IVA Lux S EURO4

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 449,05
(Nog 3 dagen en 16 uur)
Adviesprijs: 1.699,00
Onze prijs: 1.249,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.024,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 427,07 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!
 • (scooter) omschrijving

  IVA Lux S

  Zoek je een sportieve en stoere retro scooter voor een verrassend lage prijs? Dan moet je de Iva Luxe S kopen! Hij beschikt over LED knipperlichten, een diefstalbeveiliging, en een superzuinig Euro4 viertakt motorblok waar je met veel plezier veel kilometers mee kunt maken. Kopen op afbetaling is ook mogelijk!

  Stoere looks en toch heel retro

  De IVA Lux S is een retro scooter in een modern en sportief jasje welke geïnspireerd is door Italiaanse topontwerpers. De S staat voor Sport, en de uiterlijke kenmerken bevestigen dan ook dat de scooter een echt sportieve uitstraling heeft. We beginnen bij de voorkant van de Lux S. De voorkant beschikt over een sportief lijnenspel waarbij de stropdas de voorzijde in twee helften verdeeld. De grille onder de stropdas simuleert ventilatieopeningen welke naar de richtingaanwijzers wijzen. De richtingaanwijzers zijn voorzien van een black-smoke look waarbij ze naadloos in het mat zwarte (donker grijs) concept passen. Tegelijkertijd zijn ze transparant waardoor de oranje led verlichting goed zichtbaar is wanneer de richtingaanwijzers knipperen. De IVA Lux S herken je aan de rechthoekige koplamp. Bij de normale IVA Lux tref je juist een ronde koplamp.

  De treeplank beschikt over een ribbelpatroon welke in de breedte van de scooter loopt. Dit moet zorgen voor wat extra grip voor de voeten. Het zadel heeft een contrasterende witte bies welke benadrukt dat de sportieve scooter vooral gericht is op de bestuurder. Een passagier achterop meenemen behoort wel tot de mogelijkheid want er zijn uitklapbare voetsteps aanwezig. Achter is er tevens een greep aanwezig waaraan de passagier zich vast zou kunnen houden. Ook de greep past perfect in het sportieve ontwerp van deze IVA scooter.

  De sportieve 5-spaak velgen zijn zwart van kleur, net als de uitlaat en spiegels. Alleen de remschijf op het voorwiel en de voetsteps zijn eigen van een metaalkleur. De rest van de scooter is zo donker mogelijk uitgevoerd om hem toch een wat duister karakter mee te geven.

  Goed bestand tegen diefstal

  Het contactslot is uitgerust met een anti-diefstal beveiliging. Dit wil zeggen dat het sleutelgat op het contactslot af te grendelen is waardoor potentiële dieven er niets in kunnen steken. Het vergrendelen doe je met de achterkant van de contactsleutel. Uiteraard moet je altijd je scooter goed op slot zetten. Bij voorkeur met een ART4 of ART5 beugelslot of kettingslot. Zelfs een alarm meteen in laten bouwen is bij ons mogelijk.

  Lekker veel bergruimte

  De IVA Lux S is voorzien van lekker veel bergruimte. Hierdoor kun je meer dan alleen een helm of slot meenemen. Onder het zadel is voldoende bergruimte aanwezig, en als je tekort komt, dan kun je ook het dashboard kastje gebruiken voor de kleine spulletjes. Optioneel is er een USB aansluiting en/of 12 volt aansluiting verkrijgbaar, zodat je bijvoorbeeld een navigatiesysteem onderweg kunt gebruiken, of je telefoon kunt opladen. Er zijn veel accessoires voor deze retro scooter verkrijgbaar in onze optielijst. Opties monteren wij gratis! Je betaalt dus alleen voor de onderdelen.

  Zuinig 4-takt motorblok

  Het 4-takt motorblok voldoet aan de nieuwe EURO4 emissienorm en daarmee mag je iedere milieuzone betreden. Momenteel kom je die alleen nog in Amsterdam tegen, maar andere grote steden zullen in de toekomst volgen. Het motorblok is lekker zuinig en is voorzien van een elektronische ontsteking. Tanken doe je gewoon op Euro95 autobenzine.

  Snorscooter en bromscooter

  Je kunt de IVA Lux S kopen als snorscooter en bromscooter. De snorscooter gaat 25km per uur en heeft een blauwe plaat op het achterspatbord. De bromscooter gaat 45km per uur en heeft een gele plaat achterop. Bij een bromscooter moet je overigens een helm dragen die je ook bij ons kunt bestellen. Opvoeren is ook mogelijk wanneer je de scooter net iets harder wilt laten gaan.

  IVA Lux S kopen

  Bij Fast en Furious scooter kun je snel en voordelig de IVA Lux S kopen. Wij bezorgen hem voor een vast tarief bij je thuis waar je ook woont. Door heel Nederland hebben wij servicepunten zitten waar je terecht kunt voor het afhalen van je scooter, maar ook voor het onderhoud en de garantie.

  Kopen op afbetaling

  Iedere scooter kun je leasen, ook de Lux S. Leasen is kopen op afbetaling. Hierbij betaal je iedere maand een vast bedrag gedurende de looptijd. De looptijd bepaal je zelf. Hierbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Met leasen kun je niet alleen de IVA Lux kopen op afbetaling maar ook alle extra’s zoals de opties en accessoires. Heb je bijvoorbeeld nog een helm nodig, regenkleding, of wil je de scooter meteen laten uitrusten met een USB aansluiting of een windscherm voorop? Dat kun je dan gemakkelijk meenemen in je lease aanvraag. Heel veel scooter voor een vast laag maandbedrag!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  IVA Lux S EURO4

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 10 inch
  Achterband - 10 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 50 km
  Tankinhoud - 6,5 Liters
  Gewicht - 84 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 3 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  IVA Lux S EURO4 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter