Killerbee F99 schakelbrommer EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 360,00
(Nog 0 dag en 3 uur)
Adviesprijs: 3.459,95
Onze prijs: 3.099,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom Brommer opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.874,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.059,15 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (Brommer) omschrijving

  Killerbee F99 schakelbrommer

  De Killerbee F99 is niet te onderscheiden van een echte motor! Niet alleen qua looks, maar ook qua geluid is het een echte motor, maar… op papier is het een 50cc schakelbrommer op benzine waar je met een scooter/bromfiets rijbewijs op mag rijden! De F99 van Killerbee is op dit moment de meest sportieve schakelbrommer die je maar kunt kopen.

  Een brommer vermomd als echte motor

  Als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat de F99 Killerbee een motor is en geen brommer. Technisch gezien is de F99 ook een motor, op het motorblok na. Het is namelijk een 125cc motorfiets met een 50cc motorblok waardoor hij in de categorie brommer valt. Dat betekent dus dat het frame, de vering, de wielen, de remmen, en de banden berekend zijn op veel hogere snelheden dan de 50cc bromfiets kan halen. Hierdoor krijg je dus een sterk en duurzaam product omdat je hem niet volledig belast. Net als alle andere bromfietsen rijdt deze schakelbrommer 45km per uur.

  Comfortabele wegligging en goede rijeigenschappen

  Wat de wielmaat betreft beschikt de Killerbee schakelbrommer over 17 inch wielen. De lekker grote wielmaat zorgt voor een comfortabele en stabiele wegligging, en veel grip op het wegdek wat de remweg verkort. Doordat er hydraulische remmen aanwezig zijn, remt de schakelbrommer ook bijzonder goed, waarbij er minimale krachtsinspanning vereist is. Wat ook een grote rol speelt bij de remmen is de diameter van de remschijf. Hoe groter de remschijf, hoe beter je de remkracht kunt doseren en hoe beter de koeling is. Wanneer je even goed naar de F99 Killerbee kijkt, dan valt je meteen op dat dit model flink grote remschijven aan boord heeft.

  Dikke remmen voor serieuze remprestaties

  Tijdens het remmen worden de remschijven warm en metaal zet bij warmte uit. Dit kan dus betekenen dat de remschijf iets kan vervormen. Door de vervorming kan hij meer gaan aanlopen op de remblokken en dat zorgt voor een overmatige slijtage. Bij de F99 is voor een zeer grote diameter gekozen voor de voorste remschijf, en daardoor is de koeling dus ook een stuk beter waardoor de kans op vervormen wordt tegengegaan.

  Tevens zijn de remschijven ook van een dikker materiaal gemaakt dan bij vergelijkbare schakelbrommers en ook dat is een goed teken. Hoe dikker de remschijf is, hoe langer hij meegaat, en hoe minder snel hij krom trekt bij langdurige belasting. Ook hier is gekozen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat de F99 kenmerkt.

  De remklauw is bovendien voorzien van een dubbele remzuiger welke meer remkracht kan leveren en een hogere bedrijfszekerheid kan garanderen. De remmen zijn dus bij de Killerbee F99 schakelbrommer dik voor elkaar, en dat vertegenwoordigt een stukje veiligheid wat niet onbelangrijk is natuurlijk.

  Verlichting is met duurzame en energiezuinige LED uitgevoerd

  De Killerbee F99 beschikt over hedendaagse en moderne techniek. Zo is de verlichting allemaal uitgevoerd met LED welke energiezuinig is en een lange levensduur kent. Daarnaast geeft de koplamp veel licht en is deze ook uitgerust met LED dagrijverlichting.

  Bij de Killerbee F99 kun je ook een passagier meenemen

  Niet alle schakelbrommers bieden ruimte aan 2 personen, maar deze F99 schakelbrommer is daar wel op berekend. De F99 kenmerkt zich als lekkere grote brommer waarop ook langere bestuurders zeer comfortabel op kunnen zitten. Zowel bestuurders van 1,65 als bestuurders van 1,95 kunnen prima zitten en beide met de voeten bij de grond. Hierdoor is hij geschikt voor een zeer groot publiek. Het zitvlak is ook zeer ruim bemeten waardoor iedereen heerlijk comfortabel kan zitten.

  Het zadelstuk voor de passagier is ook ruim genoeg en ligt hoger om niet alleen een aparte zitzone te creëren maar ook zodat de bestuurder een rugsteun ervaart en de passagier wat hoger zit om overzicht over de weg te krijgen. Zo hoeft de passagier niet te naar de zijkant te leunen om te zien wat er gebeurt op de weg waardoor de bestuurder het gewicht moet corrigeren. Verder zijn er voor de passagier voetsteps aanwezig welke van aluminum gemaakt zijn. Een materiaal dat licht is van gewicht, en niet kan roesten.

  Digitaal dashboard met versnellingsindicator

  Zoals je waarschijnlijk niet anders zou verwachten van een super moderne 50cc schakelbrommer, is dit model ook uitgerust met een volledig digitaal display met versnellingsindicator, toerenteller, en benzinemeter. De snelheidsmeter zelf heeft de fabrikant lekker groot gemaakt waardoor je in een oogopslag de snelheid kunt aflezen. Hierdoor kun je snel weer de focus houden op het verkeer.

  Stevige buizenframe maakt de F99 Killerbee extra sterk

  Het stevig stalen buizenframe zorgt voor een solide geheel. Zoals je eerder hebt kunnen lezen is ook het frame berekend op hogere snelheden omdat de brommer ontworpen is als motorfiets. Ook de achterbrug waar het achterwiel in is bevestigd (achterwielophanging), is zwaar uitgevoerd. Iets wat je normaal bij motoren tegenkomt en niet bij brommers. Wederom een sterk punt van de F99. En wat de vering betreft aan de achterkant, beschikt deze bromfiets over een mono-shock schokbreker. Deze zet comfortabele veer prestaties neer en ziet er tegelijkertijd sportief uit.

  De voorvork c.q. voorvering, en vele andere onderdelen, wekken tevens de indruk dat de F99 een echte motor is. Waarschijnlijk rijdt er geen enkele schakelbrommer rond in de 50cc klasse met zo’n dikke voorpoten als de F99. Hierdoor kun je gerust met volle snelheid een flinke drempel pakken zonder je zorgen te maken dat hij hierdoor kapot gaat.

  Slim 4-takt injectiemotorblok welke aan EURO5 norm voldoet

  Het 50cc 4-takt motorblok is uitgerust met een elektrische choke in tegenstelling tot sommige andere schakelbrommers welke nog gebruik maken van een handmatige choke. Hierdoor hoef je dus niet meer bij een koude motor de choke open te draaien om de motor te starten en vervolgens de choke weer te sluiten wanneer de motor warm is gedraaid. Bij de F99 Killerbee schakelbrommer gaat dit dus volledig automatisch.

  Het motorblok is tevens uitgerust met injectie en een brandstofpomp die de brandstof aanlevert. Dit zorgt ervoor dat de motor nog sneller start, ook tijdens koude omstandigheden.

  De uitlaat is een echte eyecatcher bij de Killerbee F99 schakelbrommer

  Een van de eyecatchers van deze 50cc schakelbrommer is de uitlaat. Deze is niet alleen mooi en sportief vormgegeven maar hij geeft ook een bijzonder sportief geluid. Het geluid is indrukwekkend en valt nog net binnen de wettelijk gestelde normen. Ook dit element doet je niets anders vermoeden dan dat de F99 schakelbrommer van Killerbee een motor is en geen bromfiets.

  Bij deze F99 Killerbee schakelbrommer moet je zelf schakelen

  Bij een schakelbrommer moet je zelf schakelen. Dat betekent dat je zelf de brommer in de 1e, 2e, 3e, of 4e versnelling moet zetten. Schakelen doe je door de koppelingshendel links op het stuur in te knijpen, en met het linker voetpedaal (schakelpook) de juiste versnelling te kiezen. Vervolgens laat je de koppelingshendel weer los. De 1e versnelling is naar beneden toe, en de overige versnellingen (2/3/4) zijn naar boven toe. Om het schakelen nog makkelijker te maken is er een digitale schakelindicator in het dashboard aanwezig welke aangeeft in welke versnelling je zit. De koppeling laat zich lekker licht bedienen waardoor je ook bij stadsritten veel plezier met de brommer kunt beleven!

  Aangezien de F99 uitgerust is met een 4-takt motorblok, kun je gewoon Euro98 auto benzine tanken.

  Killerbee F99 kopen

  Zoek je een stoere schakelbrommer dat een replica is van een echte motor? Dan kun je bij ons vanaf nu ook de Killerbee F99 schakelbrommer kopen! Dit model is niet van een echte motor te onderscheiden, zelfs niet wanneer je hem start en rijdt. Zelfs het geluid wekt de indruk dat het een echte motorfiets is.

  Het aanbod wat schakelbrommers betreft is vrij beperkt en daarom zijn wij bijzonder blij dat we dit nieuwe sportieve brommer model mogen verwelkomen. De ervaringen met Killerbee zijn in het algemeen bijzonder positief, en vanaf nu kun jij dit gevoel ook ervaren met dit nieuwe model.

  Schakelbrommer leasen van Killerbee

  Bij ons kun je de Killerbee F99 schakelbrommer ook leasen! Leasen wil zeggen dat je de brommer, met alle gekozen opties, betaalt in termijnen. Ook een helm of slot kun je aan het geheel toevoegen, en in termijnen betalen.

  Het aantal termijn kun je zelf eenvoudig bepalen tijdens het afrekenen, en dat heeft tegelijkertijd invloed op het maandbedrag. Zo kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60, of zelfs 72 termijnen. Bij het leasen zit géén onderhoud in of een verzekering.

  Het voordeel van een schakelbrommer leasen is dat je niet het bedrag eerst bij elkaar hoeft te sparen. Zo kun je direct overgaan tot het kopen van een schakelbrommer. Wel moet je minimaal 18 jaar oud zijn en over een inkomen beschikken om gebruik te kunnen maken van de lease. Ben je jonger, dan kun je natuurlijk ook je ouders om hulp vragen en de lease op hun naam zetten.

  Onderhoud voor je Killerbee F99 schakelbrommer

  Zo nu en dan de brommer een onderhoudsbeurt geven wordt beslist aanbevolen. Schakelbrommers hebben in de regel iets meer onderhoud nodig dan andere tweewielers met verbrandingsmotoren zoals bijvoorbeeld een scooter. Zo is er bij een schakelmodel een versnellingsbak die ook zijn onderhoudsbehoefte heeft. Om ervoor te zorgen dat alles tip top en soepel blijft werken, is een onderhoudsbeurt laten uitvoeren een must. Hierdoor blijft je tweewieler niet alleen betrouwbaar, maar blijft de garantie ook van kracht.

  Goed om te weten:

  • De eerste beurt laat je normaliter uitvoeren tussen de eerste 500 en 1000 kilometer. Iedere beurt die daarop volgt laat je 1x per jaar uitvoeren, of om de 3000 kilometer. Zo blijft je tweewieler in topconditie en de garantie van kracht.
    
  • De fabrikant verstrekt alleen garantie, en dat is bij ieder scooter- of brommer merk het geval, dat je het onderhoud moet laten uitvoeren door een erkend verkooppunt.

  Aanrader… neem een onderhoudspakket voor je brommer

  Bij ons kun je er ook voor kiezen om een onderhoudspakket te nemen in plaats van losse beurten. Daarmee ben je niet alleen goedkoper uit wat het onderhoud betreft, maar kun je ook kiezen voor een ophaal- en terugbrengservice. Onze pakketten zijn inclusief onderdelen waardoor je vooraf exact weet wat je kwijt bent aan het onderhoud. Ook het onderhoudspakket kun je in de lease meenemen en per maand betalen, of in 3 termijnen betalen waarvan we de werking hieronder uitleggen!

  Met IN3 kun je ook in 3 termijnen zonder rente betalen voor je bromfiets

  Ook in 3 termijnen betalen zonder rente behoort bij ons, de grootste online scooterwinkel van Nederland, tot de mogelijkheden! Met de IN3 betaalmethode, waar je tijdens het afrekenen voor kunt kiezen, kun je het aankoopbedrag (inclusief alle opties), spreiden in 3 delen. Het eerste deel (1/3) betaal je direct via IDeal. Het 2de en 3de deel betaal je vervolgens binnen 30- en 60 dagen. 

  De IN3 betaalmethode is ideaal voor wie nog net een stukje te kort komt om hem nu in 1x te betalen, of wie vooruitzicht heeft op salaris. IN3 is geen financiering en daarom wordt er ook niet gekeken naar een BKR check. De screening vindt direct online plaats en daarbij hebben we alleen je geboortedatum nodig. Geen financiële stukken dus in tegenstelling tot lease. Je weet dan ook direct, in tegenstelling tot een lease aanvraag, of je in 3 termijnen kunt en mag betalen.

  Terug naar de Brommer
 • Technische (Brommer) specificaties

  Voorband     90×90 – 17 inch
  Achterband     110×80 – 17 inch
  Brandstof     Euro 98 / E5
  Motor     4-takt Injectie
  Koeling     Luchtgekoeld
  Remmen voor     Schijf
  Remmen achter     Trommel

  Levertijd+-/- 3 a 4 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de Brommer
 • Brommer reviews (3)
  Killerbee F99 schakelbrommer EURO5
  Recensie 1 tot en met 3 (van de 3 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 02 augustus 2023
  Deze brommer of eigenlijk motor rijd perfect. Heb vroeger zundap. yamaha.puch gereden.daar doet deze killerby 99 zeker niet voor onder.sterker nog hij rijd voor mijn gevoel beter.de weg ligging enhet gevoel van veiligheid is gewoon perfect .mvg peter
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 04 juli 2023
  Zeer tevreden met de killerbee 99.echt een brommer met de uitstraling van een motor.is echt een aanrader.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 20 februari 2023
  Kan je deze brommer ook opvoeren? ANTWOORD: Nee en dit geldt voor de hele serie schakelbrommers van Killerbee
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Terug naar de Brommer
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de Brommer
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de Brommer

Alternatieve Brommer