Peugeot Django

De Peugeot Django is een zeer eigentijds retro model van Peugeot. Dat de Django zo populair zou worden had niemand verwacht. Peugeot heeft op dit model scooter een aantal speciale designers losgelaten en het resultaat mag er wezen. Deze prachtige retro scooter is er in 4 uitvoeringen. Dit zijn de Peugeot Django Heritage, Peugeot Django Evasion, Peugeot Django Sport en de Peugeot Django Allure.

Of je een snor- of bromscooter wilt, bij Peugeot kun je altijd terecht. Ook de Django is er in een 25km- en 45km uitvoering.

Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Peugeot Django EURO4

 
2.749,95
of lease al vanaf 50,32 per maand
56817 keer bekeken

Peugeot Django Premium EURO4

 
3.399,95
of lease al vanaf 62,22 per maand
46451 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

De Peugeot Django uitvoeringen

Zoals je net hebt kunnen lezen is de Django er in 4 variaties. Hieronder lees je daar alles over.

Django Sport

De Sport uitvoering is de blauwe uitvoering en valt meteen op door het getal 25 aan de voor- en zijkanten. Aan de voorzijde van de scooter is er witte led-verlichting rond het logo aanwezig. Dit kun je zien als dagrijverlichting. De spiegels zijn aan de achterkant afgewerkt met een aluminium look. De Sport uitvoering beschikt over aluminium velgen en een glossy aluminium strip welke van voor tot achter loopt.
 

Django Heritage

De Heritage is het instapmodel en is in zowel groen als zwart verkrijgbaar. Wat de Heritage, de Evasion en de Allure met elkaar gemeen hebben is het extra stukje zadel bedoeld voor de passagier. De Heritage is in velvet green en in inkt zwart verkrijgbaar. Ook de Heritage heeft een chrome strip welke van voor tot achter loopt. De velgen zijn crème kleurig en de spiegels hebben een chrome look.
 

Django Evasion

De Evasion is de zogeheten 2-tone uitvoering welke aan de bovenkant wit is en aan de onderkant rood, oranje of blauw. Een zeer trendy en gewaagd ontwerp. Een windscherm kenmerkt de Evasion net als het verchroomde bagagerek aan de voorzijde van de scooter. Net als bij alle andere Django modellen is het logo aan de voorzijde rondom verlicht met witte leds.
 

Django Allure

De Django Allure is de chocolade bruine uitvoering welke pure klasse uitstraalt. Net als de Evasion is er bij de Allure een klein windscherm aan de voorzijde. De spiegels zijn in tegenstelling tot de andere uitvoeringen zwart van kleur. De banden van de Allure hebben een witte rand en dat geven deze Peugeot scooter een extra uitstraling. Standaard wordt de Allure tevens ook met bagagerek aan de achterkant. Er is tevens een top case beschikbaar in dezelfde stijl.
 

Peugeot Django Scooters

De Peugeot scooters zijn allemaal uitgerust met een 4-takt 50 cc motorblok. Bij Peugeot Scooters draait alles om stijl met een verfijnde afwerking en uiteraard ook comfort. Peugeot heeft veel ervaring in de auto industrie en past zo nu en dan wat high-tech snufjes toe op haar scootermodellen. Een integraal remsysteem is hier een voorbeeld van. Hierbij wordt de remkracht verdeelt over het voor- en achterwiel. Met een laag zwaartepunt heeft de scooter een stabielere wegligging. Comfort voor de bestuurder is belangrijk, maar met het nieuwe assortiment van Peugeot, is ook gekeken naar de passagier. Zowel de passagier als de bestuurder genieten van veel beenruimte. Alleen de Sport uitvoering is niet bedoeld voor een passagier. Daarnaast is de Peugeot Django uitgerust met een aluminium passagiersgreep. De Peugeot Django met Franse uitstraling is er dus voor de sportieveling envoor de retroliefhebber.
 

Peugeot Django Kopen

Ben je overtuigd en gecharmeerd geraakt van de Django? Dat kan ook niet anders want met trots mogen wij deze scooter presenteren. Met de Peugeot Django haal je design en kwaliteit in huis en koop je een betrouwbare scooter die je elke dag van A naar B brengt. Er zijn talloze accessoires mee te bestellen via onze shop. Klik daarvoor op de groene knop ‘bekijk alle accessoires’.

Een Peugeot Django kopen kan online maar ook in onze fysieke winkel.
 

Peugeot Django Leasen

De Peugeot Django kun je bij ons ook leasen. Leasen betekent nu rijden en elke maand een klein stukje betalen. Je kunt het totaalbedrag spreiden over maximaal 72 maanden en kunt zodoende voor een paar tientjes per maand al een prachtige kwaliteitscooter rijden. Niet alleen kun je de scooter zelf leasen maar ook alle extra’s waaronder upgrades, een helm en het eventuele thuisbezorgen!