opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

1.599,00 1.299,95

Klantenbeoordelingen

1448 Beoordelingen

nicky van zuijlegaf gemiddeld een 8

26-11-2019 meer...

Sgaf gemiddeld een 4

23-11-2019 meer...

Klaasgaf gemiddeld een 10

19-11-2019 meer...

Richardgaf gemiddeld een 9

13-11-2019 meer...

Alfons gaf gemiddeld een 9

12-11-2019 meer...

Onze voordelen

Peugeot scooter kopenpeugeot-scooter

Op zoek naar een kwalitatieve scooter? Dan moet je beslist een Peugeot scooter kopen! Peugeot is al jarenlang een grote speler op de scootermarkt. Een Peugeot scooter wordt gekenmerkt door zijn bijzondere mooie verschijning en kwaliteit. De scooterontwerpen zijn tot in de kleinste details verfijnd en gestroomlijnd. Hierdoor zien ze er prachtig uit en zijn ze bijna tijdloos te noemen. De modellen van heel wat jaren terug zijn nog steeds niet verouderd en worden nog volop verkocht. Er zijn een aantal succesnummers welke een aantal keer opnieuw zijn uitgebracht. Deze modellen hebben een kleine facelift of update gekregen waardoor ze weer helemaal voldoen aan de eisen en de standaard van nu. De Speedfight is hiervan een mooi voorbeeld. De Peugeot Speedfight bestaat namelijk al bijna 20 jaar! Inmiddels is de Speedfight 3 op de markt verschenen. Meerl lezen over Peugeot klik hier.

 

Peugeot​ verkoopt op moment o.a de onderstaande scooter modellen:

 

De techniek van Peugeot

Peugeot is een vooruitstrevende motorvoertuigen fabrikant welke naast scooters ook auto’s fabriceert. Niet alleen qua design zijn ze vooruitstrevend en durven ze iets nieuws te proberen, maar ook qua techniek hebben zij de boel op orde en zijn ze innovatief. Peugeot scooters zijn zeer betrouwbaar waardoor ze je nooit in de steek laten. Hierdoor heb je heel lang plezier van je scooter en kun je iedere dag weer vertrouwen op je trouwe maatje. Peugeot ontwikkelt alles zelf in huis en is een van de grootste fabrikanten in de wereld. Deze positie hebben zij kunnen bereiken omdat ze een heel goed en mooi product afleveren.
 

Betrouwbare techniek

De moderne techniek is niet alleen betrouwbaar maar ook goed voor het milieu en voor de portemonnee. De nieuwe Peugeot scooters hebben namelijk een laag brandstofverbruik en daardoor hoef je minder vaak te tanken en ben je bovendien nog eens goedkoper uit. De meeste modellen hebben een tankinhoud van zo’n 5 liter waarmee je een afstand van 200km kunt afleggen. Hiermee is de scooter het meest voordelige gemotoriseerde voertuig met brandstofmotor die je maar kunt vinden.
 

Van alle gemakken voorzien

Alle Peugeot scooter modellen zijn voorzien van diverse gemakken waaronder een elektrische start, goede verlichting, een snelheidsmeter en een brandstofmeter. Overigens hebben al hun scooters een schijfrem aan de voorzijde waardoor je nog sneller tot stilstand kunt komen. Veiligheid staat altijd voorop bij Peugeot.
 

Peugeot modellen

Als je een Peugeot scooter kopen wilt dan kom je uit bij de volgende Peugeot scooter modellen: Citystar, Django, Kisbee, Speedfight, Tweet en Vivacity.


peugeot-scooters

Peugeot Citystar

De Peugeot Citystar is een grote robuuste scooter welke veel ruimte biedt voor 2 volwassen personen. De Citystar is alleen als bromscooter en niet als snorscooter verkrijgbaar. Dit betekent dat je verplicht bent een helm te dragen en dat de scooter 45km per uur kan rijden. De Citystar heeft een overzichtelijk dashboard met temperatuurmeter en vorstmelding. Ook krijg je een duidelijk beeld hoe het met je brandstof niveau staat. Scooter kopen? Maak dan zeker eens een testritje op deze!
 

Peugeot Kisbee

Ook de Peugeot Kisbee verdient even wat speciale aandacht. De Kisbee is een scooter die zich zeer eenvoudig laat besturen en is geschikt voor elke berijder. De Kisbee is er in verschillende uitvoeringen waaronder de Basic, de RS, de Sportline en de Streetzone. De Peugeot Kisbee is een zeer populaire en veelverkochte scooter in vele gezichten.
 

Peugeot Vivacity

De Peugeot Vivacity is de ideale scooter voor in de stad en is zowel in een snor (25km p/u) uitvoering als een brom (45km p/u) uitvoering verkrijgbaar. Hij is super zuinig en bovendien een prettig bestuurbare scooter. Wil je een elektrische Peugeot scooter kopen dan kom je bij de E-Vivacity terecht. Dit is de meest milieuvriendelijke scooter die er is en rijdt dus op elektriciteit i.p.v. benzine.


peugeot-vivacity

Peugeot scooter kopen

Welke Peugeot scooter je ook gaat kopen, het is altijd een goede keuze. De prijs/kwaliteitsverhouding is ontzettend goed en bovendien rijd je een prachtige scooter die tot in de kleinste details is uitgewerkt. Bovendien rijden al deze scooters bijzonder fijn op zowel korte als lange afstanden.
 

Scooter kopen op afbetaling

Je kunt ook een nieuwe Peugeot scooter kopen op afbetaling. Hiervoor hebben wij de scooterlease. Je betaalt maandelijks een vast laag bedrag en krijgt de scooter direct mee. Woon je niet in de buurt en kun je hem niet komen ophalen? Geen probleem! Wij bezorgen ook de scooter bij je thuis!

peugeot-django

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page