Peugeot Django Premium EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 500,00
(Nog 1 dag en 1 uur)
Adviesprijs: 4.599,95
Onze prijs: 4.099,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.874,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.400,82 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Peugeot Django Premium

  De Peugeot Django Premium is een van de meest spectaculaire retro scooters die je maar kunt kopen. De Django Premium  ziet er niet alleen prachtig uit, maar hij rijdt ook als geen ander. De wegligging is fantastisch, en de scooter beschikt over een luxe uitrusting. Denk aan LED verlichting, een vlotte injectie motor, en een USB aansluiting!

  De Django Premium heeft een geheel eigen look

  De Peugeot Django Premium heeft een geheel eigen look. Er is geen enkele andere retro scooter die hierop lijkt. Veel retro scooters hebben afgekeken bij Vespa, en ook al koop je een Vespa kloon, ze lijken allemaal veel op elkaar. De Django is echter totaal anders, en werkelijk een prachtige unieke retro scooter, die bovendien erg goed en stevig in elkaar zit. De kwaliteit is merkbaar en voelbaar.

  Wat is er anders aan de Django Premium?

  Je kunt de normale Peugeot Django kopen, maar je kunt ook kiezen voor de Django Premium. De Premium uitvoering is beschikbaar in 1 kleuren:

  • Milky White / Dragon Red

  Kleur: Milky White / Dragon Red

  Bij de Milky White / Dragon Red kleurstelling heeft de Peugeot Django een two-tone kleurstelling. De bovenste helft is roomwit van kleur, en de onderste helft heeft een draken rode kleur. Het zadel is voorzien van een witte bies en de velgen zijn bij deze kleurstelling roomwit.

  De Django Premium is er in 2 versies (2 packs)

  Je kunt de Django Premium kopen met een premium pack welke beschikbaar is in 2 kleuren.

  • Versie 1 heeft een Premium Black Pack
  • Versie 2 heeft een Premium Clear Pack

  Premium Black Pack

  De Django Premium Black Pack bestaat uit een:

  • Sierbeugelset voor + achter in het zwart
  • Klapdrager achter in het zwart
  • Helder windscherm

  Premium Clear Pack

  De Django Premium Black Pack bestaat uit een:

  • Sierbeugelset voor + achter in het chrome
  • Klapdrager achter in het chrome
  • Helder windscherm

  Sierbeugels bieden extra bescherming

  De sierbeugels zorgen voor een extra stukje bescherming. Ze zijn er niet alleen voor de sier, maar ze hebben dus ook een praktische functie. Mocht je nu te dicht langs een obstakel rijden, dan beschadigd je prachtige lak niet dankzij de sierbeugels welke ook wel beschermbeugels genoemd worden.

  Veel bergruimte onder de buddyseat

  Een van de kenmerken van de Peugeot Django Premium is dat je beschikt over veel bergruimte onder de buddyseat (zadel). Hier kun je gemakkelijk een systeemhelm of integraalhelm in opbergen. Het bagagevak is iets groter dan gemiddeld.

  Zeer aangenaam rijkarakter

  De 12 inch wielen en de uitstekende Peugeot vering zorgen voor een zeer aangenaam rijkarakter. Het soepele karakter geeft je echt een luxe gevoel, en rijden wordt een genot. De scooter is niet alleen populair bij mensen die een betrouwbaar vervoermiddel zoeken om mee naar hun werk te komen, maar ook bij mensen die graag lekker rondtoeren.

  Motor, brandstof, en tankinhoud

  Waar Peugeot bekend om staat met haar scooters, is de ingenieuze en betrouwbare motortechniek. De Django is uitgerust met een slimme 4-takt motor welke voorzien is van injectie. De injectie maakt de retro scooter niet alleen zuiniger, maar hij presteert hierdoor ook beter, en start dan ook veel sneller. Zelfs bij ijskoud weer start het injectie motorblok binnen no-time.

  De tankinhoud is enorm, namelijk 8,5 liter. Dat is bijna 2x zo groot dan de gemiddelde scooter. Hiermee geeft Peugeot aan dat de Django meer dan geschikt is voor dagelijks gebruik en voor lange afstanden. Hij is zeer geschikt voor het woon-werkverkeer en voor intensief gebruik.

  Compleet met LED en USB

  Deze Peugeot retro scooter ziet er niet alleen luxe uit, maar dat is hij ook. LED verlichting en een USB aansluiting behoren tot de standaarduitrusting, samen met het semi digitale dashboard. Het dashboard is voorzien van een retro snelheidsmeter, met een computer in het midden welke je vertelt hoe laat het is, wat de buitentemperatuur is, hoeveel benzine je nog hebt, en toont tevens de kilometerstand.

  Zeer aangenaam rijkarakter

  De 12 inch wielen en de uitstekende Peugeot vering zorgen voor een zeer aangenaam rijkarakter. Het soepele karakter geeft je echt een luxe gevoel, en rijden wordt een genot. De scooter is niet alleen populair bij mensen die een betrouwbaar vervoermiddel zoeken om mee naar hun werk te komen, maar ook bij mensen die graag lekker rondtoeren.

  Django Premium kopen

  Bij ons kun je niet alleen de Django Premium kopen, maar je kunt hem bovendien uitrusten met een heleboel leuke extra’s! Er zijn namelijk ontzettend veel opties waar je nog uit kunt kiezen. Denk aan white wall retro banden, een handvat slot, handvat verwarming, een voordrager, en nog een heleboel andere dingen.

  Je kunt de Django Premium kopen in een snorscooter uitvoering die 25km kan en een bromscooter die 45km kan. Bij de snorscooter hoef je geen helm op.

  Gespreid in 3 delen betalen

  Wil je gespreid betalen in 3 delen, kies dan voor IN3. IN3 is een online betaalmethode waarbij je het aankoopbedrag in 3 stukken kunt hakken. Zo betaal je nu een derde tijdens de bestelling, en betaal je binnen 30 dagen opnieuw een stukje. Het laatste deel betaal je binnen 60 dagen. Je gaat hierbij geen lening of financiering aan. Je betaalt dus ook geen rente en je wordt niet bij het BKR gecheckt.

  Peugeot Django leasen

  Wil je de Peugeot Django leasen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met leasen betaal je per maand voor je retro scooter. Ook alle extra’s waarvoor je zou kiezen, van helm tot andere banden, kun je in de scooter lease onderbrengen. Leasen tot maximaal 72 maanden en dat maakt een nieuwe scooter kopen heel betaalbaar!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Peugeot Django Premium EURO5 50cc 4-takt

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 55 km
  Tankinhoud - 6,3 Liters
  Gewicht - 95 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Peugeot Django Premium EURO5 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters