De sportieve Peugeot Speedfight modellen

De Peugeot Speedfight 4 is een van de meest sportieve scooters ooit. De Speedfight is een racemonster in hart en nieren, en dat zie je meteen. Vanaf het moment van de introductie was het scootermodel al een waar succes. Inmiddels zijn we aangekomen bij de 4de generatie Speedfight, en hij is nog mooier dan ooit daarvoor! Niet alleen qua uiterlijk is de Peugeot Speedfight sportief, maar ook de techniek sluit volledig aan op het design.

Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Peugeot Speedfight 4 EURO5

Aanbieding is nog 2 dagen geldig
3.199,95 2.999,95
Lease vanaf 54,90 p/m
Betaal 3x 1.024,98 via logo IN3 capayable
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Meer dan alleen mooi om te zien

De Speedfight 4 is een racemonster in hart en nieren. Hij beschikt niet alleen over een sportieve, aerodynamische, en agressieve uitstraling, maar is qua rijden ook sportief. De rijprestaties zijn van hoog niveau en de wegligging is subliem. Het ontwerp is zeer uitgebalanceerd waardoor de scooter als een blok op de weg ligt, en dankzij de grote Wave schijfrem binnen no-time weer stilstaat. Ook accelereren van 0 naar topsnelheid gaat in rap tempo. Zoals de naam al doet vermoeden is het een echte snelheid-vechter.

Speedfight 4 modellen

Peugeot heeft flink wat Speedfight 4 modellen waaronder de Basic, Darkside, Pure, Black Pure, Iceblade, en nu de R-Cup. Soms kun je tijdelijk een Limited Edition kopen. De Limited Edition modellen zijn altijd in een beperkte oplage, en dus beperkt beschikbaar. Mocht je zo’n model tegenkomen, dan moet je zeker niet lang wachten met beslissen want ze gaan bijzonder hard. OP=OP!

De verschillen tussen de Speedfight Modellen zijn vooral in het uiterlijk terug te vinden. Zo zijn de kleuren van de kappen en velgen verschillend per model. De ‘Darkside’, de ‘Pure’, en de ‘Iceblade’ hebben iets met elkaar gemeen. Ze hebben namelijk als extra een afdekkapje om het achterste deel van het zadel te verbergen. Mocht je alleen willen rijden, en de scooter een extra race-uiterlijk willen geven, dan plaats je gewoon de seatcover. Wat de ‘Basic’ niet heeft en de andere modellen wel, zijn aluminium voetplaten.

Waarover alle Peugeot Speedfight 4 modellen beschikken is een ingebouwde smartfoonhouder, helicoid koplampen, een Wave schijfrem, aluminium voetsteunen voor de passagier achterop, 3D spiegels, een USB aansluiting, een digitaal dashboard, en een grote 8 liter brandstoftank in het voetplateau. Voorop is een tassenhaak aanwezig en onder het zadel een grote bergruimte voor een helm of slot.

Techniek nader bekeken

De Peugeot Speedfight is uitgerust met een zuinige en efficiënt EURO5 4-takt motorblok met een elektronische carburateur. Het brandstofverbruik ligt rond de 1 op 40 en het motorblok heeft een vermogen van 2,64 kW. Starten kan zowel met de kickstart als elektrische start. De ontsteking wordt volledig elektronisch geregeld via een CDI. Met een volle tank kun je ongeveer een afstand van 320 kilometer rijden zonder tussentijds te hoeven tanken, en dat is bijzonder veel voor een scooter. Dat maakt deze sportscooter meteen erg praktisch.

De motorblokken van Peugeot staan bekend om hun betrouwbaarheid, en dat maakt de Speedfight een ideale scooter voor het woon/werkverkeer en dagelijks gebruik.

Peugeot Speedfight kopen

Wil jij een super stoere scooter die alle aandacht trekt? Dan moet je zeker de Peugeot Speedfight kopen! Niet alleen qua design is deze scooter een topper, maar ook qua techniek. Dit racemonster is namelijk voorzien van een sterk en zuinig motorblok, een digitaal dashboard, een USB aansluiting, een smartphonehouder, en rijdt bovendien sportief en voortreffelijk!

Speedfight 4 leasen

Kopen op afbetaling gaat bijzonder makkelijk bij Fast en Furious. Dit kun je namelijk online en in de winkel zelf regelen. De Speedfight kopen op afbetaling (leasen) biedt je het voordeel dat je de scooter ook kunt kopen wanneer je niet het hele bedrag op de bank hebt staan. Een bijkomend voordeel is dat je ook extra opties en accessoires, waaronder een helm of slot, in de afbetaalregeling kunt opnemen.