opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

2.395,00 2.199,95

Klantenbeoordelingen

1448 Beoordelingen

nicky van zuijlegaf gemiddeld een 8

26-11-2019 meer...

Sgaf gemiddeld een 4

23-11-2019 meer...

Klaasgaf gemiddeld een 10

19-11-2019 meer...

Richardgaf gemiddeld een 9

13-11-2019 meer...

Alfons gaf gemiddeld een 9

12-11-2019 meer...

Onze voordelen

piaggio_scooter_merk

Piaggio scooter kopen

Piaggio is één van de populairste scootermerken. Wil je een scooter kopen die heel betrouwbaar is en er tevens goed uitziet, dan kom je snel bij Piaggio terecht. Piaggio maakt veel verschillende scootermodellen waaronder een retro model welke beter bekend is als de Vespa. Piaggio maakt ook conventionele scooters in een trendy jasje. Wil je hierover meer lezen klik hier.

 

Piaggio​ verkoopt op moment o.a de onderstaande scooter modellen:

 

Motorscooter kopen

Wil je een scooter kopen met wat meer vermogen dan kom je bij de categorie motorscooters uit. Normaal heb je voor een motorscooter een motorrijbewijs nodig, n.l. het A-rijbewijs. De nieuwe Piaggio MP3 brengt daar verandering in. Omdat deze scooter beschikt over 3-wielen, kun je hier met een B-rijbewijs op rijden. Een B-rijbewijs is een autorijbewijs. Beschik je wel over een motorrijbewijs dan biedt Piaggio jou diverse modellen waaronder de Beverly, Fly, de Liberty, de Vespa Sprint 125 en de Vespa GTS 300.

Snor- of bromscooter kopen

Piaggio heeft ook een aantal populaire 50cc in het assortiment zitten. Wil je een normale scooter kopen, dan kom je bij de Fly, Liberty of Zip uit. Sommige modellen van Piaggio worden niet alleen als 50cc (brom/snor) op de markt gebracht maar ook als 125cc of 300cc.  

piaggio_scooter_kopen

Piaggio Zip

Wist je dat de Piaggio Zip al meer dan 20 jaar een hotseller is? De Piaggio Zip bestaat al een behoorlijke tijd en is sinds het begin al een succes. De Zip heeft meerdere facelifts gehad en is er ook qua techniek op vooruit gegaan. Een uiterst betrouwbare scooter met moderne looks, goede wendbaarheid en bovendien erg zuinig. De Piaggio Zip is ieders vriend. Wil je een scooter kopen die tijdloos is en je nooit in de steek laat? Overweeg dan eens een Zip. De Zip is sportief en in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Naast de Zip 50 is er ook de SP en Special. De SP is extra sportief.  

Piaggio MP3

Bij ons kun je de Piaggio MP3 scooter kopen. De MP3, zoals je net al hebt kunnen lezen, is een motorscooter welke je met een rijbewijs-B mag berijden. De MP3 heeft 2 wielen aan de voorzijde en 1 achterwiel. Hij is van alle gemakken voorzien en bovendien erg veilig. Dit heeft mede te maken met de ABS remmen waardoor de wielen niet meer kunnen blokkeren tijdens het remmen. Met de Piaggio MP3 kun je gewoon de snelweg op en aan het autoverkeer deelnemen. De MP3 is in een 300cc en 500cc uitvoering verkrijgbaar. De MP3 500cc heeft een topsnelheid van 145km p/u!  

piaggio_mp3_scooter_kopen

Pigaggio Fly

De Piaggio Fly scooter kun je kopen in een 50cc en een 125cc uitvoering. De 50cc is zowel in snorfiets- als bromfiets uitvoering te verkrijgen. De 125cc is een motorscooter welke alleen bereden mag worden met een motorrijbewijs (A). De Fly is een praktische en sportieve scooter die zorgt voor veel rijplezier, ongeacht of je nu voor de 50cc of 125cc gaat. De Fly biedt heel veel bagageruimte en brengt je snel waar je wezen moet. Voor de Piaggio Fly kun je o.a. een windscherm en topkoffer laten monteren voor extra comfort. De Fly is absoluut een scooter welke je een hoop kan bieden.  

Piaggio Liberty

De Piaggio Liberty zorgt voor een echt vrij gevoel. Ook de Liberty kun je kopen in een 50cc en 125cc uitvoering. De 50cc is de brom- of snor uitvoering en de 125cc de motorscooter uitvoering. De Liberty is een gewaagd ontwerp welke zich durft te onderscheiden. Wil je een scooter kopen die net wat anders is dan andere scooters, dan is de Liberty iets voor jou! De Piaggio Liberty kenmerkt zich door haar grote wielen, eigentijdse vormgeving en gebruiksvriendelijkheid. Als je in maandelijkse termijnen wilt betalen dan kun je er ook voor kiezen om je Piaggio scooter te leasen. 

Piaggio Beverly

De Piaggio Beverly is een motorscooter en daarvoor heb je een motorrijbewijs nodig. De Beverly is er in een 125, 300 en 350 uitvoering. De 125 is een 125cc uitvoering, de 300 een 278cc uitvoering en de 350 een 330cc uitvoering. De Piaggio Beverly is niet zomaar een motorscooter maar een zeer populaire! De Beverly is een van de meest verkochte motorscooters in Italië waar de scooter zelf vandaan komt. Scooter kopen en gezien worden? Ga dan voor de Beverly. Naast zijn perfecte rijeigenschappen is deze scooter ook erg mooi om te zien. De betrouwbare en duurzame technieken zullen je nooit in de steek laten. Bovendien heeft deze scooter een erg laag brandstofverbruik. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig met je scooterkeuze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 

piaggio_fast_furious_scooter_kopen

Scooter kopen? Kom dan naar Fast & Furious scooters of bestel gemakkelijk online!

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page