Killerbee Meo

De Killerbee Meo is een fantastische retro scooter want hij is voorzien van een modern retro jasje, en moderne techniek. Stijlvol is het woord dat de Killerbee Meo waarschijnlijk het beste past want stijl dat heeft hij zeker.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Killerbee Meo 4-takt 50cc EURO4

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.699,95 1.199,95
Lease vanaf 21,96 p/m
Betaal 3x 409,98 via logo IN3 capayable
30961 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Zeker geen 13 in een dozijn scooter

De Killerbee Meo is zeker geen dertien in een dozijn scooter want zijn vormgeving is uniek. De moderne techniek wordt namelijk gecombineerd met verschillende retro elementen. Zo heeft het achterlijf van de scooter ongeveer dezelfde vorm als die van een wesp, en dat is een kenmerk die veel retro scooters met elkaar delen. Ook veel chromen elementen zijn retro kenmerken, net als de banden die voorzien zijn van een witte zijkant.

Lage kosten en heel modern

Het moderne aan deze scooter is de LED verlichting, de sportieve en gewaagde rondingen, de sportvelgen, en het motorblok. De Meo is niet alleen een nieuw model, maar tevens dus ook voorzien van de nieuwste techniek. Daarmee is hij betrouwbaarder en efficiënter geworden waardoor de onderhoudskosten ook lager dan gemiddeld zijn. Gezien zijn lage prijs is het zeker een goede koop!

Vier kleurcombinaties

De Killerbee Meo is in vier kleurcombinaties verkrijgbaar. Zo kun je kiezen uit een champagnekleur, een mat zwarte uitvoering, een mat bruine uitvoering, en een glans zwarte uitvoering. De champagne en glans zwarte uitvoering zijn, zoals afgebeeld, voorzien van een bruin zadel welke mooi afsteekt tegenover de rest van de scooter. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben zijn de zwarte sportvelgen met white wall banden.

Moderne en betrouwbare techniek

Qua techniek is de Killerbee Meo ook vooruitstrevend. Hij beschikt over een zuinige en betrouwbare 4-takt Euro4 motor met elektrische start en kickstart. Er is rondom LED verlichting aanwezig, en het voorwiel is uitgerust met een remschijf. Er is zelfs een dubbele standaard gemonteerd zodat je zelf kunt kiezen of je de retro scooter even snel op de zijstandaard zet, of op de middenbok waardoor hij extra stevig staat. In onze optielijst kun je uit verschillende extra’s kiezen zoals een 12 volt aansluiting of windscherm, om de scooter nog completer te maken dan hij al is.

Prima voor 2 personen

Zoek je een mooie scooter waar je ook prima met 2 personen op kunt zitten, dan is de Killerbee Meo ook bij uitstek geschikt. De passagier achterop kan zich namelijk goed vasthouden aan de greep achterop, en de voeten prima kwijt op de uitklapbare voetsteps. Bovendien kun je nog vanalles kwijt onder het zadel want daar bevindt zich nog een flinke bergruimte.

Killerbee Meo kopen

Wil je de Killerbee Meo scooter kopen? Dan ben je bij Fast en Furious scooter zeker aan het juiste adres! Bij ons kun je kiezen voor thuisbezorgen of afhalen. Afhalen kan op verschillende plaatsen in Nederland want wij hebben meerdere servicepunten. Mogelijk ook bij jou dus in de buurt.

Scooter kopen op afbetaling

Wil je een scooter kopen op afbetaling, bijvoorbeeld de Meo van Killerbee, dan zit je bij ons ook goed. Het aankoopbedrag kun je door middel van onze scooter lease spreiden over 12, 24, 36, 48, 60, of 72 termijnen. Zo kun je voor weinig geld direct een mooie scooter kopen die bovendien direct jouw volledige eigendom is.