opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

1.599,00 1.299,95

Klantenbeoordelingen

1470 Beoordelingen

Edwin de Vos gaf gemiddeld een 9

23-01-2020 meer...

Abdrahman Moussa gaf gemiddeld een 8

22-01-2020 meer...

Mina gaf gemiddeld een 6

14-01-2020 meer...

ysbrand van der gaf gemiddeld een 4

09-01-2020 meer...

Mo gaf gemiddeld een 6

06-01-2020 meer...

Onze voordelen

Bromscooter

Fast en Furious is de grootste aanbieder van bromscooters op het internet. Bij ons kun je nagenoeg ieder model kopen die er bestaat. Meer over de bromscooter lees je hieronder.

Wat is een bromscooter

Een bromscooter is een scooter die 45km per uur kan rijden. Het dragen van een helm is daarbij verplicht. Iedere brommer heeft een gele kentekenplaat op het achterspatbord zitten. Naast een bromscooter is er ook een snorscooter. Deze kan maximaal 25km per uur rijden, en het dragen van een helm is daarop niet verplicht.

Bromscooter merken

Wij hebben nagenoeg alle denkbare merken als het om tweewielers gaat. De merken die wij niet in ons assortiment hebben zijn hoogstwaarschijnlijk ook de merken waar wij niet 100% achterstaan.

De bromscooter merken kunnen we opsplitsen in A-merken en B-merken. B-merken hoeven niet perse slecht te zijn, maar er wordt hier en daar wel op bepaalde zaken bespaard om ze goedkoper te kunnen aanbieden.

A-merken: Aprilia, Beta, Derbi, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym, Vespa, en Yamaha

B-merken: AGM, BTC, IVA, Turbho en Killerbee

Wil je een goedkope bromscooter kopen, kijk dan als eerst bij de B-merken.

Modellen en types

Tegenwoordig kun je kiezen uit verschillende modellen en types. Voor iedereen zit er altijd wel iets tussen. Zo heb je super sportieve modellen, ouderwetse retro modellen, maar ook no-nonsense stadsscooters.

Zoek je een sportief model, kijk dan eens naar de Peugeot Speedfight of Kymco Super 8.

Zoek je een retro model, kijk dan eens naar de Vespa, of een BTC of AGM scooter.

De meest verkochte scooter voor binnen de stad is wel de Piaggio Zip.

Nieuw of tweedehands kopen

Tweedehands is natuurlijk goedkoper dan nieuw. Echter weet je nooit precies wat je koopt en vaak krijg je geen garantie. Het kan dus zijn dat je de ellende van een ander overneemt. Plots voor grote kosten komen te staan is niet ongebruikelijk. Mocht je een tweedehands brommer kopen, vraag dan altijd naar de onderhoudshistorie.

Een nieuwe bromscooter kopen geeft je de meeste zekerheid. Je krijgt namelijk altijd garantie. Bij sommige merken is dit 2 jaar, en bij andere merken zelfs 3 jaar. Nieuw is natuurlijk duurder, maar wanneer je kiest voor kopen op afbetaling (leasen) dan kun je voor een paar tientjes in de maand klaar zijn.

Benzine en elektrisch

Wil je een bromscooter kopen dan kun je bij een aantal modellen kiezen of je hem met een benzinemotor wilt hebben of met een elektromotor. Steeds meer bromscooter merken voegen een elektrische bromscooter aan hun assortiment toe. De vraag hiernaar groeit namelijk gestaag.

Scooters met een elektromotor worden ook wel Escooters, Ebrommers, en Ebromscooters genoemd.

Voor- en nadelen van een elektrische bromscooter

Het aantal voordelen van een elektrische bromscooter is groter dan het aantal nadelen. Het nadeel is dat je op een volle accu vaak niet meer dan 150 kilometer kunt halen, en bij het benzine model is dit vaak wel 400 kilometer of meer.

Dan de voordelen…

Een benzinemotor heeft onderhoud nodig om hem in goede conditie te houden. Zo’n onderhoudsbeurt kost natuurlijk geld. Bij een elektrische bromscooter heb je daar geen last van. Startproblemen en rustig warm rijden zijn bij een escooter ook niet aan de orde. Stinkende uitlaatgassen of herrie produceert een elektrische scooter ook niet. Tot slot is elektrisch rijden goedkoper dan rijden op benzine. Een oplaadbeurt kost ongeveer 30 cent aan stroom en daarmee kun je 100 tot 150 kilometer rijden. Bij een benzine bromscooter zou je dat ongeveer 4 euro kosten.

Bromscooter kopen

Bij ons kun je uit meer dan 75 verschillende modellen kiezen. Bij ons kun je dus altijd een bromscooter kopen die helemaal naar jouw smaak is. Bij ieder model kun je kiezen uit diverse accessoires en opties waarbij de montage altijd gratis is. Naast de brommer thuis te laten bezorgen kun je hem ook afhalen bij een van onze service vestigingen wanneer je daar in de buurt woont.

Op afbetaling kopen

Mogelijk ben je in onze online webshop al het woordje lease of leasen tegengekomen. Leasen is hetzelfde als kopen op afbetaling. Hierbij betaal je het aankoopbedrag in termijnen af. Voor enkele tientjes per maand kun je dus een gloednieuwe bromscooter met garantie rijden. Leasen kan al vanaf 12 maanden!

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2020 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page

Totaal 22698 geplaatste bestellingen.Nu 8 winkelende bezoekers!