Sym Crox 50 - Sporty & Urban

De Sym Crox is een super mooie scooter met een Off Road uiterlijk en een geweldig goede wegligging. Hij is stoer, bijzonder, en voorzien van een gave digitale cockpit welke je in 16 kleuren kunt veranderen. Mocht zijn uiterlijk je niet direct overtuigen, dan doet een proefrit dat wel!

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Origineel design

De Sym Crox is een heel bijzondere scooter met een Off Road uiterlijk. Het stoere en agressieve lijnenspel, en de dikke noppenbanden, maken snel duidelijk dat deze scooter niet met zich laat sollen. De wave remschijf en de handbeschermers versterker het Off Road uiterlijk van de Crox.

Kenners zien wellicht de Jet 4 van Sym in het model terug en dat kan goed kloppen. De sportieve Jet 4 is namelijk als basis genomen voor de Crox. Echter heeft de Crox een pittiger karakter en zal je ook uitdagen om eens het onverharde terrein uit te proberen.

Zuinig en betrouwbaar

De Crox van Sym is een betrouwbare scooter met een laag brandstofverbruik. Het 4-takt motorblok haalt namelijk gemakkelijk 200 kilometer op een tank van 5,2 liter! De noppenbanden zorgen voor een goede grip op zowel verhard- als onverhard wegdek. De wave remschijf op het voorwiel verkort de remweg, en dat maakt deze scooter weer een stukje veiliger. Over veiligheid gesproken… aan de voorzijde is er ook LED verlichting aanwezig, en dat maakt je beter zichtbaar omdat LED meer opvalt.

Beschikbare opties

Er zijn een tal van opties beschikbaar voor de Sym Crox 50. Denk aan een windscherm, usb aansluiting, alarm, bagagedrager, topkoffer, andere banden, een GPS tracker, handvat verwarming, en zelfs een telefoon/navigatiehouder!

In snor- en bromscooter uitvoering

Je kunt de Sym Crox kopen in zowel een bromscooter als snorscooter uitvoering. De bromscooter kan 45km per uur en de snorscooter 25km per uur. Bij de snorscooter hoef je geen helm op en bij de bromscooter moet dat wel.

Sym Crox 50 kopen

Wil je de Sym Crox 50 kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt hem gewoon kopen of kopen op afbetaling wat wij leasen noemen.

Sym leasen

Leasen is kopen op afbetaling, en dat kan bij ons in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Het voordeel van leasen is dat je tegen lage maandlasten zo’n super gave scooter geeals de Crox kunt bezitten! Ook opties en accessoires van alarm tot slot kun je mee leasen. Geen extra kosten dus!