Sym Crox50 50cc 4-takt

Klik hier voor productbeschrijving

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.624,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 554,87 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Sym Crox 50

  Zoek je een compacte scooter met een zeer sportieve offroad uitstraling? Dan moet je de Sym Crox kopen! Hij is verkrijgbaar als snorscooter (25km) en bromscooter (45km). Naast een digitaal dashboard heeft de Crox ook fraaie LED verlichting, dikke noppenbanden, en rijdt hij bovendien fantastisch!

  Off Road design

  De Sym Crox 50 lijkt wel een kruising tussen een scooter en een off road motor. Dikke brede noppenbanden, het kapje op het stuur, de handbeschermers, de grote wave remschijf en de voorvork zijn enkele kenmerken van een MX bike die de Crox ook bezit. Qua vormgeving is de scooter van een compact formaat en daardoor iets minder geschikt is voor hele lange bestuurders.

  Het dashboard is van de Sym Crox een van de highlights. Deze is volledig digitaal en beschikt naast een digitale snelheidsmeter en brandstofmeter, ook een digitale toerenteller. Als klap op de vuurpijl kun je het digitale display in 16 verschillende kleuren veranderen. Wil je gele cijfers en letters, groen, paars, blauw, of iets anders? Het kan!

  Technische details

  De Crox is een pittige scooter met een compact off road design. Het motorblok is op basis van 4-takt technologie met een gescheiden smeersysteem. Om de zoveel tankbeurten olie bijvullen is bij een 4-takt motor niet nodig. De olie zit namelijk in het motorblok zelf, en daarmee zijn de kosten per kilometer ook een stuk lager dan bij de 2-takt.

  Met een volle tank van 5,2 liter kun je ongeveer 200 kilometer rijden. Door de noppenbanden heb je ook op onverharde wegen meer grip. De wave remschijf op het voorwiel ziet er niet alleen stoer uit maar zorgt ook voor betere remprestaties waardoor de remweg korter wordt. De LED verlichting aan de voorzijde maakt je ook overdag beter zichtbaar, dus ook aan veiligheid heeft Sym gedacht.

  Sterke punten

  De Sym Crox heeft een aantal sterke punten waaronder zijn agressieve lijnenspel, het comfortabele zit- en rijgedrag, de betrouwbaarheid en de beschikbare opties. Denk bijvoorbeeld aan een USB aansluiting, een alarmsysteem, of een topkoffer.

  Snorfiets en bromfiets

  De Crox kun je kopen als snorfiets (25km per uur snorscooter) en bromfiets (45km per uur bromscooter). Technisch zit er geen verschil tussen de twee. Wil je snel van A naar B en vind je het niet erg om een helm te dragen, dan is de 45km per uur versie de juiste keuze. Geniet je liever van de omgeving en is snelheid niet van belang, dan biedt de snorfiets de meeste uitkomst.

  Sym Crox kopen

  Ben je op zoek naar echt iets anders, en wil je iets stoers? Dan moet je de Sym Crox kopen. Zowel in de bromscooter- als snorscooter uitvoering is dit een geweldige kameraad.

  Scooter leasen

  Een scooter leasen neemt steeds meer in populariteit toe. Met leasen koop je de scooter op afbetaling en betaal je het bedrag in 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen af. Hierdoor kun je tegen lage maandlasten toch een prachtige nieuwe scooter rijden zoals de Sym Corx!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Sym Crox 50 4-takt

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik- 1L : 40 km
  Tankinhoud - 5.2 Liters
  Gewicht - 98 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar
   

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  Sym Crox50 50cc 4-takt
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: donderdag, 30 mei 2019
  zeer tevreden over deze bestelling bij jullie
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter