Sym Allo

De Sym Allo is een trendy ‘custom’ retro scooter met sierlijke vormen, die mooi zijn afgewerkt met chroom. Een prachtige scooter voor een kleine prijs. De Sym Allo heeft cruisen hoog in het vaandel staan door zijn gewicht van 99 kilo en wegligging. Een andere groot voordeel van de Sym Allo is het ruime zadel met brede stuur is de scooter ideaal voor het cruisen op de straat en over de boulevard. De mogelijkheden van Sym Allo zijn eindeloos zo is deze beschikbaar in 4-takt, 25 km-h of 45 km/h en ook als 125cc motorscooter. Vergelijkbare Sym scooters zijn de Sym Fiddle, Sym Jet 4, Sym Mio  en de Sym Orbit 2 om maar een paar voorbeelden te noemen uit onze Sym collectie. Waar gaat het nu eigenlijk om bij de Sym scooters? Sym heeft betrokkenheid, duurzaamheid en mobiliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast is comfort en omstandigheden ook meegenomen in het ontwikkelproces. Ben je overtuigd en wil je vandaag nog een Sym Allo kopen dan kan je vrijblijvend langskomen in onze scootershop in Alphen aan de Rijn voor een proefrit of om gelijk een bestelling te plaatsen. Je kunt dan dezelfde dag nog gebruik maken van de Sym Allo.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Sym Allo

 
1.949,95
Lease vanaf 35,68 p/m
Betaal 3x 666,23 via logo IN3 capayable
61830 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Sym Allo

Een Sym Allo scooter kopen? Je bent bij Fast & Furious scooter speciaal shop aan het juiste adres. Ons assortiment is ruim opgezet om voor iedereen de juiste scooter te kunnen regelen. Wij verkopen vele verschillende scootermodellen en scootermerken. Wat maakt de Sym Allo bijzonder ten opzichte van andere scooters? de Sym Allo is een compacte retroscooter die gemakkelijk wendbaar is in het verkeer. De Sym Allo is tevens te verkrijgen in een aantal kleuren. Met een tankinhoud van 5 liter kan je zorgeloos toeren op de prachtige scooter. Tevens is rekening gehouden met een eventuele passagier. De ruime buddyseat is ideaal om comfortbal met twee personen van A naar B te gaan. Heeft u advies nodig bij het kopen van een scooter dan helpen wij u uiteraard graag hierbij. In overleg met u bepalen we welke scooter het beste bij u past.

Sym Allo Kopen

Een Sym Allo kopen? Of interesse in een andere Sym scooter? Je kunt een scooter kopen bij ons in de webshop. Het proces is veilig en gemakkelijk zodat jij in alle rust je Sym Allo kunt kopen. Het grote voordeel van online een scooter kopen is dat alles overzichtelijk bij elkaar staat. Je kunt alle modellen en prijzen meteen bekijken en aan de hand daarvan een keuze maken. Uiteraard kan je de scooter personaliseren met extra opties zoals een windscherm indien deze niet in de standaarduitvoering zit. Het is namelijk niet gemakkelijk om zomaar een model uit te kiezen. Je dient te kijken naar je wensen en uiteraard je budget en daarna kun je dan een keuze maken. Een speciale kleur misschien? Je kunt er allemaal rekening mee houden als je gaat kiezen voor online een Sym Allo scooter kopen.

Sym Allo Leasen

In plaats van een Sym Allo kopen, kun je ook een Sym Allo leasen. Dit is natuurlijk ideaal, want dan ben je niet in een keer heel veel geld kwijt. Je kunt dus kiezen voor goedkoop scooter leasen en profiteren van alle voordelen! Er zijn wel degelijk verschillen tussen een scooter leasen en een scooter kopen. Het grootste verschil zit hem in de prijs en daardoor kun je ook zelf bekijken wat je mogelijkheden zijn. Als je eerst kennis wilt maken en ervaring op wilt doen kun je ook een scooter leasen en later een scooter kopen. Het leasen van een Sym Allo scooter kan bij ons in maximaal 72 maanden.