tomos

Tomos

Een Tomos brommer is geweldig populair onder de brommer liefhebbers. Het voordeel van een Tomos brommer is de prijs en veilige brommers. Binnen het brommer en scooter segment is Tomos één van de grootste merken. Een Tomos brommer is gemakkelijk aan te schaffen in onze online omgeving of in de showroom van Fast en Furious. Een Tomos brommer kan je al aanschaffen voor net iets meer dan duizend euro. Een Tomos brommer is een kwalitatief fantastische brommer voor een geweldige prijs waar je jaren plezier aan zult beleven. De basis van de Tomos brommer is erg stevig en voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen. Al jaren rijden onze klanten op de Tomos brommers. Ze staan bekend om de onderhoudsvrije elektronische vliegwielontstekking en aangename achtervering.

Artikel 1 tot 12 (van de 12).  Pagina:  1 

Tomos Luxe EX EURO4

 
1.899,00 1.699,95
of lease al vanaf 35,00 per maand
30809 keer bekeken

Tomos Quadro EX EURO4

 
1.899,00 1.749,95
of lease al vanaf 36,00 per maand
39741 keer bekeken

Tomos Roadie EURO4

 
1.999,00 1.900,95
of lease al vanaf 39,00 per maand
40046 keer bekeken

Tomos Standard EURO4

 
1.699,00 1.499,95
of lease al vanaf 31,00 per maand
41992 keer bekeken

Tomos Standard XL EURO4

 
1.799,00 1.649,95
of lease al vanaf 34,00 per maand
27529 keer bekeken

Tomos Flexer EX UITVERKOCHT!

 
1.259,00
11410 keer bekeken
Artikel 1 tot 12 (van de 12).  Pagina:  1 

Tomos Brommer

Een Tomos brommer staat voor kwaliteit. Zoals we hierboven bespraken bestaat de Tomos brommer uit comfortabele voor- en achtervering in iedere Tomos brom- of snorfiets.  Uitgerust met een tweetraps automatische motor welke is voorzien van een onderhoudsvrije elektronische vliegwielontsteking. Een aantal speciale modellen van Tomos hebben naast de standaard kickstart bovendien een elektrisch startsysteem, eventuele richtingaanwijzers en een gescheiden smeersysteem. Bij die Tomos brommers kunnen benzine en olie apart worden getankt. Iedere Tomos brommer of Tomos Bromfiets met nationale of Europese typegoedkeuring wordt een vol jaar garantie gegeven. Een aantal Tomos brommers in het assortiment van Fast en Furious zijn de Tomos standard, Tomos Flexer, Tomos Luxe en de Tomos Quadro. Kom gerust langs in onze scootershop en wij bekijken samen met jou welke Tomos brommer of Tomos bromfiets het beste bij jou past.


Tomos Bromfiets

Een Tomos bromfiets bij Fastfurious scooters hebben voor sommige modellen de bekende kickstart. Een aantal Tomos bromfietsen maken gebruik van een elektrisch startsysteem. Wanneer de temperatuur daalt tot het vriespunt zal je zonder problemen gebruik kunnen maken van de Tomos bromfiets. Zoals gezegd kan een Tomos bromfiets worden voorzien van richtingaanwijzers maar ook een apart smeersysteem. Het aparte systeem zorgt dat benzine en olie apart van elkaar worden getankt. Het zorgt ervoor dat je Tomos bromfiets een nog langere levensduur behoud. Heb je vragen betreffende het systeem, Tomos bromfiets algemeen of Tomos brommer dan kan je sinds kort gemakkelijk je vragen stellen op de website. Via de chat zitten mensen voor je klaar om je direct op weg te helpen.

 

Tomos Snorfiets

Een Tomos snorfiets is ideaal voor de lekkere ritjes zonder helm. Een stevige Tomos snorfiets met een sterk frame, compact en zeer zuinig is het een ideale snorfiets om dagelijks op te rijden. Het gemak en comfort zit in de geweldige vering. We horen nog dagelijks klanten die geweldig tevreden zijn met de veilige Tomos snorfiets. De kosten voor reparaties vallen altijd mee omdat veel onderdelen voorhanden zijn en motorisch is de brommer sterk gebouwd voor een lange levensduur. In onze Webshop kan je terecht om een Tomos snorfiets of brommer te kopen maar ook om te huren. Je hebt dus de keus om in één keer het bedrag te betalen of in termijnen. Na het huren wordt je ook eigenaar als het restbedrag is overgemaakt. Heel veel plezier met je Tomos brommer, Tomos snorfiets of Tomos bromfiets.