Tomos Luxe

De Tomos Luxe is een bromfiets welke 25 km per uur gaat. In de volksmond ook wel snorfiets genoemd. De Luxe uitvoering houdt in dat er een elektrische starter aanwezig is, een oliepomp en een boodschappenmandje voorop. Hij is geschikt voor jong en oud en laat zich gemakkelijk besturen. De grote wielen verhogen de veiligheid en comfort. De soepele vering zorgt ervoor dat de oneffenheden in het wegdek nog nauwelijks waarneembaar zijn. Heerlijk rondtoeren op deze luxe Tomos is gegarandeerd. Zoek je een zuinige en betrouwbare snorfiets welke het meeste comfort biedt dan kunnen wij je beslist dit model van Tomos aanraden.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Tomos Luxe EX EURO4

 
1.899,00 1.699,95
Lease vanaf 31,11 p/m
Betaal 3x 580,82 via logo IN3 capayable
36621 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Luxe

De Tomos Luxe is het luxe model onder de Tomos modellen en biedt een aantal extra’s ten opzichte van de standaard uitvoering. Dit zijn de oliepomp, de elektrische starter en het boodschappenmandje. Bovendien kun je de Tomos Luxe kiezen in 2 kleuren: zwart (black) en rood (copper).

Elektrische starter

De elektrische starter zorgt voor meer gemak en comfort. Bij de Standaard uitvoering heb je slechts beschikking over een kickstarter. De Luxe uitvoering biedt een elektrische starter. Dit betekent dat je slechts op de startknop hoeft te drukken om de motor te starten.

Oliepomp

De oliepomp maakt het mogelijk dat je gewoon Euro95 benzine kunt tanken. Het gemak is dat je dus bij elk tankstation je brandstof kunt bijtanken. Er is een apart oliereservoir aanwezig voor de olie. De oliepomp zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid olie aan de benzine wordt toegevoegd voor een optimale smering.

Boodschappenmandje

De Tomos Luxe is het enige Tomos model welke standaard beschikt over een boodschappenmandje. Hierdoor kun je de bromfiets inzetten als pakezel en extra bagage meenemen. Heel praktisch dus.

Tomos kopen of leasen

De Tomos Luxe kun je kopen in onze webshop. Met een paar eenvoudige klikken heb je hem zo afgerekend. Indien je de Tomos in termijnen wilt afbetalen dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een goede leaseconstructie waardoor heel veel mogelijk is en je slechts 21 Euro per maand betaald. Een bijkomend voordeel van onze brommer lease is dat je ook extra’s eenvoudig kunt mee leasen zoals bijvoorbeeld een goed slot.