Tomos Standard

Op zoek naar een kleine bromfiets met zeer goede rijprestaties? Kies dan de Tomos bromfiets. Deze brommer is voorzien van 2 automatische versnellingen waardoor je lekker vlot optrekt en soepel door het verkeer heen beweegt. Zowel aan de voor- als achterzijde is soepele vering aanwezig waardoor hij uitermate geschikt is voor stadsverkeer. Ook het zadel maakt elke rit een comfortabele rit. Met de kickstarter start je de motor snel en eenvoudig. Daarna is het opstappen en wegrijden.

Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Tomos Standard EURO4

 
1.699,00 1.499,95
Lease vanaf 27,45 p/m
Betaal 3x 512,48 via logo IN3 capayable
51075 keer bekeken

Tomos Standard XL EURO4

 
1.799,00 1.649,95
Lease vanaf 30,19 p/m
Betaal 3x 563,73 via logo IN3 capayable
32844 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2).  Pagina:  1 

Wat maakt de Tomos zo populair

De Tomos bromfiets is een eenvoudige brommer waar alles op zit wat je ook echt nodig hebt. Hij is licht in gewicht en enorm wendbaar. Dit zorgt ervoor dat hij eenvoudig te besturen is. Het maakt niet uit of je beginner bent of al een ervaren bestuurder, de Tomos rijdt heerlijk voor iedereen.

CDI ontsteking

De Tomos Standaard (en de XL) is een brommer met een CDI ontsteking. Dit zorgt voor een betrouwbare vonk welke nodig is voor het verbrandingsproces. Hierdoor zijn de prestaties altijd optimaal en het brandstofverbruik laag.

Verschil Tomos Standaard en Tomos XL

Het verschil tussen de Tomos Standaard en de Tomos XL is dat de standaard geen oliepomp heeft en de XL wel. Een oliepomp geeft je het voordeel dat je bij iedere benzinepomp kunt tanken. Je tankt dan gewoon Euro95 benzine. De Tomos Standaard moet worden voorzien van mengsmering oftewel brommermix waarbij de olie al aan de benzine is toegevoegd.

Tomos modellen

Naast de Tomos Standaard en XL uitvoering, kun je ook kiezen voor de Flexer, de Luxe en de Quadro. Technisch zijn ze voor de rest hetzelfde maar zien er net even wat anders uit. Welk model je ook kiest, je koopt altijd een betrouwbare brommer die je niet in de steek laat.

Tomos bromfiets kopen of leasen?

Hoewel de Tomos niet een hele dure bromfiets is, kun je deze bij ons ook eenvoudig leasen. Door een vast laag bedrag per maand te betalen is de bromfiets meteen van jou. De Tomos kun je al leasen vanf 21 Euro per maand! Ga jij de Tomos standaard bromfiets kopen of ga je voor de XL uitvoering met oliepomp? Lees hier meer over het leasen van een bromfiets.