Tomos Roadie

Zoek je een stoere, moderne, hippe retro bromfiets, dan moet je beslist de Tomos Roadie kopen! Niet alleen is hij beeldschoon om te zien, maar is het een fijne brommer om mee te rijden. Hij voldoet aan de nieuwste emissienormen en beschikt bovendien over een elektrische start!

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Tomos Roadie EURO4

 
1.999,00 1.900,95
Lease vanaf 34,79 p/m
Betaal 3x 649,49 via logo IN3 capayable
45141 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Modern en retro gecombineerd

De Tomos Roadie is een stoere retro brommer welke zowel in bromfiets als snorfiets verkrijgbaar is. Duidelijk mag zijn dat hij het uiterlijk heeft van een jaren ‘60 brommer. Dit zie je terug aan de white wall banden, oversized spatborden, velgen met spaken, chromen details en een zadel met duidelijk zichtbare veren.

 

Qua techniek is het absoluut een snorfiets van nu. Het motorblok voldoet aan de strenge Euro 4 norm*, en is gebouwd op de betrouwbare hedendaagse techniek. De Roadie beschikt over een zuinig 2-takt motorblok, CDI ontsteking, 2 automatische versnellingen, een oliepomp zodat je gewoon auto benzine (euro95) kunt tanken, én een elektrische start!

 

*De Euro 4 norm gaat in 2018 in, voor onder andere de binnenstad van Amsterdam. Dit betekent dat brommers en scooters die niet voldoen aan de norm, niet worden toegelaten, en worden bekeurd. De norm moet er voor zorgen dat de luchtvervuiling wordt beperkt tot een minimum. Je kunt dus stellen dat de nieuwe Tomos Roadie minder milieuvervuilend is.

 

Rijcomfort

Zoals elke andere tomos brommer, beschikt ook de Roadie over 16 inch wielen en trommelremmen. Voor een 2-takt mag je de Roadie een zuinige bromfiets noemen want volgens de fabriek zou hij een verbruik van 1 op 40 moeten halen. Dat is 2,5 liter brandstof voor 100 kilometer. Normaal is dit alleen weggelegd voor 4-takt brommers. Dankzij de wat grotere wielen en de goede hydraulische voorvering, heb je weinig last van eventuele oneffenheden in het wegdek. Dat zorgt voor een extra comfortabele rit.

 

Tomos Roadie kopen

Bij Fast en Furious kun je goedkoop de Tomos Roadie kopen. Je kunt ervoor kiezen om hem thuis te laten bezorgen, of afhalen bij een van onze vestigingen verdeeld over heel Nederland. De Tomos wordt rijklaar afgeleverd, dus je hoeft alleen nog de verzekering te regelen. Ook dit kan bij ons!

 

Tomos leasen

Geen zin om het hele bedrag in een keer te betalen? Kies dan voor leasen! Een Tomos leasen kun al vanaf 32 euro per maand! Kopen op afbetaling geeft je meer financiële vrijheid, en dat is een groot voordeel. Sneller aflossen kan natuurlijk ook. Zo kun je de Tomos leasen in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Tussentijds aflossen kan altijd kosteloos.