opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

1.899,00 1.749,95

Klantenbeoordelingen

1446 Beoordelingen

Klaasgaf gemiddeld een 10

19-11-2019 meer...

Richardgaf gemiddeld een 9

13-11-2019 meer...

Alfons gaf gemiddeld een 9

12-11-2019 meer...

Rob gaf gemiddeld een 10

12-11-2019 meer...

Hans v Hoofgaf gemiddeld een 10

10-11-2019 meer...

Onze voordelen

Tomos Quadro

Wanneer je op zoek bent naar een goed bestuurbare en complete bromfiets dan kom je snel uit bij de Tomos Quadro. Hij is uiterst betrouwbaar en heel gunstig geprijsd. Of je nu lange of korte afstanden moet rijden, deze Tomos brengt je waar je wezen moet. Met een laag gewicht en compacte omvang is het de ideale stadsbrommer die je snel van A naar B brengt. Hij is zeer wendbaar en is geschikt voor beginnende en gevorderde bestuurders. Zoek je een brommer die lekker rijdt en voordelig is geprijsd? Koop dan een Tomos.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen).  Resultaat:  1 

Tomos Quadro EX EURO4

1.899,00 1.749,95 of lease al vanaf 36,00 per maand
35223 keer bekeken
Tomos Quadro Ex Pas op Tomos leverd erg slecht op moment, soms lopen levertijden op tot wel 4 maanden! Veilig de weg op met de Tomos Quadro EX! Deze snorfiets, welke een maximum snelheid heeft...
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen).  Resultaat:  1 

Het Quadro model

De Tomos Quadro beschikt over richtingaanwijzers, 2 automatische versnellingen, een elektrische starter en een oliepomp. Bovendien heeft de Quadro een koplamp kap waardoor hij een sportievere uitstraling krijgt. De Tomos Quadro is een ketting aangedreven tweewieler met 16 inch grote wielen. De grote wielen zorgen voor goede rijprestaties waaronder de wegligging. De banden hebben namelijk meer contact met het wegdek dankzij het grotere rijoppervlak.

Betrouwbare techniek

Dat de Tomos een betrouwbare bromfiets op basis van een luchtgekoelde tweetakt motor. De ontsteking is op basis van een CDI. Dit zorgt voor een hogere betrouwbaarheid en betere prestaties. Daarnaast is de brommer zuiniger waardoor je lagere brandstofkosten hebt.

Euro95 benzine

Dankzij de oliepomp kun je met deze Tomos snorfiets gewoon tanken bij elk pompstation. Hij heeft namelijk een oliepomp aan boord en dit zorgt ervoor dat de olie zelf wordt gemengd met de brandstof. De benzinetank vul je gewoon met Euro95 benzine in plaats van brommermix (mengsmering). In verhouding is dit goedkoper en kun je overal eenvoudig even bijtanken.

Soepele vering

Ook de Tomos Quadro is uitgerust met soepele voor- en achtervering. Dit verhoogt het rijcomfort merkbaar. Hobbels in het wegdek worden probleemloos weg gefilterd. Zodoende is hij uitermate geschikt in het stadsverkeer waar je soms vaker te maken krijgt met obstakels.

Tomos leasen

Ook de Tomos Quadro kun je bij ons gewoon leasen. Voor slechts 21 Euro per maand staat hij bij jou op de stoep. Onze brommer lease is zo flexibel dat je van alles mee kan leasen. Denk daarbij aan een goed slot of helm. Kortom, de Tomos kun je ook kopen op afbetaling.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page