Tomos Flexer

Ben je op zoek naar een handzame snorfiets welke eenvoudig te besturen is en voorzien is van een elektrische starter? Dan is de Tomos Flexer wellicht iets voor jou.

Standaard een oliepomp

De Tomos Flexer is naast een elektrische starter ook voorzien van een oliepomp. Dit bied je het voordeel dat je bij elk tankstation kunt tanken want de Flexer kun je voltanken met Euro95 benzine. Het gescheiden smeersysteem mengt zelf de olie door de brandstof heen waardoor je geen brommermix meer hoeft te tanken.

 

Betrouwbaar

Tomos maakt al vele jaren lang betrouwbare bromfietsen. CDI ontsteking is tegenwoordig standaard. Dit zorgt voor meer betrouwbaarheid en een lager verbruik. Meer kilometers rijden voor minder geld. Bovendien komt dit ten goede voor de prestaties en gebruiksgemak.

Comfortabel brommeren

De Tomos Flexer EX is een snorfiets en rijdt maximaal 25 kilometer per uur. Hierbij hoef je dus geen helm te dragen. Hij is zeer handzaam en wendbaar. Ideaal als je veel door de stad heenrijdt. De grote wielen zorgen voor meer veiligheid omdat het contactoppervlak tussen de banden en het wegdek groter is. In tegenstelling tot de Standaard uitvoering, kun je de Flexer EX van Tomos elektrisch starten. Dat betekent dat je lekker kunt gaan zitten op het comfortabele zadel en alleen de startknop ingedrukt hoeft te houden om de motor te starten. De voor- en achtervering zijn lekker soepel zodat verkeersdrempels en hobbels in het wegdek worden geabsorbeerd.

Kenmerken van de Tomos Flexer EX

De Tomos Flexer heeft een rond afgewerkt frame en is voorzien van een snelheidsmeter. De bromfiets is ketting aangedreven en voorzien van een tweetraps automatische versnellingsbak. Hierdoor trek je lekker vlot op en zit je snel op de gewenste snelheid.

Tomos snorfiets kopen of leasen

Ook de Tomos Flexer EX kun je kopen en eenvoudig leasen. Dit betekent dat je voor een vast laag maandbedrag de brommer thuis kunt hebben. Ook bezorgen is bij ons mogelijk. Alle extra kosten waaronder accessoires zoals een slot zijn eenvoudig mee te financieren waardoor je meer geld over houdt voor andere leuke dingen. Alles regel je in onze eenvoudige webshop.