Tomos Roadie EURO4

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 98,05
Adviesprijs: 1.999,00
Onze prijs: 1.900,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.675,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 649,49 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Tomos Roadie - retro brommer

  De Tomos Roadie is een stijlvolle retro brommer en voorzien van alle gemakken. Bovendien voldoet hij aan de strenge Euro 4 norm! Je kunt de Tomos Roadie kopen in bromfiets en snorfiets, en zelfs in termijnen afbetalen!

  Een bijzondere brommer

  De Tomos Roadie mag je een zeer bijzondere brommer noemen. Retro scooters worden wel volop gemaakt, maar retro brommers zie je maar weinig. De Tomos Roadie is zo’n retro brommer met een typische jaren 60 uiterlijk. Spaakvelgen, grote spatborden, banden met witte zijkanten, veel chromen details en een luxe verend zadel, zijn echte kenmerken van zo’n jaren ‘60 model.

  Euro 4 ready

  De Tomos Roadie is qua techniek vooruitstrevend. Tomos is een van de eerste merken die haar 2-takt collectie naar de Euro 4 norm aan het brengen is. De nieuwe Euro norm moet ervoor zorgen dat de luchtkwaliteit verbeterd. Uitlaatgassen zijn per definitie vervuilend, maar die van de Roadie dus een stuk minder. De nieuwe Euro 4 norm brengt heel wat teweeg. Amsterdam als voorbeeld genomen, verbiedt brommers en scooters vanaf 2018 wanneer deze niet aan de nieuwe norm voldoen. Veel steden zullen deze maatregel gaan doorvoeren. Met de Roadie kun je dus zorgeloos blijven rijden, waar je ook woont.

  Moderne retro brommer

  Het motorblok van de Tomos Roadie is een 2-takt, Euro 4, met elektronische ontsteking, welke is voorzien van 2 automatische versnellingen (2-speed), een oliepomp en een startmotor. Brommermix tanken behoort met deze brommer tot het verleden. Je kunt namelijk normale auto benzine tanken. Voor de olie heb je een aparte tank waar je 2-takt olie in doet. Aangezien de Tomos nog steeds over een kickstart beschikt, kun je hem op 2 verschillende manieren starten.

  Zeer zuinig

  Wat zeker genoemd mag worden is het lage brandstofverbruik. De Roadie kan, ondanks de 2-takt techniek, een verbruik halen van 1 op 40 volgens de fabriek. Dat is superzuinig. 2-takt heeft zeker voordelen ten opzichte van 4-takt. Er zijn minder bewegende onderdelen, dus minder afstel werk en minder onderhoud. Daarnaast heeft een 2-takt motorblok ook meer kracht.

  Goede wegligging

  Dankzij de 16 inch wielen, en goede vering, heeft de Roadie van Tomos een zeer goede wegligging. Zelfs het zadel beschikt over een goede set veren. Hobbels en kuilen in het wegdek zijn met deze brommer geen obstakel meer.

  Snorfiets en bromfiets

  Je kunt de Tomos Roadie kopen in een snorfiets uitvoering en een bromfiets uitvoering. Het verschil is de helmplicht en de snelheid. De Roadie snorfiets kan 25km per uur maximaal, en de Roadie bromfiets 45km per uur maximaal.

  Tomos Roadie kopen

  Wil je een unieke retro brommer, dan moet je zeker de Tomos Roadie kopen. Hij is prachtig om te zien, en van alle gemakken voorzien. Je kunt zelfs de motor starten met de startknop! Hij beschikt dankzij de 2-takt technologie over lekker veel kracht, én hij is zeer zuinig!

  Tomos leasen

  Bij ons kun je er ook voor kiezen om de Tomos Roadie te leasen. Hiermee behoud je veel financiële vrijheid omdat je de Roadie dan in termijnen afbetaalt. Afbetalen kan in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Ook een helm of slot kun je in de financiering meenemen zodat je in een keer klaar bent.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Tomos Roadie 2-takt 50cc EURO4

  Motor - 50cc 2-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 16 inch
  Achterband - 16 inch
  Voorrem - Trommelrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood + 2-takt olie
  verbruik - 1L : 45 km
  Tankinhoud - 4 Liters
  Gewicht - 60 Kilo
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Uitvoering - 25 of 45 km/h

  Terug naar de scooter
 • extra info

  Tomos Roadie

  Zoek je een stoere, moderne, hippe retro bromfiets, dan moet je beslist de Tomos Roadie kopen! Niet alleen is hij beeldschoon om te zien, maar is het een fijne brommer om mee te rijden. Hij voldoet aan de nieuwste emissienormen en beschikt bovendien over een elektrische start!

  Modern en retro gecombineerd

  De Tomos Roadie is een stoere retro brommer welke zowel in bromfiets als snorfiets verkrijgbaar is. Duidelijk mag zijn dat hij het uiterlijk heeft van een jaren ‘60 brommer. Dit zie je terug aan de white wall banden, oversized spatborden, velgen met spaken, chromen details en een zadel met duidelijk zichtbare veren.

  Qua techniek is het absoluut een snorfiets van nu. Het motorblok voldoet aan de strenge Euro 4 norm*, en is gebouwd op de betrouwbare hedendaagse techniek. De Roadie beschikt over een zuinig 2-takt motorblok, CDI ontsteking, 2 automatische versnellingen, een oliepomp zodat je gewoon auto benzine (euro95) kunt tanken, én een elektrische start!

  *De Euro 4 norm gaat in 2018 in, voor onder andere de binnenstad van Amsterdam. Dit betekent dat brommers en scooters die niet voldoen aan de norm, niet worden toegelaten, en worden bekeurd. De norm moet er voor zorgen dat de luchtvervuiling wordt beperkt tot een minimum. Je kunt dus stellen dat de nieuwe Tomos Roadie minder milieuvervuilend is.

  Rijcomfort

  Zoals elke andere tomos brommer, beschikt ook de Roadie over 16 inch wielen en trommelremmen. Voor een 2-takt mag je de Roadie een zuinige bromfiets noemen want volgens de fabriek zou hij een verbruik van 1 op 40 moeten halen. Dat is 2,5 liter brandstof voor 100 kilometer. Normaal is dit alleen weggelegd voor 4-takt brommers. Dankzij de wat grotere wielen en de goede hydraulische voorvering, heb je weinig last van eventuele oneffenheden in het wegdek. Dat zorgt voor een extra comfortabele rit.

  Tomos Roadie kopen

  Bij Fast en Furious kun je goedkoop de Tomos Roadie kopen. Je kunt ervoor kiezen om hem thuis te laten bezorgen, of afhalen bij een van onze vestigingen verdeeld over heel Nederland. De Tomos wordt rijklaar afgeleverd, dus je hoeft alleen nog de verzekering te regelen. Ook dit kan bij ons!

  Tomos leasen

  Geen zin om het hele bedrag in een keer te betalen? Kies dan voor leasen! Een Tomos leasen kun al vanaf 32 euro per maand! Kopen op afbetaling geeft je meer financiële vrijheid, en dat is een groot voordeel. Sneller aflossen kan natuurlijk ook. Zo kun je de Tomos leasen in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Tussentijds aflossen kan altijd kosteloos.

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Tomos Roadie EURO4 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter