Turbho CX-50

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 149,05
Adviesprijs: 1.249,00
Onze prijs: 1.099,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
874,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 375,82 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Turbho CX-50 City Line

  De Turbho CX-50 is een scooter in de city line van het merk Turbho. Dit zijn instapmodel scooters voor iedereen die voor een lage prijs toch op een mooie scooter wil rijden. Waar vergelijkbare scooters van andere merken al snel honderden euro’s meer kosten, is de Turbho CX-50 stad scooter al verkrijgbaar vanaf €924,-. Bij Fast & Furious kunnen wij deze scooter namelijk aanbieden voor €225,- onder de adviesprijs van €1149,-. Voor het leasen van deze scooter ben je natuurlijk bij Fast & Furious ook aan het juiste adres. Je kunt de scooter al leasen vanaf €21,- per maand.  

  Kenmerken van de CX-50

  De C-line van Trubho waar de Turbho CX-50 onder valt, kenmerkt zich vooral door het no nonsense uiterlijk. Er is gekozen voor maximale efficiëntie en een simpel ontwerp. Dit is ook duidelijk te zien aan de lage opstap waardoor deze scooter voor iedereen geschikt is. Of je nu lang bent, of juist minder lang, iedereen kan makkelijk met deze scooter overweg. Een duidelijke kilometerteller is natuurlijk aanwezig, met ook indicatoren voor licht en richtingaanwijzers. Verder is de scooter voorzien van 10 inch wielen, een schijfrem aan de voorkant, en een trommelrem aan de achterkant. Daardoor weet je zeker dat de scooter altijd op tijd stil staat als dat nodig is.  

  Verschillende uitvoeringen en kleuren

  Omdat iedereen een andere smaak heeft zijn er natuurlijk ook van de Turbho CX-50 city scooter verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hij is verkrijgbaar in een snorscooter uitvoering voorzien van een blauwe kentekenplaat, met een maximum snelheid van 25km/h. Het voordeel hiervan is dat je geen helm op hoeft. Voor iedereen die graag langere afstanden af legt, of sneller op zijn of haar bestemming aan wil komen, is er de bromscooter uitvoering. Deze heeft een gele kentekenplaat, en een maximum snelheid van 45km/h. Ook is de scooter te krijgen in verschillende kleuren zoals glans rood, glans blauw en glans zwart. Daarnaast is er nog de mat blauw grijze kleur.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Turbho CX-50 4-takt

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 10 inch
  Achterband - 10 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 40 km
  Tankinhoud - 5 Liters
  Gewicht - 79 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 3 jaar

  Terug naar de scooter
 • extra info

  De compacte en sportieve Turbho CX-50

  De leuke instap modellen van Turbho in de City line zijn nu verkrijgbaar bij Fast & Furious. Omdat iedereen graag goed voor de dag wil komen er is nu de CX-50 4 takt van Turbho. De meeste vergelijkbare scooters van andere merken kosten al snel het dubbele. Of je deze scooter wilt komen bekijken in onze showroom zodat je een testrit kunt maken, of deze wilt bestellen via onze webshop, bij Fast & Furious helpen wij je graag verder. Je hoeft natuurlijk niet meteen het hele aankoopbedrag te betalen, want leasen is bij ons ook mogelijk. Zo kun je van de mogelijkheid gebruik maken om in maandelijkse termijnen de scooter af te betalen, maar er toch snel van te genieten. Maak vandaag nog de keuze om met deze prachtige scooter de weg op te gaan bij jou in de buurt!  

  Turbho stadsscooter

  De city line van Turbho, waar de CX-50 ook onder valt, is de perfecte stadsscooter voor alle omstandigheden. Of je nu korte ritten maakt binnen de stad, of juist langere buiten de stad, de Turbho CX-50 is de ideale keuze en een leuke scooter voor weinig geld. Kenmerkend is het no nonsense uiterlijk welke gecombineerd is met maximale efficiëntie. De mooie 10 inch wielen, de stevige schijfrem aan de voorkant en de trommelrem aan de achterkant zorgen ervoor dat deze stadsscooter goed remt en altijd snel stil staat wanneer dat nodig is.  

  Verschillende modellen van de Turbho CX-50

  De Turbho CX-50 is in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo is er de snorscooter, met een maximale snelheid van 25km/h. Maar je kunt er ook voor kiezen om voor de bromscooter te gaan. Deze heeft dan ook een hogere topsnelheid, namelijk van 45km/h. Let er wel op dat je bij de bromscooter een helm moet dragen volgens de wet. Deze kun je natuurlijk altijd bestellen via onze webshop, of kopen in onze showroom in Alphen aan den Rijn.

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Turbho CX-50 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter