opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

3.739,00 3.139,95

Klantenbeoordelingen

1450 Beoordelingen

Jerry gaf gemiddeld een 10

09-12-2019 meer...

e jaquez perez gaf gemiddeld een 1

28-11-2019 meer...

nicky van zuijle gaf gemiddeld een 8

26-11-2019 meer...

S gaf gemiddeld een 4

23-11-2019 meer...

Klaas gaf gemiddeld een 10

19-11-2019 meer...

Onze voordelen

vespa_scooter_kopen

Vespa scooter kopen

Op deze pagina lees je alles over de Vespa scooter en een Vespa scooter kopen. Vespa is niet zomaar een scooter en heeft een rijke historie. Vespa wordt door scooterfabrikant Piaggio gemaakt en is sinds de jaren ’40 al heel actief bezig met het fabriceren van scooters. Meer lezen over Vespa klik hier

 

Vespa verkoopt op moment o.a de onderstaande scooter modellen:

 

Retro scooter kopen

Wie een echte retro scooter kopen wilt, moet absoluut voor een Vespa gaan. De scooterfabrikant Piaggio heeft de meest succesvolle scooter aller tijde op de markt gebracht onder de naam Vespa. De Vespa scooter herken je meteen omdat deze opvallend is en tot in detail goed is afgewerkt. Het ontwerp van de Vespa is van vroeger. Omdat men het basis ontwerp opnieuw in de markt heeft gezet kan het ‘retro’ genoemd worden. Ook de Fiat 500 als voorbeeld is een retro auto. De looks van vroeger maar voorzien van de hedendaagse techniek. Op die manier kan een retro product weer helemaal in worden. Zo is dat ook het geval bij de Vespa scooter.  

Scooter kopen

Wie nog twijfelt over het ideale vervoersmiddel moet absoluut eens een proefrit maken op een scooter, want wie eerder op een scooter heeft gereden weet meteen alle voordelen die dit vervoersmiddel met zich meebrengt. Een scooter brengt je snel van A naar B. Binnen de stad is de scooter het meest ideale vervoersmiddel die je maar kunt wensen en bovendien erg voordelig per gereden kilometer.  

Voordelen scooter t.o.v. normale brommer

De scooter heeft veel voordelen t.o.v. een normale brommer. Een scooter kopen is daarom verstandiger. Wáárom zul je je afvragen. Een scooter zit over het algemeen lekkerder dan een brommer omdat je meer rechtop kunt zitten. Zo is er bagageruimte aanwezig voor je schoolspullen, je boodschappen of je helm en slot. Ook blijven je benen een stuk droger als je door de regen heen moet rijden. Een scooter ziet er cooler uit, zie je in meer variaties en uitvoeringen, en kan tevens makkelijker voorzien worden van een windscherm. Een scooter kopen is dus voor veel mensen een stuk interessanter vanwege de vele voordelen.  

brommer-of-scooter-kopen

Met een Vespa iets moois

Met een Vespa scooter rijdt je altijd iets moois. Vespa besteed veel zorg aan het uiterlijk van de scooters. Elk zichtbaar onderdeel straalt het Italiaanse design uit waar ook echt over nagedacht is. Kleuren zijn in balans, net als de chromen accenten. Vespa maakt veel gebruik van ronde vormen waardoor de scooter heel vriendelijk overkomt. Eigenlijk is de scooter ook heel vriendelijk. Niet alleen vriendelijk voor het milieu maar ook heel gebruiksvriendelijk. Een Piaggio Vespa is erg gemakkelijk te besturen en schept binnen enkele minuten al een hechte band met de berijder.  

Rijplezier garantie

Naast de gemakkelijke besturing staat rijgenot hoog in het vaandel bij de Vespa. De fabrikant stelde zelfs bij hun allereerste Vespa scooter ontwerp zeer hoge eisen. Op de eerste plaats moest de scooter heerlijk rijden, daarna gingen ze pas naar het uiterlijk kijken. Rijgenot stond dus voorop. Vandaag de dag is dat nog steeds hetzelfde gebleven en als je een Vespa scooter koopt weet je dus dat hij niet alleen mooi is maar ook fantastisch rijdt.  

vespa-lx-scooter-kopen

Goedkope retro scooter kopen

Vespa is niet de goedkoopste retro scooter die je kunt kopen maar waarschijnlijk wel een van de aller beste. Uiteraard hangt aan kwaliteit en design ook een prijskaartje. Er zijn veel retro scooter merken in omloop die een Vespa look-a-like op de markt hebben gebracht. Heb je een kleinere portemonnee dan kan dit een prima keuze zijn. Wil je wel voor het echte werk gaan maar laat je budget het niet toe dan kun je ook Scooter Leasen overwegen. Met een vast laag maandbedrag kun je alsnog de scooter kopen van je dromen. Lees meer over scooter kopen op afbetaling.  

De zuinige en betrouwbare techniek

Een scooter kopen welke voorzien is van de modernste techniek? Koop een Vespa scooter! De looks van vroeger en de techniek van nu, dat kan! Vespa bewijst het. Een oersterke 4-takt brandstofmotor welke rijdt op Euro95 en nagenoeg geen onderhoud nodig heeft. Wil je zuinig rijden? Met een Vespa is dat geen probleem, je kunt namelijk een brandstofverbruik halen van 1 op 40 wat betekent dat je met 1 liter benzine 40 kilometer kunt rijden. Als een liter benzine 1,60 Euro kost dan weet je ook meteen dat dit veruit goedkoper is dan de bus, tram, metro, trein of auto. Alleen fietsen is goedkoper maar dat kost je meer energie en brengt je minder gemak.  

vespa-scooter-techniek

Populaire modellen

Op dit moment zijn de volgende Piaggio modellen erg in trek:
Vespa Primavera | Vespa Sprint | Vespa LX | Vespa LX Touring | Vespa LXV | Vespa S | Vespa S Sport  

Ga jij een scooter kopen van Piaggio?

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page

Totaal 22286 geplaatste bestellingen.Nu 64 winkelende bezoekers!