Vespa Primavera 50th anniversary EURO4

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 9,11
(Nog 4 dagen en 19 uur)
Adviesprijs: 3.789,00
Onze prijs: 3.779,89
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.974,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.093,32 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Vespa Primavera 50th Anniversary

  Wil je een tijdloze retro scooter kopen dan moet je beslist voor de Vespa Primavera 50th Anniversary gaan. Een ding waar je rekening mee moet houden is dat dit model een LIMITED EDITION is en dat betekent dat hij in een beperkte oplage verkrijgbaar is. Wacht daarom niet te lang met beslissen OP=OP.

  In gelimiteerde oplage verkrijgbaar

  Vespa viert de 50ste verjaardag van de Primavera met het 50th Anniversary model welke in beperkte oplage verkrijgbaar is. Het Limited Edition model is speciaal want er zijn verschillende updates en upgrades aanwezig, én hij is beschikbaar in twee speciale kleuren!

  Klaar voor de komende 50 jaar

  De Vespa Primavera 50th anniversary is helemaal klaargestoomd voor de komende 50 jaar want er zijn een aantal updates en upgrades doorgevoerd welke zowel de veiligheid als het rijcomfort ten goede komen. De LED verlichting, als voorbeeld genomen, is niet alleen in het achterlicht terug te vinden, maar ook in de koplamp. LED is zuiniger, betrouwbaarder, en zorgt er tevens voor dat je beter zichtbaar bent in het verkeer. Het comfort en de wegligging zijn ook verbeterd. De nieuwe 12 inch aluminium velgen maken hier een onderdeel van uit. Naast het 50th anniversary 1968/2018 label op het dashboardkastje, is de retro scooter ook in twee nieuwe kleuren verkrijgbaar! Je valt dus direct op met het nieuwe (tijdelijke) model.

  Ongekend rijgenot

  Het rijgedrag van de Vespa Primavera steekt overal met kop en schouders bovenuit. Vanaf het moment dat je opstapt weet je gewoon dat je iets goeds in handen hebt. Alles voelt degelijk en comfortabel aan, van de remhendels tot aan het zadel. Wanneer je een scooter zoekt voor het dagelijkse woon- werkverkeer, waar je hoge eisen aan stelt, dan moet je zeker een Vespa kopen.

  Hagelnieuw motorblok

  De 50th Primavera is uitgevoerd met een hagelnieuw 4-tak I-Get motorblok. Het blok kenmerkt zich door de 3 kleppen en injectie-uitrusting. De benzinepomp zorgt ervoor dat de brandstof onder druk aangeleverd wordt en de injectie regelt de zuinige en efficiënte inspuiting. De prestaties van het motorblok zijn bijzonder goed. Zelfs bij lage toeren beschik je over veel kracht. Onder alle omstandigheden presteert het motorblok dus uitmuntend.

  Vespa Primavera 50th anniversary kopen

  Wil je een bijzondere en betrouwbare scooter, dan moet je de Vespa Primavera 50th anniversary kopen. Zijn prachtige en tijdloze design gaan er voor zorgen dat hij de komende 50 jaar een veelbesproken model zal worden. Houd er rekening mee dat het hier om een Limited Edition gaat en dat deze dus in een beperkte oplage op de markt verschijnt. We adviseren je daarom niet te lang te wachten met beslissen want OP=OP.

  Veel opties beschikbaar

  Bij ons kun je diverse opties meteen mee bestellen, ook wanneer je de scooter gaat leasen. Denk hierbij aan een windscherm, een alarm, andere banden, een valbeugelset, of iets anders, waarmee je de scooter helemaal kunt personaliseren.

  Thuisbezorgen of afhalen

  Bij ons kun je er zowel voor kiezen om de scooter thuis te laten bezorgen als zelf afhalen. Thuisbezorgen doen wij tegen een vast tarief. Hierbij maakt het niet uit of je in Utrecht woont of op Texel. Afhalen is voor veel mensen ook mogelijk want wij hebben in verschillende steden servicepunten zitten. Hier kun je tevens terecht voor het onderhoud en de garantie.

  Vespa scooter Leasen

  Liever de Primavera 50th anniversary kopen op afbetaling? Ga dan voor Leasen! Met leasen betaal je de scooter af in termijnen. Bij ons kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Hiermee bepaal je zelf eenvoudig de looptijd en het maandbedrag. Leasen regel je eenvoudig online en kost niet veel tijd.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Vespa Primavera 50th anniversary EURO4

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 50 km
  Tankinhoud - 7 Liters
  Gewicht - 115 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 a 4 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Vespa Primavera 50th anniversary EURO4 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter