opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

3.939,00 3.299,95

Klantenbeoordelingen

1468 Beoordelingen

Mina gaf gemiddeld een 6

14-01-2020 meer...

ysbrand van der gaf gemiddeld een 4

09-01-2020 meer...

Mo gaf gemiddeld een 6

06-01-2020 meer...

Marjan gaf gemiddeld een 8

04-01-2020 meer...

Ams gaf gemiddeld een 8

29-12-2019 meer...

Onze voordelen

Voordeelscooters

Vaak horen wij de volgende vraag: “Wat zijn voordeelscooters?”. Voordeelscooters zijn scooters welke extra voordelig zijn geprijsd. Niet alleen de snorscooters en bromscooters die in de aanbieding en afgeprijsd zijn, soms vanwege een opvolgend model, maar ook degene die qua aanschaf (nieuwprijs) een stuk voordeliger zijn dan de gemiddelde tweewieler.

Voordeelscooters komen vaak uit Chinawelke-voordeelscooter-kopen

De meeste voordeelscooters zijn van Chinese komaf. Alles wat in China geproduceerd wordt is een stuk beter betaalbaar en dus goedkoper. Een nieuwe Peugeot scooter begint bij zo’n 1300 euro net als Piaggio. Yamaha heeft geen hele goedkope scooters en begint vanaf zo’n 1800 euro. De Chinese scooter, beter bekend als voordeelscooters, beginnen vanaf ongeveer 699 euro. Dat is ongeveer de helft qua prijs. Dan nog te bedenken dat de transport van China naar Nederland ook in de prijs inzit. Je kunt je wel nagaan dat de transport van China naar Nederland duurder is dan van Italië naar Nederland waar o.a. Piaggio en Aprilia vandaan komen.

Het verschil tussen een Chinese- en een normale scootervoordeel-scooters

De prijs van een Chinese scooter ligt stukken lager en is daarmee voordeliger. De uiterlijke kenmerken zijn soms minimaal tussen een dure en goedkope scooter. Sommige modellen zijn zelfs 1op 1 gekloond! Echter zit er wel verschil in kwaliteit. Dit zie je vaak als je ze direct naast elkaar zet of er op zit of rijdt.

Een scooter die je dagelijks gaat gebruiken moet gewoon betrouwbaar zijn. Je wilt immers niet onderweg of op locatie zijn en dat je gemotoriseerde tweewieler ermee ophoudt. Van een Vespa scooter van 2800 euro mag je namelijk meer kwaliteit verwachten dan van een Senzo, AGM, Turbho of IVA van rond de 700 euro die er tevens behoorlijk op kan lijken.

Een bijkomend voordeel van een scooter van een bekend merk zoals Yamaha, Kymco, Peugeot of Piaggio is dat de onderdelen een stuk langer meegaan en beter te verkrijgen zijn. Je hoeft dus niet weken te wachten totdat je onderdelen binnen zijn en je scooter dus al die tijd stil moet blijven staan. Bovendien brengen merkscooters meer geld op wanneer je ze ooit nog een keer wil verkopen of inruilen tegen een nieuw exemplaar.

Welke scooter moet ik kopenchinese-goedkope-voordeelscooters

Welke scooter je moet kopen hangt af van je budget en hoe vaak je hem gaat gebruiken. Is hij voor dagelijks gebruik om bijvoorbeeld mee naar school of werk te gaan dan kun je het beste gaan voor een Europees merk zoals Piaggio, Peugeot, Aprilia, of voor een merk dat buiten Europa wordt geproduceerd maar wel erg degelijk en betrouwbaar is zoals SYM, Kymco en Yamaha.

Wanneer je een leuk vervoersmiddel zoekt waar je minder van afhankelijk bent en waarmee je met name met mooi weer wil gaan toeren, dan is een voordeelscooter uitstekend geschikt.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2020 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page