opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

Klantenbeoordelingen

1468 Beoordelingen

Mina gaf gemiddeld een 6

14-01-2020 meer...

ysbrand van der gaf gemiddeld een 4

09-01-2020 meer...

Mo gaf gemiddeld een 6

06-01-2020 meer...

Marjan gaf gemiddeld een 8

04-01-2020 meer...

Ams gaf gemiddeld een 8

29-12-2019 meer...

Onze voordelen

Bromfiets

BromfietsBen je op zoek naar een goede bromfiets dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle merken en modellen brommers die je maar kunt bedenken. Bij ons kun je ze niet alleen kopen maar ook leasen. Met leasen ben je extra goedkoop uit omdat je deze in termijnen kunt afbetalen. Zo kun je toch een prachtige nieuwe tweewieler rijden zonder dat het je veel kost. Er zijn veel verschillende soorten bromfietsen te koop in onze online shop. Je kunt kiezen voor een traditioneel model zoals de Tomos maar ook voor een schakelbrommer. Scooters worden ook bromfietsen genoemd en deze zien er dan ook compleet anders uit.

Schakel en automaat bromfiets_kopen

In principe kun je er vanuit gaan dat alle brommers een ‘automaat’ zijn. Dit betekent dat ze automatisch versnellen en je zelf niet hoeft te schakelen. Bij schakelbrommers moet je wel zelf schakelen. De schakelbromfietsen die wij verkopen hebben veel weg van een echte motor. Bekijk maar eens de Kymco K-pipe, de Aprillia RX 50, de Aprillia SX 50 en de Yamaha TZR.

 

Scooter modellen

Naast bromfietsen in motoruitvoeringen hebben wij ze ook in scootermodellen. Bij een scooter zie je geen frame terug en is dit rondom afgewerkt met beplating. Een bijkomend voordeel is dat je de scooter eenvoudig als pakezel kunt inzetten. Bij bijna alle modellen is er veel ruimte onder het extra comfortabele zadel aanwezig waar je bijvoorbeeld een helm en slot in kwijt kunt. De scootermodellen variëren van uiterst sportief tot retro. Een van de meest sportieve modellen is de Yamaha Aerox. Zoek je een echte klassieke retro scooter dan moet je beslist eens bij de Vespa kijken.

 

Goedkope brommers

Is je budget niet al te groot dan kun je ook kiezen voor een voordeelscooter. Bij ons heb je een ruime keuze onder de 1000.- euro en dat is goedkoop. Ga je een bromfiets kopen voor een extra stukje plezier of vrijheid dan zijn de budget modellen prima. Ga je de tweewieler inzetten voor het dagelijkse woon- werkverkeer dan raden we je een scooter aan van de wat bekendere merken zoals SYM, Peugeot, Piaggio, Kymco en dergelijke.

Bromfiets kopen

Ga je een bromfiets kopen dan heb je waarschijnlijk al besloten of het een snorbrommer wordt (max. 25 km p/u) of een normale brommer (max. 45 km p/u). Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikte bromfiets dan hebben wij een ‘tool’ welke de keuze makkelijker maakt.

bromfiets_leasen

Bromfiets leasen

Geen zin om een groot bedrag op tafel te leggen? Een bromfiets leasen is dan de oplossing. Koop je brommer gewoon op afbetaling! Al vanaf 15.- euro per maand kun je een gloednieuwe bromfiets rijden inclusief slot! Bij Fast en Furious ben je altijd goedkoop uit.

 

Brommer opvoeren

Bijna elke brommer is op te voeren. Opvoeren betekent dat je hem sneller maakt. Bij veel scooter hoef je alleen de begrenzer eraf te halen en hij rijdt meteen al een stuk sneller. Fast en Furious kan ook de scooter voor jouw opvoeren, zelfs wanneer je hem bij ons nieuw koopt! Wij kunnen zowel 2-takt als 4-takt bromfietsen sneller maken met behoudt van de garantie.

 

Eenvoudig laten thuisbezorgen

Woon je niet in de buurt van onze showroom of een van onze afhaalpunten dan kun je er ook voor kiezen of je bromfiets thuis te laten bezorgen. Waar je ook woont in Nederland, je betaald slechts 49,95 voor het bezorgen en dat is inclusief transportverzekering!

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2020 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page