Yamaha TZR 50

Klik hier voor productbeschrijving

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.599,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.229,66 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Yamaha TZR 50

  De Japanse motorfabrikant Yamaha is bij het grote publiek vooral bekend om zijn sportieve, snelle racemotoren. Weinig mensen weten echter dat er ook bromfietsen van Yamaha op de markt terug te vinden zijn. Het mooiste voorbeeld hiervan is de Yamaha TZR 50.

  De TZR 50 wordt sinds 2003 aangeboden als volwaardig alternatief voor sportmotoren van de R-klasse. Qua vormgeving en stijl hebben de ingenieurs bij Yamaha zich dan ook duidelijk op deze motoren gebaseerd. Perfect dus voor mensen die het uiterlijk van een stoere racemotor willen, maar (nog) niet in het bezit zijn van een motorrijbewijs.  Het frame van de Yamaha TZR 50 is identiek dezelfde als dat van zijn grote broers, de TZR 125 en TZR 250. Ook op het gebied van stevigheid en stabiliteit moet hij dus absoluut niet onderdoen voor een motor.

  Yamaha TZR 50 schakelbrommer

  De motor van deze bromfiets is een tweetakt-motor met één cilinder. De versnellingsbak is handgeschakeld met 6 versnellingen, dus u hebt ten allen tijde een uitstekende controle over het toerental van de motor. Om in orde zijn met de wetgeving is de motor begrensd op 45 kilometer per uur. Indien deze niet begrensd zou zijn, zou het am6-motorblok echter probleemloos snelheden van 90 kilometer per uur aankunnen. Wees er dus maar zeker van dat de bromfiets erg snel tot op zijn topsnelheid optrekt. Hierdoor is de Yamaha TZR 50 uiteraard ook voorzien van een perfecte reminrichting, die Yamaha opnieuw van bij zijn motorfietsen gehaald heeft. Ook de banden zijn van topkwaliteit, deze zijn dikker dan eender welke andere bromfiets. Dit geeft uiteraard op eender welk moment een perfecte grip op de weg

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Yamaha TZR 50

  Motor - 50cc 2-takt
  Koeling - Watergekoeld
  Voorband - 17 inch
  Achterband - 17 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Schijfrem
  Brandstof - 95 ongelood + olie
  verbruik - 1L : 20 km
  Tankinhoud - 14 Liters
  Gewicht - 128 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • extra info

  Yamaha TZR 50 kopen

  U kunt de Yamaha TZR 50 bij ons kopen voor een zeer scherpe prijs. Wij zijn een van de goedkoopste aanbieders van brommers op dit moment. Dit komt omdat wij altijd enkele honderden euro’s goedkoper zijn dan de aanbevolen verkoopprijs van de leveranciers. Vergelijk ons eens met andere webshops en zie het verschil!


  Yamaha TZR 50 specificaties

  De brandstof voor deze brommer is een gewone benzine mengsmering voor tweetakt-motoren die bij elk tankstation verkrijgbaar is. Bij gewoon gebruik rijdt u met 1 liter brandstof minstens 20 kilometer. Met een volle tank van 14 liter kunt u dus zeker 280 kilometer rijden. Met zijn gewicht van wel 128 kilogram is de TZR 50 één van de zwaarste bromfietsen die er te vinden is. Het grote voordeel van dit gewicht is de stabiliteit en de geweldige wegligging. Wanneer deze Yamaha zich op een mooie dag prachtig in iedere bocht weet te leggen, zult u zeker begrijpen wat we hiermee bedoelen.

  De Yamaha TZR 50 is dus de perfecte keuze voor mensen die een sportieve, stevige bromfiets zoeken, en later de overstap naar een racemotor willen maken.

  Yamaha TZR schakelbrommer

  De Yamaha TZR 50 is een schakelbrommer voor de snelle jongens en dames. De prachtige vormgeving van de Yamaha TZR 50 doet ook echt denken aan een motor. De Yamaha TZR 50 is te verkrijgen in een blauw met witte en gouden accenten. De gouden velgen zijn wel het meest opvallende van de Yamaha TZR 50. De letters Yamaha staan tevens in het goud op de schakelbrommer. De andere variant van de Yamaha TZR 50 is in de kleuren wit en rood met daarbij zwarte accenten zoals de 17 inch velgen. Zoals de naam al zegt Yamaha TZR 50 is de schakelbrommer uitgerust met een 50 cc motor. De Yamaha TZR 50 rijdt op benzine  (95 ongelood) en natuurlijk olie. De rem aan de voorkant en achterkant zijn schijfremmen. De Yamaha TZR 50 is verder uitgerust met een elektrische start en daarnaast een lust voor het oog. Wenst u graag een proefrit te maken op de prachtige Yamaha TZR 50 dan kan dat natuurlijk in onze showroom. Heeft u nog vragen over de Yamaha TZR 50 of de bijbehorende accessoires dan kunt u direct contact opnemen via info@fastfurious.nl of live advies vragen via de site.


  Yamaha TZR Kopen

  De Yamaha TZR kopen? Yamaha is een wereldwijde scooter producent met veel verschillende soorten scootermodellen, bromfietsen en motorscooters. De Yamaha TZR kopen kan gemakkelijk in onze online omgeving. De meest sportieve en bijna racescooter van Yamaha is op dit moment de Yamaha TZR 50. De Yamaha schakelbrommer is misschien minder bekend omdat retro scooters een trend zijn maar deze is onder de snelle mensen wel populair. De meeste mensen zijn wel bekend met de diverse race scooters en in het bijzonder deze fantastische Yamaha TZR. Alvorens u een Yamaha TZR gaat kopen is het mogelijk om een proefrit te doen in onze scootershop. De Yamaha TZR 50 is vooral bekend door zijn ontzettend stoere en sportieve uitstraling. Uiteraard is het mogelijk om extra opties toe te voegen aan deze fantastische Yamaha TZR. Zo kunt u in onze scootershop kiezen voor het rij klaarmaken, verwijderingsbijdrage, te naam stellen en ga zo maar door. Wij willen u van alle gemakken voorzien zodat u direct om de motorscooter kunt stappen. Een ander sportief model uit de Yamaha klasse is bijvoorbeeld de Yamaha Aerox. Een heel ander type waar u ook 45 km/h mee haalt. Voor beide modellen is het een must om een helm te dragen.  Yamaha is een Japans merk dat altijd garant staat voor een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Vragen over het onderwerp Yamaha TZR kopen? U kunt de vragen gemakkelijk stellen via de chat op de website.

  Yamaha TZR Leasen

  De Yamaha TZR 50 leasen? De Lease van welke scooter, bromscooter of snorscooter is eenvoudig te regelen in onze scootershop. U kunt via de menubalk zelf bereken wat de leaseprijs gaat worden. De Yamaha TZR 50 leasen kan al vanaf 70 euro per maand. U betaalt dus een klein bedrag per maand om over een Yamaha TZR te kunnen beschikken. Deze periode kan verschillen maar komt meestal uit op een periode van 72 maanden. Na de 72 maanden heeft u de mogelijkheid om de Yamaha TZR 50 in zijn geheel over te nemen. De restwaarde is vaak een klein bedrag. Heeft u vragen over het onderwerp Yamaha TZR leasen? Stel ze online.

  Yamaha TZR brommer

  De Yamaha TZR is toch een geweldige uitblinker in onze scootershop. Het Japanse merk Yamaha is wereldwijd bekend vanaf 1887. Yamaha is niet alleen bekend van zijn scooters en motoren maar ook zeker van Piano’s en audioapparatuur. In de motorsport is Yamaha ook geen onbekende. De Yamaha TZR 50 is weer een pronkstuk van het succesvolle bedrijf. Sinds de oprichting van Yamaha Motor Co. produceerde als zelfstandige onderneming scooters, motorscooters en bromfietsen. De andere Yamaha scooters in onze webshop zijn de Yamaha Aerox, Yamaha Jog en de Yamaha Neo. U kunt gemakkelijk navigeren tussen de diverse Yamaha scooters via de menubalk aan de linkerkant. Zoekt u onderdelen voor de Yamaha of Yamaha TZR dan kunt u kijken in de Scooteronderdelenshop. Vragen over welke scooter het beste bij u past of over de Yamaha TZR stel uw vraag direct in onze chat online of bel ons voor meer informatie.

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Yamaha TZR 50 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter