Scootmobielen met de Grootste Actieradius - Top 5

Scootmobielen met de Grootste Actieradius - Top 5
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 17-08-2023 UPDATE 18-08-2023 om 00:49:21
1702 keer bekeken
Tags: Scootmobielen

Bent u op zoek naar een sootmobiel die u de vrijheid geeft om grote afstanden af te leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel hebben we een lijst samengesteld van de top 5 scootmobielen met de grootste actieradius. Onze selectie bevat scootmobielen die bekend staan om hun indrukwekkende bereik, comfort, snelheid en aanpasbaarheid. Laten we beginnen!

1. For Motion On Four 4 Wiel Scootmobiel

Het eerste model op onze lijst is de For Motion On Four 4 Wiel Scootmobiel. Deze scootmobiel is een van de meest unieke 4-wiel scootmobielen op de markt. Hij heeft een uitzonderlijke korte draaicirkel en kan bijna van 25 tot 32 kilometer per uur bereiken. Daarnaast is het accupakket uitbreidbaar tot 300 KM rijden, waardoor u verder kunt reizen zonder zorgen over het opladen van de accu.

For Motion On Four 4 wiel scootmobiel met ruim bereik tot 300km

Opvallende Kenmerken:

 • Hoge snelheid: De For Motion On Four bereikt bijna de topsnelheid van 25 kilometer per uur, waardoor hij de snelste vierwieler op de markt is.
 • Korte draaicirkel: Dankzij zijn compacte ontwerp heeft de For Motion On Four een draaicirkel die vergelijkbaar is met die van driewielers.
 • Groot bereik: De standaard accu van de On Four scootmobiel is een 60V/20Ah gel-accu, die in de praktijk 40 kilometer op volle snelheid haalt. U kunt echter kiezen voor een uitbreiding tot 300 KM bereik met meerdere lithium-accu's.
 • Aanpasbaarheid: De On Four scootmobiel kan worden aangepast om te voldoen aan de behoeften van mensen met een lichamelijke handicap of beperking. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een draaistoel, een voetrem, een gaspedaal en een duimgas.

Extra's en Opties

De For Motion On Four scootmobiel biedt verschillende optionele extra's om uw rijervaring nog comfortabeler te maken. Zo kunt u kiezen voor een draaibare stoel voor gemakkelijker opstappen en afstappen. De standaard stoel is al zeer comfortabel, maar een draaibare stoel biedt nog meer gebruiksgemak.

Een andere handige optie is de regelbare stoelverwarming. Deze is vooral nuttig voor mensen met spierziekten of veel spierpijn, omdat de warmte kan helpen om de spieren te ontspannen en de pijn te verlichten. Bovendien biedt de stoelverwarming extra comfort tijdens koude dagen.

2. For Motion Fast One Scootmobiel

De For Motion Fast One Scootmobiel is een andere topkeuze voor mensen die op zoek zijn naar een scootmobiel met een grote actieradius. Deze driewielscooter wordt geprezen voor zijn hoge topsnelheid van 25 kilometer per uur en zijn indrukwekkende bereik. Dankzij de sterke Lithium accu kan de Fast One tot 300 kilometer afleggen op één lading.

For Motion Fast One 3 wiel scootmobiel met groot bereik tot 300 kilometer

Opvallende Kenmerken:

 • Hoge snelheid: De For Motion Fast One heeft een topsnelheid van 25 kilometer per uur, waardoor hij zichzelf als een van de snelste scootmobielen op de markt plaatst.
 • Groot bereik: Met de standaard Lithium accu kan de Fast One tot 40 kilometer rijden op één lading. Als u kiest voor een extra accu, kan het bereik worden uitgebreid tot 300 kilometer.
 • Comfortabele stoel: De standaard stoel van de Fast One is ontworpen voor comfort. Hij is uitgerust met opklapbare armleuningen en een verstelbare rugleuning.

Extra's en Opties

Net als de For Motion On Four, kan de Fast One scootmobiel worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een draaibare stoel voor gemakkelijker opstappen en afstappen. Ook kunt u kiezen voor een voetrem of gaspedaal in plaats van een gashendel of remgreep.

Een andere nuttige optie die beschikbaar is voor de Fast One is de regelbare stoelverwarming. Deze verwarming biedt extra comfort en warmte tijdens koude dagen of lange ritten.

3. For Motion On Four Duo Scootmobiel

De For Motion On Four Duo Scootmobiel biedt plaats aan twee personen, waardoor hij ideaal is voor koppels of vrienden die samen willen reizen. Met een topsnelheid van 25 tot 32 kilometer per uur en een actieradius van maximaal 300 kilometer op één lading, is de On Four Duo een van de meest indrukwekkende tweepersoons scootmobielen op de markt.

2 persoons scootmobiel voor lange afstanden

Opvallende Kenmerken:

 • Tweepersoons ontwerp: De On Four Duo is ontworpen om twee volwassenen comfortabel te vervoeren. De zitplaatsen zijn achter elkaar geplaatst, waardoor de scootmobiel door elke deur kan.
 • Hoge snelheid: Net als de andere For Motion modellen op onze lijst, heeft de On Four Duo een topsnelheid van 25 tot 25 kilometer per uur.
 • Groot bereik: Met de standaard Gel accu kan de On Four Duo tot 40 kilometer rijden op volle snelheid. U kunt echter kiezen voor een upgrade naar Lithium accu's, waarmee het bereik kan worden uitgebreid tot 300 kilometer.

Extra's en Opties

De On Four Duo scootmobiel biedt verschillende optionele extra's om uw rijervaring te verbeteren. Zo kunt u kiezen voor een draaibare stoel voor gemakkelijker opstappen en afstappen. U kunt ook kiezen voor een voetrem of gaspedaal in plaats van een gashendel of remgreep.

Daarnaast kunt u kiezen voor een regelbare stoelverwarming voor extra comfort tijdens koude dagen of lange ritten.

4. Nipponia Pride Zonder Helmplicht of Rijbewijs

De Nipponia Pride Scootmobiel is een elektrische driewieler die bekend staat om zijn wendbaarheid en sportieve design. Deze scootmobiel heeft geen rijbewijs of helmplicht, waardoor hij toegankelijk is voor een breed scala aan gebruikers. Bovendien kan de Nipponia Pride tot 25 kilometer per uur halen en heeft hij een bereik van maximaal 150 kilometer op één lading.

driewielscooter met een ruime bereik van 150 km

Opvallende Kenmerken:

 • Wendbaarheid: De Nipponia Pride staat bekend om zijn wendbaarheid, waardoor hij ideaal is voor gebruik in zowel verkeer als in winkels.
 • Sportief ontwerp: Deze scootmobiel heeft een modern en sportief uiterlijk, waardoor hij zich onderscheidt van traditionele scootmobielen.
 • Groot bereik: Met de standaard Gel accu kan de Nipponia Pride tot 40 kilometer rijden op volle snelheid. U kunt echter kiezen voor een upgrade naar Lithium accu's, waarmee het bereik kan worden uitgebreid tot 150 kilometer.

Extra's en Opties

De Nipponia Pride scootmobiel biedt verschillende optionele extra's om uw rijervaring te verbeteren. Zo kunt u kiezen voor een draaibare comfortstoel voor gemakkelijker opstappen en afstappen. U kunt ook kiezen voor een voetrem of gaspedaal in plaats van een gashendel of remgreep.

Daarnaast kunt u kiezen voor een regelbare stoelverwarming voor extra comfort tijdens koude dagen of lange ritten.

5. Nipponia 2Fast Scootmobiel

De Nipponia 2Fast Scootmobiel rondt onze lijst af met zijn hoge kwaliteit, comfort en bereik. Deze scootmobiel kan tot 25 kilometer per uur halen en heeft een bereik van maximaal 100 kilometer op één lading.

scootmobielen met grote actieradius meer dan 100km

Opvallende Kenmerken

 • Hoge snelheid: De Nipponia 2Fast heeft een topsnelheid van 25 kilometer per uur, waardoor hij zichzelf als een van de snelste scootmobielen op de markt plaatst.
 • Groot bereik: Met de standaard Lithium accu kan de 2Fast tot 50 kilometer rijden op één lading. Als u kiest voor een extra accu, kan het bereik worden uitgebreid tot 100 kilometer.
 • Comfortabele stoel: De standaard stoel van de 2Fast is ontworpen voor comfort. Hij is uitgerust met opklapbare armleuningen en een verstelbare rugleuning.

Extra's en Opties

Net als de andere scootmobielen op onze lijst van top 5 scootmobielen met de grootste actieradius, kan de 2Fast scootmobiel worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een draaibare stoel voor gemakkelijker opstappen en afstappen. U kunt ook kiezen voor een voetrem of gaspedaal in plaats van een gashendel of remgreep.

Een andere nuttige optie die beschikbaar is voor de 2Fast is de regelbare stoelverwarming. Deze verwarming biedt extra comfort en warmte tijdens koude dagen of lange ritten.

Scootmobielen met de grootste actieradius

De scootmobielen met de grootste actieradius op onze lijst bieden allemaal een uitstekende combinatie van snelheid, comfort, bereik en aanpasbaarheid. Of u nu kiest voor de For Motion On Four 4 Wiel Scootmobiel, de For Motion Fast One Scootmobiel, de For Motion On Four Duo Scootmobiel, de Nipponia Pride Scootmobiel of de Nipponia 2Fast Scootmobiel, u kunt erop vertrouwen dat u een kwaliteitsproduct krijgt dat aan uw behoeften voldoet.

Bent u er klaar voor om de vrijheid en onafhankelijkheid te ervaren die een scootmobiel met een groot bereik kan bieden? Bekijk dan vandaag nog onze selectie en maak uw keuze. Vergeet niet om ook onze extra's en opties te bekijken om uw scootmobiel nog comfortabeler en handiger te maken! De meeste van genoemde scootmobielen komen als beste uit onze test.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.