Nipponia e-Viball bezorgscooter

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 200,00
(Nog 2 dagen en 23 uur)
Adviesprijs: 3.599,95
Onze prijs: 3.399,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.174,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.161,65 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Nipponia e-Viball bezorgscooter

  De Nipponia e-Viball bezorgscooter is een van de meest moderne en degelijke bezorgscooters die je op dit moment kunt kopen. Hij beschikt over een vernieuwd aandrijfsysteem, sterke LED verlichting, een CBS remsysteem, USB, GPS tracking, Bluetooth, Cruisecontrol, een alarm, en enorm goede rijeigenschappen! Kortom een betrouwbaar werkpaard die breed inzetbaar is.

  Zeer degelijke bezorgscooter met hoge betrouwbaarheid

  Iets waar een goede bezorgscooter aan moet voldoen is degelijkheid. Bezorgscooters gaan namelijk vaak kapot doordat ze continu worden ingezet, veel kilometers moeten maken, en niet iedere bestuurder er even zuinig mee omgaat. De Nipponia e-Viball is berekend op intensief gebruik en daarop ook gebouwd! De kwaliteit van deze escooter ligt een stuk hoger dan bij andere bezorgscooters, en daarmee wordt uitval teruggebracht naar een minimum. Ondernemers sparen hier dus geld door uit. Misschien leuk om te weten dat dit model in de een voormalige Honda fabriek gemaakt is, waar kwaliteit een belangrijke rol speelt.

  Het visitekaartje van het bedrijf

  Een (elektrische) bezorgscooter is tegelijkertijd het visitekaartje van het bedrijf. Veel bezorgscooters zien er saai of lomp uit maar dat geldt niet voor deze elektrische bezorgscooter! Met de Nipponia e-Viball bezorgscooter laat je beslist een goede indruk achter bij de klant. De scooter is namelijk zeer fraai vormgegeven en hypermodern. Hij oogt namelijk zakelijk, sportief, en volwassen. Zijn grote wielen maken beslist het verschil. De grote wielen bieden verschillende voordelen waar we straks dieper op ingaan. De gebruikte hoogwaardige technologieën zijn goed doordacht bij de Nipponia bezorgscooter en daar plukken ondernemers zeker de vruchten van!

  Pizza bezorgen, pakketten bezorgen, het kan allemaal!

  Pizza bezorgen, Shoarma, pakketten,... het is allemaal mogelijk met de e-Viball van Nipponia. De achterdrager is zeer stevig en het monteren van een Pizzakoffer of bezorgbox is zo geregeld. De constructie is aangepast op zware belading. Een extra bijkomstigheid is dat de achterschokbrekers (dubbel uitgevoerd) ook aan te passen zijn aan de belading. Zo kunnen de schokbrekers ingesteld worden op een soepel of juist stug rijgedrag, maar net wat nodig is.

  Omdat de scooter geheel elektrisch is kan hij ook ingezet worden in een indoor omgeving zoals een warehouse, magazijn, of pakhuis. Er is ook een zijstandaard aanwezig waarmee de vloer een stuk minder snel beschadigd raakt.

  GPS tracking, lokaliseren en rij-regio instellen

  De e-Viball bezorgscooter is voorzien van een GPS systeem welke kan worden ingesteld d.m.v. Bluetooth. Daarmee kan worden ingesteld in welk gebied de scooter wel of niet mag rijden. Zo kan worden voorkomen dat de scooter meegenomen wordt buiten een bepaald gebied. De scooter valt vanzelf uit wanneer iemand buiten het ingestelde gebied komt.

  Lange accu levensduur

  Een nieuwe innovatie is de aandrijflijn bij de Nipponia e-Viball. In tegenstelling tot veel andere elektrische scooters heeft Nipponia er niet voor gekozen om een motor direct in het achterwiel te plaatsen. Bij de e-Viball bezorgscooter wordt de motor namelijk meer naar voren geplaatst (middenmotor) en verbonden met een dikke riem (van Continental) welke voor de overbrenging zorgt. Het voordeel daarvan is dat er minder stroom nodig is om de scooter in beweging te krijgen (optrekken), en dat komt de levensduur van de accu(‘s) weer ten goede. De accu’s gaan daardoor langer mee en dat is op lange termijn kostenbesparend. Dankzij de intelligente controller kan de snelheid zeer nauwkeurig gedoseerd worden en is zelfs heel langzaam rijden geen enkel probleem.

  Rijbereik en accu’s

  Standaard wordt de e-Viball bezorgscooter geleverd met 1 accu. Optioneel kun je kiezen voor een 2de accu die ook onder het zadel geplaatst kan worden. Het rijbereik is 58 kilometer met 1 accu en 116 kilometer met 2 accu’s. Deze waarden zijn geen theoretische waarden die de fabrikant voorschrijft maar gemeten in de praktijk. Uiteraard kunnen ook extra losse accu’s bijgekocht worden welke bovendien gemakkelijk en snel gewisseld kunnen worden om de bezorgscooter continu operationeel te houden.

  Het type accu dat bij de elektrische bezorgscooter wordt toegepast is van het type Lithium. De 61.2V/28.6Ah Lithium accu laat zich eenvoudig tussendoor bijladen in korte tijd, en heeft een bijzonder lange levensduur, mede door de vernieuwde aandrijflijn.

  Opladen duurt per accu 3,5 uur. 2 accu’s tegelijkertijd opladen in de scooter duurt 7 uur. De meegeleverde oplader heeft een vermogen van 8A en dat is van professioneel niveau. De accu’s zijn tevens makkelijk uitneembaar en op iedere gewenste plek op te laden.

  Elektrische bezorgscooter met een CBS remsysteem

  De Nipponia bezorgscooter is uitgerust met een CBS remsysteem. CBS staat voor Central Breaking System. Zowel het voorwiel als achterwiel is voorzien van een dikke geventileerde remschijf. Hierdoor is de remkracht ongekend hoog. Het CBS systeem zorgt ervoor dat je zowel de voorrem als achterrem tegelijkertijd kunt bedienen met slechts 1 remgreep. Dit betekent dat bij ook onervaren bestuurders de remweg zeer kort en veilig is. Deze veiligheids feature kom je alleen tegen in het high-end segment waar de e-Viball bezorgscooter ook onder valt.

  Verbeterde rijeigenschappen dankzij de 14 inch wielen

  De grote 14 inch wielen verbeteren de rijeigenschappen. De wegligging is beter, en er is meer contact met het wegdek. Dat betekent meer grip wat een handige bijkomstigheid is tijdens regenachtig weer. Tegelijkertijd heb je ook minder last van oneffenheden in het wegdek, en van dat extra stukje comfort zal de bestuurder zeker profiteren. Voor sommige bezorgdiensten is het ook van belang dat de lading die wordt bezorgt ook minder door elkaar wordt geschud. Denk bijvoorbeeld aan koolzuurhoudende drankjes. Kortom een zeer stabiele bezorgscooter dus.

  Bezorgscooter voor zowel korte- als lange bestuurders

  De bezorgscooter van Nipponia is geschikt voor korte en lange bestuurders. De zadelhoogte is slechts 75 centimeter en dat maakt hem heel toegankelijk. Vanwege zijn royale afmetingen kunnen ook lange bestuurders uitstekend zitten zonder ruimtegebrek. De zithouding is erg goed (vanwege het grote hoogteverschil tussen zadel en voetplateau) zodat er ook moeiteloos lange afstanden mee gereden kunnen worden. Deze bezorgscooter is dus ook een plezier om mee te rijden voor de bezorgers. Iedereen blij!

  Volledig digitaal dashboard met LCD beeldscherm

  Het dashboard bij de elektrische bezorgscooter is volledig digitaal. Het fraaie paneel laat direct alles duidelijk zien wat belangrijk is. De gereden snelheid wordt met grote cijfers aangeduid zodat de bezorger in een fractie van een seconde dit kan aflezen en de ogen op de weg kan houden. Veiligheid (en het voorkomen van bekeuringen) zijn natuurlijk ook niet onbelangrijk. Natuurlijk is er ook een zeer duidelijke (dubbele) accumeter aanwezig, en andere tellers waaronder een tripmeter. Met de dubbele accumeter wordt de accucapaciteit van iedere accu afzonderlijk weergeven in het beeldscherm.

  Cruise control voor de lange afstanden

  Cruise control maakt het rijden nog meer ontspannen. Je kunt de scooter namelijk zelf gas laten geven. Deze functie kun je aan- en uitzetten. Zodra een van de remmen wordt ingeknepen dan schakelt de functie direct weer uit.

  USB aansluiting in een waterdicht opbergvak

  Er is links onder het stuur een waterdicht opbergvak aanwezig welke is voorzien van een USB aansluiting. Zo kan de telefoon veilig droog worden meegenomen, en tegelijkertijd worden opgeladen!

  Alarmsysteem met afstandsbediening

  De bezorger kan de scooter eenvoudig op alarm zetten met de afstandsbediening. Zodra de scooter beweegt klinkt er een luide sirene. Het op slot zetten is iets wat bezorgers niet doen bij bezorgscooters, dus een alarm is een waardevolle toevoeging.

  Keyless Go

  Keyless Go wil zeggen dat je zonder sleutel in het contact kunt rijden. Je kunt namelijk met de afstandsbediening de scooter aan en uit zetten.

  Beter zich en beter zichtbaar dankzij LED verlichting

  Bezorgscooters maken vaak in de avonduren heel wat kilometers, en ‘s-avonds is het vaak donker. In dat geval wil je een bezorgscooter hebben die goed zichtbaar is in het verkeer. Met de e-Viball hoef je daar zeker niet aan te twijfelen want hij is compleet uitgerust met krachtige LED verlichting. Ook voor de bezorger is de krachtige LED verlichting een uitkomst want het zicht wordt daardoor ook een stuk beter. Seinen met het grootlicht is ook mogelijk bij deze scooter om de aandacht te krijgen van andere weggebruikers. De dagrijverlichting maakt rijden overdag nog veiliger.

  Nipponia e-Viball bezorgscooter kopen

  Bij ons kun je de Nipponia e-Viball bezorgscooter kopen, en wel in een snorscooter zonder helmplicht of bromscooter met helmplicht. Er zijn een heleboel opties waaruit je kunt kiezen om de scooter nog completer te maken, van windscherm tot Pizza koffer. Neem daarom gerust een kijkje.

  Subsidie voor bedrijven - extra goedkope bezorgscooter

  Bedrijven kunnen omgerekend een flinke korting krijgen door het aanvragen van een subsidie. Er zijn een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie, maar die zijn minder streng dan je zou denken. Een van de voorwaarden is dat de aanschafprijs minimaal 2500,- euro ex.btw moet zijn, en dat is de e-Viball bezorgscooter. De subsidie kan oplopen tot 50% en daarmee kun je deze bezorgscooter dus goedkoop aanschaffen. Hier kun je meer lezen over de subsidieregeling voor elektrische scooters voor bedrijven.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Nipponia e-viball ebezorgscooter

  Motorkracht    1500W
  Accu    Lithium-ion 61.2V 28.6AH
  Oplader (Ampere)    8
  Max. Bereik (km)    50 (70)
  Motorregelaar    VECTOR (FOC)
  Max. Kracht    2.0 kW at 1250 rpm
  Max. Koppel    14.8 Nm at 1250 rpm
  Max Laadtijd (h)8
  Max. Snelheid (km/h)    45 (25)
  Klasseerbaarheid Capaciteit    13°
  Voor- / achterrem    DISC met CBS
  Voor- / achterband    80/90-14 / 90/90-14
  Zithoogte (mm)    750
  Gewicht (kg)    105
  Wielbasis (mm)    1260
  Afmetingen (mm)    1850x690x1140
  Kleuren    Wit, Zwart Mat, Grijs, Jadegroen
  LED Verlichting    Ja
  Achterdrager    Ja
  USB-poort    Ja
  Digitaal Dashboard     Ja
  Optionele Uitrusting    Topkoffer, Windscherm


  * Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
  ** inclusief één batterij

  Klik hier om de handleiding te bekijken

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Nipponia e-Viball bezorgscooter heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter