Nipponia ON-e

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 800,00
(Nog 2 dagen en 22 uur)
Adviesprijs: 1.699,95
Onze prijs: 899,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
674,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 307,48 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Nipponia On-E

  De Nipponia On-E is de meest budgetvriendelijke elektrische scooter van dit moment, en een echte prijsvechter. Hij is zelfs uitgerust met een lithium accu! Hij is lekker modern en compact en dat brengt veel voordelen met zich mee. Zo is hij uitstekend geschikt voor beginnende bestuurders, voor korte ritten en even een boodschapje te doen, of mee te nemen in de camper of caravan. Ook voelt hij zich prima thuis in een drukke stadsomgeving!

  Compacte elektrische scooter die lekker zit

  Qua afmetingen komt de Nipponia On-E heel dicht in de buurt van de populaire IVA S4 scooter, maar hij is dan zelfs nog een fractie groter. De On-E is 168 cm lang, 71 cm breed (stuur), en 105 cm hoog. En het gewicht (zonder accu) is 63 kilo. Wat dat betreft dus ook een lichtgewicht, en dat maakt hem ook handzaam en makkelijk op de standaard te krijgen.

  Voor mensen die een vervoermiddel zoeken die makkelijk en goed te hanteren is en lekker zit, is deze scooter absoluut een aanrader. Hij is prima te gebruiken als alledaags vervoermiddel en ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een vervoermiddel voor erbij, voor op de camping, of zelfs voor in/op de caravan of camper!

  Praktische en moderne snufjes op deze goedkope scooter!

  Aan praktische en moderne snufjes ontbreekt het je niet bij de Nipponia On-E. Zelfs voor dit ongekend lage bedrag krijg je een heleboel opties er gratis op!

  LCD beeldscherm

  Zo is er een mooi, helder, en duidelijk LCD beeldscherm aanwezig dat de snelheid toont, de kilometerstand, het niveau van de accu, en diverse symbolen waaronder de richtingaanwijzers en de verlichting.

  LED verlichting

  Wat de verlichting betreft is deze escooter uitgevoerd met energiezuinige led verlichting. Led gaat niet alleen langer mee dan traditionele verlichting, maar het heeft ook een hogere lichtopbrengst en daardoor ben je overdag en in de avond beter zichtbaar in het verkeer.

  Opbergmogelijkheden

  Ook aan opbergmogelijkheden is gedacht. Zo is er aan de voorkant een tassenhaak om een handtas of rugtas aan te bevestigen, is er een kleine opbergruimte onder het zadel, en is er een koffer aanwezig voor kleine boodschappen!

  USB aansluiting

  Er is zelfs een USB aansluiting om je telefoon onderweg op te laden. Mocht je wat verder van huis zijn en de omgeving niet kennen, dan kun je jouw telefoon inzetten als navigatie systeem! Bestel er in dat geval een telefoonhouder bij, want die zit er niet standaard op.

  Scooter met lithium accu van 48V 20Ah

  En als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog een lithium accu bij van 48V 20Ah welke goed is voor een vermogen van 960Wh. Daarmee kun je probleemloos lange afstanden afleggen, en het opladen is bovendien ook erg goedkoop. De accu volledig opladen kost je ongeveer €0,42. Spotgoedkoop dus! En heb je zonnepanelen, dan rijdt je volledig gratis.

  Hoe zit de Nipponia On-E technisch in elkaar?

  Hoe de Nipponia On-E technisch in elkaar zit, daar kunnen we kort over zijn. Dat is gewoon goed! Hij beschikt over een slimme lithium-ion accu met een vermogen van 960Wh dus dat is heel netjes. Zowel voor als achter zijn er dubbele schokbrekers aanwezig voor het comfort, en de voorrem is uitgerust met een 180mm grote remschijf. Wat wil je nog meer?

  Topsnelheid van 25 km/u en onderhoudsvrije 1000W motor

  De topsnelheid ligt op 25 kilometer per uur (blauwe plaat) en dat maakt deze elektrische scooter zuinig en efficiënt. Je haalt met een volle accu een afstand van ongeveer 48 kilometer. Dat is zeker niet slecht als je bedenkt dat hij een 1000W sterke onderhoudsvrije elektromotor aan boord heeft. Met zijn 1000W aan power is hij ook in staat een flinke helling te beklimmen, en daarmee ook een prima gezelschap in het buitenland.

  Hoe kun je de accu van deze scooter opladen?

  Over het opladen van de accu heeft Nipponia ook zeker nagedacht. De accu is namelijk tevens uitneembaar. Dat wil zeggen dat je de lithium accu in de scooter zelf kunt opladen, maar ook los van de scooter. De stekker van de oplader past zowel in de scooter zelf als rechtstreeks in de accu. En de stekker aan de andere kant van de oplader, die steek je gewoon in het stopcontact.

  Plaats voor 2, maar wel een beetje krap

  De Nipponia On-E is een luxe eenzitter, maar je kunt er ook (krapjes) met 2 personen op plaatsnemen. Er zijn uitklapbare voetsteps zodat de passagier de voeten kwijt kan. Ook dit gaat prima met het motorvermogen van de Nipponia On-e.

  Nipponia On-E kopen

  Laat deze kans niet aan je voorbij gaan want goedkoper dan dit gaat de On-E niet worden! Bij ons kun je de Nipponia On-E kopen en betalen op verschillende manieren. Zo kun je hem in 1x afrekenen, betalen in 3 termijnen, of maandelijks op afbetaling door hem te leasen.

  Betalen in 3 termijnen

  Wil je betalen in 3 termijnen, kies dan voor betalen met IN3. Deze betaalmethode loopt via onze IN3 partner en die checkt online of het betalen op deze manier in jouw geval kan en mag. Vervolgens betaal je een derde deel direct via iDEAL en de overige 2 termijnen binnen 30 en 60 dagen.

  Leasen kan ook

  Je kunt deze scooter ook leasen en hem in termijnen betalen. Het aantal termijnen ligt tussen de 12 en 60. Hiermee is je maandbedrag lekker laag en kun je zodoende direct een nieuwe scooter kopen voor weinig geld. Ook de lease kun je direct via onze site regelen!

  Kies optioneel voor een onderhoudspakket

  Optioneel kun je ook het onderhoud in pakketvorm afnemen. Dit is goedkoper dan losse beurten. Doe hier dus je voordeel mee.

  Fabrieksgarantie is alleen van kracht (en dit is altijd bij scooters) wanneer je de onderhoudsintervallen respecteert die de fabrikant voorschrijft. De eerste beurt dient tussen de 1000-1500 km uitgevoerd te worden, of binnen een jaar, en de overige beurten binnen de daarop volgende 4000 km, of wederom binnen een jaar.

  Ook een pakket kun je in termijnen betalen wanneer dit in combinatie met de aanschaf van je scooter is.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Nipponia ON-e

  Motor    1000W
  Accu    1 x Lithium-ion 48V 20Ah
  Lader (Ampère) 3
  Max. bereik (km)    48
  Max. vermogen    0,65 kW bij 450 rpm
  Max. koppel    14,02 Nm bij 450 rpm
  Volledige oplaadtijd (u)    7
  Max. snelheid (km/u)    25 of 45
  Hellingsvermogen    10%
  Voor-/achterrem    DISK / DRUM
  Voor-/achterband    3.00 - 10"
  Zithoogte (mm)    770
  Gewicht (kg)    63
  Wielbasis (mm)    1240
  Totale grootte (mm)    1680x710x1050
  Kleuren    Zwart, Rood, Wit
  LED-verlichting    Ja
  Handgreep achteraan    Ja
  USB-aansluiting    Ja
  Digitaal dashboard    Ja
  Remote Keyless System (RKS)    Ja
  Accessoires    Top box


  * Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
  ** inclusief één batterij

  ***Vanwege de extreem verlaagde prijzen geldt een beperkte garantie van 1 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Nipponia ON-e heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter