IVA Sublime - 4 takt injectiescooter

Wil je een bijzonder stijlvolle scooter rijden, maar geen 13 in een dozijn model? Dan moet je zeker de IVA Sublime kopen! Deze fantastische scooter heeft een prachtig design welke gecombineerd is met slimme techniek. Hij beschikt over een zuinig injectie motorblok, LED verlichting, en zelfs een USB aansluiting!

Zeer stijlvol design

De IVA Sublime voldoet aan alle punten waaraan een stijlvolle scooter moet voldoen. Zijn sublieme ronde vormen, en kleurstelling, maken dit een van de mooiste retro scooters die je maar kunt kopen. De chromen elementen en de white wall banden versterken de chique retro uitstraling. Al met al is IVA er zeer goed in geslaagd om een unieke scooter op de markt te zetten.

Ruim zittende scooter

Niet iedere scooter zit even fijn wanneer je met z’n tweeën wilt rijden, maar bij de sublieme is dat geen enkel probleem. Het zadel is lekker lang waardoor er ruimte genoeg is. Achterop is een goede beugel aanwezig om je aan vast te houden als passagier, en ook de voetsteps zijn aanwezig om goed te kunnen zitten. Onder de buddyseat tref je een bagagevak welke groot genoeg is voor een helm. Een tweede helm ga je hier helaas niet kwijt kunnen, dus een extra topkoffer kan uitkomst bieden.

Het dashboardkastje aan de voorzijde brengt nog wat extra bergruimte met zich mee. Veel is het niet, maar een paar handschoenen opbergen moet hierin wel lukken. Er is tevens een luxe USB aansluiting aanwezig welke je kunt gebruiken om je telefoon mee op te laden. Super handig!

Puur genieten

Rondrijden op de IVA Sublime is puur genieten. De scooter is stil, zuinig, en ook nog eens ontzettend mooi om te zien. Zowel korte als lange afstanden zijn voor hem geen probleem. Zoek je een scooter voor naar het werk of voor naar school, dan kun je gerust de IVA Sublime scooter kopen. Aangezien het zadel net wat hoger is dan de gemiddelde compacte scooter, is hij ook erg geschikt voor de wat langere bestuurders.

Snorscooter en bromscooter

Je kunt de IVA Sublime kopen als snorscooter en als bromscooter. Het verschil tussen deze twee is de snelheid, de helmplicht, en de kleur van de kentekenplaat. De snelheid bij de snorscooter is maximaal 25km per uur. Bij de bromscooter is dat maximaal 45km per uur. Bij de bromscooter moet je een helm dragen en bij de snorscooter is dat niet verplicht. De blauwe plaat op het achterspatbord tref je bij de snorscooter. De bromscooter heeft een gele plaat. Wil je met je snorscooter of bromscooter toch iets sneller dan dat hij normaal gesproken kan, dan kun je in onze optielijst kiezen voor opvoeren. Met opvoeren maken wij de scooter sneller, zonder dat dit invloed heeft op de garantie.

Vernieuwd motorblok

De IVA Sublime is voorzien van een gloednieuw GY11 motorblok. Bij dit nieuwe model is zowel de koeling als smering verbeterd, en is er injectie aan toegevoegd. Daardoor gaat hij nog langer mee, en is hij nog zuiniger. De prestaties zijn ook beter geworden en dat is vooral te danken aan de injectie. Ook bij lage toeren profiteer je nu van meer vermogen.

IVA Sublime kopen

Wil je de IVA Sublime kopen, dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Niet alleen kun je deze scooter goedkoop kopen, maar monteren wij alle opties gratis voor je. Je kunt uit tientallen opties kiezen waaronder winterbanden, valbeugels, sierstrips, een windscherm voorop, een topkoffer achterop, en ga zo maar door.

 

Kopen op afbetaling

Wil je in plaats van een groot bedrag in een keer liever iedere maand een klein bedrag betalen? Koop dan de Sublime op afbetaling. In onze shop noemen wij dit leasen, en leasen kun je gewoon online in onze shop regelen! Afbetalen kan al vanaf 12 maanden!

Afhalen of bezorgen

Laat je scooter eenvoudig thuisbezorgen, of kom hem afhalen bij een van onze servicepunten. Thuisbezorgen doen wij voor een vast laag bedrag door heel Nederland. Bij onze servicepunten kun je ook terecht voor de garantie en het onderhoud.