IVA Venti

Zoek je een moderne stadsscooter in een uniek retro jasje? Dan moet je de IVA Venti kopen! Hij is stoer, uniek en is bovendien in veel mooie kleuren te verkrijgen. Het zuinige motorblok is zelfs met injectie uitgevoerd! Voor minder geld ga je nergens zo’n mooie scooter vinden, dat is zeker.

Een uniek design

De IVA Venti is een prachtige en unieke scooter, en dat komt met name door het design. De Venti heeft een geheel eigen look en kenmerkt zich vooral door zijn bijzondere retro voorkant en sportieve achterkant. Het stuur is volledig zichtbaar en niet afgedekt met kappen, zoals dat wel bij veel andere scooter modellen het geval is. Bovenop het stuur zijn drie klokken opgenomen welke in het chroom zijn uitgevoerd. De snelheidsmeter met kilometerteller zit in het midden. Rechts daarvan is een brandstofmeter aanwezig met tank indicator. Links van de snelheidsmeter zitten de verlichting indicatoren waarop je kunt aflezen of er verlichting brandt of knippert. Het stuur geeft je echt het gevoel dat je op een chopper motor zit. Een geheel unieke ervaring!

Het zadel is korter dan bij de gemiddelde scooter, en dat komt door het sportieve randje. Daardoor is hij niet erg geschikt als tweepersoons scooter. Qua beenruimte en voetenruimte is deze scooter juist weer heel ruim. Het voetplateau is vlak wat voor meer ruimte zorgt. Bovendien kun je met behulp van de ingebouwde tassenhaak een tas tussen de voeten/benen vervoeren op een veilige manier.

Soepel door het verkeer heen

De IVA Venti laat zich soepel en eenvoudig besturen waarbij je ook het gevoel hebt de volledige controle te hebben. Hij is compact in afmeting en licht van gewicht. Hierdoor is hij ook bijzonder wendbaar. Zelfs tussen smalle openingen past hij moeiteloos heen. Bij uitstek dus geschikt in de drukke stad waar hij zich helemaal thuis voelt.

5 mooie kleuren

Wat de Venti extra mooi maakt zijn de zeer goed bijpassende kleuren. Je kunt kiezen uit 2 matte kleuren waaronder grijs en taupe, en uit grijs wit en zwart. Het merk heeft goed nagedacht over de kleuren want ze zijn tegelijkertijd heel trendy.

Praktische scooter

Heerlijk zitten, en genieten van je omgeving, is een van de kenmerken van de Venti. Zowel op de 25km snorscooter als 45km bromscooter, is het volop genieten. Het zadel zit prettig en verbergt een mooie opbergruimte waar je gemakkelijk een helm of slot in kwijt kunt. Ideaal wanneer je de bromscooter koopt. Achterop is een bagagerek (achterdrager) waarop je nog meer kunt vervoeren. Optioneel kun je kiezen voor een topkoffer om er helemaal een pakezel van te maken. Ook een windscherm zou niet misstaan op deze retro scooter. In onze optielijst tref je een heleboel opties waaronder zelfs een USB aansluiting, winterbanden, een alarm, en ga zo maar door.

Euro4 motorblok met injectie

Het vorige model beschikte over een GY6 motorblok. Dit model beschikt over een vernieuwd GY11 motorblok met injectie! Niet alleen voldoet hij aan de strenge EURO4 emissienorm, maar is de koeling en smering geoptimaliseerd. Hierdoor is de inwendige slijtage tot een minimum beperkt. Mede dankzij de injectie technologie kun je lekker goedkoop rijden, met een brandstofverbruik van ongeveer 1 op 40. Tanken kun je bij iedere benzinepomp, want er gaat gewoon Euro95 autobenzine in.

Wielen en remmen

De Venti beschikt over 10 inch sportvelgen welke in het zwart zijn uitgevoerd, en dat staat hem bijzonder goed. Het achterwiel is voorzien van een trommelrem en het voorwiel van een remschijf. Met een remschijf beschik je over meer remkracht en sta je bovendien sneller stil. Ook dat is dus mooi meegenomen.

IVA Venti kopen

Wil je lekker goedkoop een scooter kopen? Dan moet je beslist voor de IVA Venti gaan. Met zijn unieke design val je zeker op. De sterke punten aan de Venti zijn het design, zijn rijprestaties, en het efficiënte motorblok welke bovendien beschikt over injectie. Daarnaast kun je kiezen uit een aantal prachtige trendy kleuren.

Leasen en per maand betalen

Je kunt ook de IVA Venti kopen op afbetaling. Voor een paar tientjes per maand kun je al een scooter leasen! Leasen kun je zowel in onze winkels als via de online shop regelen. Extra of vroegtijdig aflossen mag altijd en kost je niets extra’s, en zelfs accessoires zoals een helm of slot, of opties waaronder een windscherm of topkoffer, kun je hier gemakkelijk in opnemen!