Killerbee Custom

Killerbee is een Chinees merk die sinds 2004 op de Europese markt zijn scooters verkoopt. Ze produceren scooters van een hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs en waren een van de eerste merken die de nu zo populaire retroscooter op de markt bracht. Een model die door zijn vele accessoires en kleurstellingen inderdaad heel erg persoonlijk kan worden uitgevoerd. De modelaanduiding Custom is hier erg op zijn plaats. 

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Killerbee Custom EURO5

Aanbieding is nog 1 dag geldig
1.899,95 1.599,95
Lease vanaf 29,28 p/m
Betaal 3x 546,65 via logo IN3 capayable
95245 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 
 

Killerbee Custom Scooter

De Killerbee Custom is een moderne scooter met een zeer fraaie retro uiterlijk. De ronde vormen springen direct in het oog en met name het grote, in chroom uitgevoerd stuur zal een echte blikvanger zijn. De Killerbee Custom is verkrijgbaar in maar liefst 13 kleuruitvoeringen en er bestaat zowel een 25 km/u als een 45 km/u uitvoering. het is een XL scooter die toch maar slechts 86 kilo weegt en is voorzien van 10 inch wielen. Met een verbruik van 1 op 40 en een 4,5 liter tank is zijn accuradius maar liefst 180 kilometer. De scooter heeft een elektronische starter en automatische versnellingsbak. 
 

Killerbee Custom Kopen

De Killerbee Custom kan je online heel gemakkelijk kopen. Je krijgt dan een op en top scooter met de zeer betrouwbare service. Niet alleen wordt het perfect rijklaar voor je klaargezet, ook de na service is uitstekend verzorgd. De scooter kan voor een kleine bedrag door heel Nederland worden bezorgt maar ook in de shop worden opgehaald. Desgewenst betaal je de scooter in 36 termijnen en kan je er direct van genieten. kies je voor enkele fraaie accessoires dan is de monrtage geheel kosteloos.
 

Killerbee Custom Leasen

Fast Furious scooters bied jou de mogelijkheid om de Killerbee Custom te leasen. Al vanaf €21 per maand kan jij al genieten van deze fraaie retro scooter. Je kiest ook zelf de looptijd die varieert tussen de 36, 48, 60 of 72 maanden. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de scooter een meer persoonlijke touch mee te geven door te kiezen uit de rijk uitgevoerde accessoirelijst. Via de rekentabel op hun site kan jouw uitvoering en leasebedrag eenvoudig worden bekeken. 

Totale vrijheid

Kies je voor de Killerbee Custom dan kies je voor de totale vrijheid. Jij bepaald de kleur, de accessoires maar ook of je de scooter wil kopen of leasen. Je betaald direct of in termijnen. Je laat de scooter bezorgen of haalt hem zelf op. En waar je ook voor kiest, je zal altijd tevreden rondrijden op jouw eigen Killerbee Custom.