Killerbee Sport RST EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 400,00
(Nog 0 dag en 2 uur)
Adviesprijs: 1.999,95
Onze prijs: 1.599,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.374,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 546,65 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Killerbee VXL Sport-RST

  De Killerbee VXL Sport-RST is een zeer sportieve retro scooter voor weinig geld. Hij is mat zwart van kleur en heeft rode accenten die zijn sportiviteit benadrukken. De VXL Sport-RST is lekker compact en wendbaar zodat je je razendsnel tussen het drukke stadsverkeer kunt heen wurmen. Bovendien is deze zeer betaalbare retro scooter standaard uitgerust met LED verlichting, en zijn er een heleboel opties beschikbaar.

  Sport-RST uitvoering

  De Killerbee VXL Sport-RST retro scooter kenmerkt zich door zijn fraaie Vespa looks en sportieve kleurstelling. De rode accenten maken de Killerbee VXL extra sportief. De accenten zijn niet alleen terug te vinden in de vorm van stickers aan de zijkant, maar ook de remklauw is rood van kleur, de grille, en de rand van de velgen! De heldere LED knipperlichten zorgen ervoor dat de Killerbee, in combinatie met deze kleurstelling, er meteen exclusiever uitziet. Mooi meegenomen dus!

  Verder beschikt deze retro scooter over een rechthoekige koplamp en een fraai sportzadel met ribbelpatroon in de breedte voor extra zitcomfort.

  Compacte en wendbare retro scooter

  Dit model retro scooter is erg populair omdat hij compact is, en bijzonder wendbaar is. Dat maakt hem bijzonder snel in een drukke stadsomgeving zoals Amsterdam, Eindhoven, of Den Haag. Drukke kleine smalle straatjes, waar net een auto dubbel geparkeerd staat, vormen met deze mooie retro scooter geen enkel obstakel meer. Een omweg nemen is dus niet meer nodig. Dat maakt je een stuk sneller waardoor je eerder op de plaats van bestemming bent.

  Zuinige 4-takt benzinemotor

  De zuinige 4-takt motor voorkomt dat je veel geld kwijt bent aan benzine. De scooter is tevens licht in gewicht, en dat komt ten goede aan het brandstofverbruik. Het lichte ontwerp maakt hem ook eenvoudig bestuurbaar, en daardoor rijdt hij erg prettig. Je hebt veel controle over de scooter, en dat geeft je een veilig gevoel.

  Veel opties voor de Killerbee VXL beschikbaar

  Er zijn voor de Killerbee VXL Sport-RST een heleboel opties verkrijgbaar om het nog luxer en unieker te maken. De VXL Sport-RST kun je bijvoorbeeld uitbreiden met een USB aansluiting, een windscherm, een topkoffer, een digitale kilometerteller, white wall banden, andere knipperlichten zoals Audi knipperlichten met een weglopend effect, of LED tubes, een valbeugelset, en nog ruim 25 andere opties! De Killerbee scooter is een van de weinige retro scooters waar zoveel extra’s voor te verkrijgen zijn. Wist je dat wij de onderdelen gratis voor je monteren wanneer je ze meebestelt bij de aanschaf van een nieuwe scooter? Een nieuwe Killerbee scooter kopen met opties is dus goedkoper dan wanneer je de opties achteraf laat monteren.

  Killerbee opvoeren met garantie bescherming

  Wij kunnen jouw Killerbee scooter opvoeren zonder dat dit effect op de garantie heeft. Je kunt zelfs de Killerbee scooter kopen waarbij wij hem opgevoerd afleveren. Als voorbeeld kun je een 25km snorscooter VXL kopen en hem laten opvoeren t/m 34km per uur. 34km p/u is precies de grens om een Wok status te voorkomen waarbij de scooter afgevoerd moet worden, en opnieuw moet worden gekeurd. Zo bieden wij een heleboel mogelijkheden wat opvoeren betreft. Ook dit vind je allemaal terug in de accessoirelijst!

  Killerbee VXL Sport-RST kopen

  Bij ons kun je de nieuwe Killerbee VXL Sport-RST kopen, en hem uitbreiden zoals jij dat wilt. In de basis is de VXL Sport-RST al een zeer mooie complete scooter met zelfs LED verlichting aan boord. De opties en mogelijkheden zijn riant, en dat maakt dit model extra leuk!

  IN3 - in 3 termijnen betalen

  Maak gebruik van de IN3 betaalmethode wanneer je het aankoopbedrag liever in 3 termijnen betaald. IN3 is geen lening dus rente betaal je niet. Er vindt ook geen BKR check plaats, dus iedereen kan de Killerbee VXL Sport-RST kopen en betalen in 3 termijnen!

  Retro scooter Killerbee leasen

  Wil je de Killerbee leasen? Dat kan voordelig bij ons! Bij ons kun je de Killerbee VXL Sport-RST kopen op afbetaling wat wij leasen noemen. Met leasen betaal je het aankoopbedrag in gedeelten af (vaste maandelijkse termijnen) waarbij je zelf het aantal termijnen bepaalt. Tegen vaste lage kosten kun je zodoende een gloednieuwe retro scooter kopen!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Killerbee Sport RST 4-takt 50cc EURO4

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 10 inch
  Achterband - 10 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 55 km
  Tankinhoud - 4,5 Liters
  Gewicht - 84 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Killerbee Sport RST EURO5 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter