Killerbee F21 schakelbromfiets EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 550,00
(Nog 0 dag en 18 uur)
Adviesprijs: 2.549,95
Onze prijs: 1.999,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom Brommer opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.774,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 683,32 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (Brommer) omschrijving

  Killerbee F21 schakelbrommer

  De Killerbee F21 is een schakelbrommer met een klassiek retro uiterlijk. Van deze retro schakelbrommer rijden er maar echt heel weinig rond. Zoek je een unieke schakelbrommer dan kun je bij ons de Killerbee F21 kopen! Dit model beschikt over een moderne 4-takt verbrandingsmotor met 4 versnellingen waarop je heerlijk kunt toeren. Dankzij zijn grote wielen ga je bovendien heel veel comfort ervaren, net als bij een echte motor. Betalen kan ook in termijnen, en rijklaar thuisbezorgen is geen enkel probleem.

  Schakelbrommer met veel retro elementen

  De Killerbee F21 windt er geen doekjes omheen. Zijn klassieke vormgeving doet ons denken aan de brommers die je veel in de jaren ‘80 rond zag rijden waarbij spaakwielen naar de achtergrond verdwenen en lichtmetalen velgen meer in waren. Chromen elementen en een rond instrumentenpaneel zijn typische kenmerken van die tijd. Ook het model van de uitlaat is een typisch model uit de jaren ‘80 en begin ‘90.

  Echter is de Killerbee F21 schakelbrommer, wanneer je goed kijkt, behoorlijk geupdate naar de eisen die men vandaag de dag stelt aan een brommer met versnellingen. Zo is het voorwiel uitgevoerd met een krachtige en onderhoudsvriendelijke schijfrem, is het motorblok voorzien van een elektrische start en uitgerust met 4-takt technologie. Het laatste maakt het motorblok zeer zuinig en efficiënt, en dat is gunstig met de brandstofprijzen van tegenwoordig.

  Lange afstanden rijden is geen probleem voor de Killerbee F21

  Iets wat heel fijn is, is een grote brandstoftank. Zodoende hoef je minder vaak langs de benzinepomp want de grote tank zorgt ervoor dat je heel veel kilometers kunt rijden. De tankinhoud bedraagt 14 liter en dat is bijzonder groot. Veel Killerbee schakelbrommers hebben een tank die niet groter is dan 12 liter, en ook dat is al heel veel. Dit in combinatie met zijn lage brandstofverbruik kun je dus veel kilometers maken.

  Het verbruik ligt op 1 op 56 wat betekent dat je 56 kilometer kunt rijden op 1 liter benzine. Dit is natuurlijk vrij rooskleurig opgegeven door de fabrikant waarbij metingen op de testbank zijn gedaan. In de praktijk zul je dat hoogstwaarschijnlijk niet halen. Het gewicht van de bestuurder, de bandenspanning, de tegenwind, en het schakelmoment (schakelgedrag) spelen hierin allemaal een rol. Maar vooralsnog, wanneer je 1 op 40 zou halen, wat alsnog zeer gunstig is, dan zou je met een 14 liter tank een 560 kilometer kunnen afleggen, en dat is reuze!

  Modern 4-takt motorblok die aan de EURO5 norm voldoet

  Nog niet heel lang geleden is de EURO5 norm geïntroduceerd. EURO5 staat voor een nog schonere verbranding dan EURO4. Hierbij is het aantal schadelijke deeltjes die vrijkomen bij de verbranding nog meer teruggedrongen. Mocht je in de buurt van een milieuzone wonen, dan hoef je je dus geen zorgen te maken of je die zone wel in mag.

  Het motorblok is gebaseerd op de moderne 4-takt technologie waarbij het motorblok voorzien is van kleppen, wat ook bij auto’s het geval is. Dat heeft meerdere voordelen. Zo is het motorblok zuiniger, efficiënter, en kun je gewoon autobenzine (Euro98) tanken. In het verleden, bij oudere schakelbrommers, moest je zelf de olie in een apart oliereservoir bijvullen, of zelfs brommermix tanken, maar dat behoort met de F21 Killerbee tot het verleden! Je kunt gewoon aan de pomp Euro98 auto benzine tanken!

  De ontsteking is volledig elektronisch geregeld door middel van een ECU. Dit is een computer welke de uitlaatgassen aan de hand van een lambdasonde meet en de verbranding bijregelt om alles efficiënt en optimaal te houden. Dat zorgt er tevens voor dat de schakelbromfiets lekker snel start.

  Onderhoud van een schakelbrommer

  Een jaarlijkse onderhoudsbeurt waarbij o.a. de olie in het motorblok vervangen wordt is in principe voldoende om de brommer in goede conditie te houden, afhankelijk natuurlijk van hoeveel kilometers je rijdt in een jaar. De onderhoudsinterval ligt op 4000 km, of 1x per jaar. Bij een beurt wordt er natuurlijk veel meer gedaan dan de olie en het oliefilter vervangen. Zo wordt ook de versnellingsbak afgesteld, de koppeling, en nog een heleboel andere draaiende delen. Zo kun je opnieuw een jaar er tegenaan.

  Opties die beschikbaar zijn voor de F21 schakelbrommer

  In onze optielijst tref je verschillende opties aan waar je de F21 schakelbrommer mee kunt uitbreiden. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een USB aansluiting op het stuur zodat je onderweg je telefoon kunt opladen. Je kunt ook kiezen voor een telefoonhouder zodat je jouw smartfoon in kunt zetten als navigatiesysteem. Aangezien je een dikke 500 kilometer kunt rijden, zoals je net hebt kunnen lezen, kan een navigatiesysteem soms wel handig zijn. Zo kun je ook nieuwe routes gaan verkennen.

  Verder is handvatverwarming een optie, kun je de koplamp met een LED lamp uit laten rusten voor een mooi wit helder licht, maar kun je ook een alarmsysteem met afstandsbediening laten installeren. Het alarm gaat af wanneer de brommer in beweging komt en zal met een luide sirene de aandacht trekken van alle omstanders. Niet alleen handig bij diefstal, maar ook wanneer iemand tegen jouw 45km p/u schakelbrommer aanstoot wanneer hij geparkeerd staat.

  Een schakelbrommer met een comfortabel rijgedrag

  Iets wat bekend staat is dat grote wielen bijdragen aan een comfortabel rijgedrag. De Killerbee F21 schakelbrommer beschikt over een 18 inch voorwiel en een 16 inch achterwiel. De grote wielen hebben logischerwijze een grote omtrek en dat biedt verschillende voordelen.

  Op de eerste plaats is in de lengterichting van de band meer contactoppervlak met het wegdek. Daardoor heb je meer grip, en dat verkort tevens de remweg. Daarnaast ervaar je minder ongemakken van kleine oneffenheden in het wegdek door de grote omtrek. Dit in combinatie met de enigszins soepele vering die aanwezig is op de bromfiets, staat dit samen garant voor zeer comfortabele rijeigenschappen.

  Iemand achterop meenemen kan bij de F21 brommer ook!

  Niet alle schakelbrommers bieden de mogelijkheid om iemand achterop mee te nemen, maar de F21 brommer biedt die mogelijkheid wel. Er zijn namelijk uitklapbare voetsteps aanwezig om de voeten op te plaatsen. Daarnaast is er een beugel waaraan de passagier zich op meerdere manieren goed aan vast kan houden, en dat maakt de reis voor hem of haar tegelijkertijd een stuk prettiger.

  Een ander pluspunt aan de schakel brommer van Killerbee is dat de schokbrekers aan de achterzijde ook eenvoudig versteld kunnen worden qua veerdruk. Zo kun je de brommer soepeler en nog comfortabeler laten veren, of juist wat stugger wat ‘sportief’ wordt genoemd.

  Hoe schakel je met een schakelbrommer?

  Met een schakelbrommer moet je zelf schakelen, en eigenlijk werkt dit op dezelfde manier als bij een normale motor. Links op het stuur zit de koppelingshendel. Deze knijp je in en vervolgens kun je met de voet-schakel-pook een versnelling kiezen. De eerste versnelling is naar beneden. De overige versnellingen zijn omhoog.

  Zodra je de koppelingshendel loslaat wordt de aandrijving aangekoppeld en kun je rijden in de gekozen versnelling. Vooral het optrekken is even oefenen in het begin, maar wanneer je de koppeling heel rustig op laat komen (heel rustig loslaat), en wellicht een klein beetje gas bijgeeft, zul je merken dat de bromfiets eenvoudig in beweging komt.

  Door de toerenteller in de gaten te houden kun je zo het ideale schakelmoment vinden en de juiste versnelling kiezen die op dat moment past bij de situatie.

  Wanneer je met deze schakelbrommer wat ervaring hebt opgedaan dan zul je merken dat je moeiteloos je motorrijbewijs kunt halen want het schakelen en remmen op deze brommer werkt precies hetzelfde.

  Killerbee F21 schakelbrommer kopen

  De Killerbee F21 schakelbrommer kopen kan eenvoudig via onze webshop waar je nu op zit. De F21 is van alle gemakken voorzien en heel compleet. Er is een luide claxon aanwezig, richtingaanwijzers, een toerenteller, een snelheidsmeter, 2 spiegels, een schijfrem, een zuinig motorblok met elektrische start + kickstart, en ga zo maar door. De prijs die je ziet staan is inclusief het tenaamstellen, het kenteken, en het rijklaar maken. Woon je niet bij ons in de buurt, dan kunnen wij hem ook probleemloos bij je thuisbezorgen!

  Meer betaalopties dan je denkt…

  Bij ons kun je de schakelbrommer kopen en betalen op verschillende manieren. Je kunt hem in 1x afrekenen met IDeal, betalen in 3 termijnen met IN3, en zelfs per maand betalen door hem te leasen.

  Betalen met IDeal

  IDeal spreekt in feite voor zich. Je scant met je smartfoon tijdens het afrekenen de QR code van je eigen bank, en de brommer is betaald. Je kunt een aanbetaling doen om de brommer te bestellen, maar wanneer je hem in 1x betaalt, dan krijg je er een gratis cadeau bij, zolang de actie loopt.

  Betalen in 3 termijnen

  Je kunt ook kiezen voor de betaalmethode IN3 waarbij je in 3 termijnen kunt betalen. Kies je voor IN3 dan betaal je nu het eerste termijn, en volgende maand het 2de termijn. De maand erop betaal je het 3de termijn. Zo heb je 60 dagen de tijd om hem in zijn totaliteit te betalen.

  Schakelbrommer leasen

  Wat voor sommige ook interessant kan zijn is de F21 schakelbrommer leasen. Zo kun je de bromfiets helemaal in termijnen betalen. De hele lease kun je online regelen vanuit je luie stoel. Om een brommer te kunnen leasen heb je wel een inkomen nodig. Ben je nog geen 18, dan zul je jouw ouders lief aan moeten kijken…

  Het voordeel van leasen is dat je tegen lage maandelijkse kosten een gloednieuwe brommer kunt kopen met versnellingen. Wil je weten hoeveel de lease jouw per maand gaat kosten? Kijk dan even in het leasetabel. Daar vind je alles terug.

  Dek de onderhoudskosten af met een onderhoudspakket

  Onderhoud is en blijft een belangrijk punt bij brommers, zeker bij schakelbrommers want die hebben meer onderdelen dan een normale bromfiets. Zo heb je een handmatige koppeling, voetversnellingen, en een versnellingsbak met 4 versnellingen. Dit vraagt onderhoud, en daarom is het belangrijk om je te houden aan de onderhoudsintervallen.

  De brommer heeft 2 jaar garantie mits je de onderhoudsintervallen niet overslaat.

  Bij ons kun je per beurt afrekenen, maar je kunt ook een onderhoudspakket er meteen bij kiezen. Achteraf een onderhoudspakket afsluiten is helaas niet mogelijk. Dit kan alleen in combinatie met de aankoop van de Killerbee F21 schakelbrommer.

  Bij het onderhoudspakket kun je aangeven of je wel of geen gebruik wilt maken van de haal- en brengservice. Met de haal- en brengservice komen we de brommer bij je thuis ophalen voor een onderhoudsbeurt. Dit is handig wanneer je niet in de buurt woont. Uiteraard brengen wij hem ook weer bij je terug zodra hij klaar is.

  Het voordeel van onze onderhoudspakketten is dat je vooraf dealt met de kosten van het onderhoud, en achteraf geen omkijken hebt naar de kosten. Daarnaast zijn de onderdelen voor de beurt ook inbegrepen in de pakketprijs, en zodoende weet je vooraf ook precies waar je aan toe bent. Een pakket is daarom een stuk voordeliger. Al onze onderhoudspakketten vind je in de optielijst terug.

  Terug naar de Brommer
 • Technische (Brommer) specificaties
 • Brommer reviews (0)
  Killerbee F21 schakelbromfiets EURO5 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de Brommer
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de Brommer
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de Brommer

Alternatieve Brommer