Beta RR50 Motard EURO5

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 150,00
(Nog 4 dagen en 7 uur)
Adviesprijs: 3.399,95
Onze prijs: 3.249,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom Brommer opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.024,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.110,40 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve Brommer

 • (Brommer) omschrijving

  Beta RR50 Motard

  Wil je een coole schakelbrommer waarbij je heel veel brommer krijgt voor je geld? Dan moet je absoluut de Beta RR50 Motard kopen. Hij beschikt over 6 voetversnellingen, is Euro5 gecertificeerd, en is een beest! Naast zijn prachtige uiterlijk rijdt hij ook nog eens fantastisch. Kopen dus!

  De RR50 Motard is ijzersterk

  Waarom de Beta RR50 Motard ijzersterk is? Dat gaan we je vertellen! De Beta Motard kun je ook kopen als 125cc motor waar je dus een rijbewijs voor moet hebben omdat hij zeker 100km per uur kan. Beta besloot ook een 50cc uitvoering te maken, de brommer dus, en het enige verschil tussen de 125cc motor en de 50cc brommer is het motorblok. Alle onderdelen zijn verder identiek hetzelfde. Het frame, de remmen, de banden, en ga zo maar door zijn dus allemaal geschikt en berekend op snelheden van 100 kilometer per uur. Dat maakt de Motard RR50 dus ijzersterk.

  Motard ST, Motard Sport, en Motard Track

  De Beta RR50 Motard wordt ook wel de Motard ST of Supermoto genoemd. ST staat voor standaard. Naast het standaard model, kun je ook kiezen voor de ‘Motard Sport’ en de ‘Motard Track’. In de basis beschikken ze alle 3 over hetzelfde motorblok, hetzelfde stuur, dezelfde kappen, en dezelfde banden. Wat wel anders is bij de modellen onderling is de kleurstelling, de velgen, de remmen, en de voorvork.

  De verschillen in het kort:

  Motard ST - [aluminium velgen] [37mm voorvork]

  Motard Sport - [aluminium velgen] [40mm voorvork]

  Motard Track - [spaakwielen] [41mm upside-down voorvork]

  Geweldige rijbeleving

  De Beta Motard zorgt voor een geweldige rijbeleving. Op de eerste plaats ziet hij er geweldig uit, en is het nagenoeg een crossmotor. Op de tweede plaat rijdt hij echt fantastisch. De vering is soepel en zeer comfortabel. Het maakt niet uit over wat voor wegdek je rijdt, want je hebt constant het gevoel over de weg heen te zweven. De wegligging is erg goed zowel op lange afstanden als in de bochten. Bovendien is de schakelbrommer bijzonder wendbaar, en het schakelen zal nooit gaan vervelen. Er zijn 6 versnellingen aanwezig zodat je alles uit het motorblok kunt halen.

  Opvoeren ook mogelijk

  Origineel, dus vanuit de fabriek, rijdt de Beta Motard sneller dan dat jij hem normaal gesproken geleverd krijgt. In Nederland geldt namelijk de regel dat een bromfiets niet sneller dan 45 kilometer per uur mag rijden. In Italië waar de Beta vandaan komt kennen ze dergelijke regels niet.

  Voordat de Beta dus naar Nederland komt, wordt hij begrensd op 45 kilometer per uur. Wanneer je de begrenzing eraf zou laten halen, dan kan hij een stuk sneller. De begrenzing eraf laten halen wordt ook wel opvoeren genoemd. Wij kunnen dat ook voor je doen, en dat heeft geen invloed op de garantie. In de accessoirelijst vind je deze optie terug met de bijbehorende snelheden om geen problemen te krijgen met de politie.

  Beta RR50 Motard kopen

  Wil je de Beta RR50 Motard kopen, of een van zijn broertjes, dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Je kunt hem eenvoudig rijklaar bij je thuis laten bezorgen, of afhalen bij een van onze servicepunten. Op onze website vind je alle locaties. Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor een helm, regenkleding, en zelfs een bromfietsverzekering!

  RR50 Motard leasen

  Wil je de Beta Motard leasen, dan zit je hier ook goed. Met leasen kun je het aankoopbedrag opdelen in 12, 24, 36, 48, 60, of 72 maanden. In feite dus kopen op afbetaling. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag.

  Terug naar de Brommer
 • Technische (Brommer) specificaties

  Beta RR50 Motard 50cc 2-takt EURO5

  Motor - 50cc 2-takt
  Koeling - Watergekoeld
  Voorband - 17 inch
  Achterband - 17 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Schijfrem
  Brandstof - 95 ongelood + olie
  verbruik - 1L : 20 km
  Tankinhoud - 7 Liters
  Gewicht - 110 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de Brommer
 • Brommer reviews (0)
  Beta RR50 Motard EURO5 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de Brommer
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de Brommer
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de Brommer