Tomos Flexer EX UITVERKOCHT!

Klik hier voor productbeschrijving

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.259,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 430,16 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Tomos Flexer EX

  De Tomos Flexer EX is een rijk uitgeruste bromfiets welke een snelheid van 25 kilometer per uur kan halen. Standaard is er een oliepomp en een elektrische start aanwezig welke het comfort verder verhogen! De Tomos Flexer is een zeer betrouwbare snorfiets welke je niet in de kou laat staan!

  Heel veel comfort!

  De vering zorgt voor bijzonder veel comfort. Naast de voor- en achtervering, beschikt de Flexer EX van Tomos ook over een verend zadel. Verkeersdrempels en kuilen in het wegdek laten de Tomos koud. Deze worden perfect geabsorbeerd en verhogen daarmee het rijcomfort.

  De Tomos Flexer EX starten

  In tegenstelling tot de Standaard uitvoering van Tomos, beschikt de Flexer EX wel over een elektrische start. Een kwestie van een startknop indrukken en de motor loopt. Er is naast de elektrische start ook een kickstart aanwezig zodat je nog een 2de optie hebt om de brommer te starten.

  Overal kunnen tanken

  Ook biedt de Tomos Flexer EX je meer tankgemak omdat je bij iedere benzinepomp je brandstof kunt halen. De Flexer is uitgerust met een oliepomp welke zelf de olie door de benzine heen mengt. Je bespaart hiermee dus makkelijk een paar extra centen omdat euro95 benzine goedkoper is dan brommermix, en dat is mooi meegenomen.

  Kilometerteller en snelheidsmeter

  Een snelheidsmeter met ingebouwde kilometerteller mag natuurlijk ook niet ontbreken aan de rijk uitgeruste Tomos snorfiets. Zo kun jij je eenvoudig aan de juiste snelheid houden en makkelijk bijhouden wanneer je weer moet tanken. De benzinetank beschikt overigens ook over een halve liter reserve brandstof zodat je nooit onverrast stil komt te staan.

  Uitstekende wegligging

  De 16 inch grote wielen hebben in tegenstelling tot kleinere wielen meer contact met het wegdek. Dit komt ten goede bij de wegligging en het remmen. De wielen zijn voorzien van sportieve spaakvelgen welke deze snorfiets een mooie verschijning maken. Compleet, rijk uitgerust en helemaal up-2-date met de wensen van tegenwoordig!

  Tomos Flexer kopen en leasen

  Een Tomos Flexer kopen doe je al voor minder dan 1200,= euro en dat is niet veel voor zo’n betrouwbare en comfortabele brommer. Wil je een Tomos Flexer leasen dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk ook een Tomos kopen op afbetaling. Je betaald elke maand een vast laag maandbedrag en krijgt de brommer direct geleverd. Thuisbezorgen is bovendien ook mogelijk!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Tomos Flexer EX snorfiets km/h 25

  Motor - 50cc 2-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 16 inch
  Achterband - 16 inch
  Voorrem - Trommelrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 35 km
  Tankinhoud - 4 Liters
  Gewicht - 52 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • extra info

  Tomos Flexer

  Ben je op zoek naar een handzame snorfiets welke eenvoudig te besturen is en voorzien is van een elektrische starter? Dan is de Tomos Flexer wellicht iets voor jou.

  Standaard een oliepomp

  De Tomos Flexer is naast een elektrische starter ook voorzien van een oliepomp. Dit bied je het voordeel dat je bij elk tankstation kunt tanken want de Flexer kun je voltanken met Euro95 benzine. Het gescheiden smeersysteem mengt zelf de olie door de brandstof heen waardoor je geen brommermix meer hoeft te tanken.

  Betrouwbaar

  Tomos maakt al vele jaren lang betrouwbare bromfietsen. CDI ontsteking is tegenwoordig standaard. Dit zorgt voor meer betrouwbaarheid en een lager verbruik. Meer kilometers rijden voor minder geld. Bovendien komt dit ten goede voor de prestaties en gebruiksgemak.

  Comfortabel brommeren

  De Tomos Flexer EX is een snorfiets en rijdt maximaal 25 kilometer per uur. Hierbij hoef je dus geen helm te dragen. Hij is zeer handzaam en wendbaar. Ideaal als je veel door de stad heenrijdt. De grote wielen zorgen voor meer veiligheid omdat het contactoppervlak tussen de banden en het wegdek groter is. In tegenstelling tot de Standaard uitvoering, kun je de Flexer EX van Tomos elektrisch starten. Dat betekent dat je lekker kunt gaan zitten op het comfortabele zadel en alleen de startknop ingedrukt hoeft te houden om de motor te starten. De voor- en achtervering zijn lekker soepel zodat verkeersdrempels en hobbels in het wegdek worden geabsorbeerd.

  Kenmerken van de Tomos Flexer EX

  De Tomos Flexer heeft een rond afgewerkt frame en is voorzien van een snelheidsmeter. De bromfiets is ketting aangedreven en voorzien van een tweetraps automatische versnellingsbak. Hierdoor trek je lekker vlot op en zit je snel op de gewenste snelheid.

  Tomos snorfiets kopen of leasen

  Ook de Tomos Flexer EX kun je kopen en eenvoudig leasen. Dit betekent dat je voor een vast laag maandbedrag de brommer thuis kunt hebben. Ook bezorgen is bij ons mogelijk. Alle extra kosten waaronder accessoires zoals een slot zijn eenvoudig mee te financieren waardoor je meer geld over houdt voor andere leuke dingen. Alles regel je in onze eenvoudige webshop.

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  Tomos Flexer EX UITVERKOCHT!
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: zaterdag, 30 juli 2016
  Sportieve uitstraling,uniek in zijn voorkomen en ook wellicht een verademing in eentonig china scooterworld! Start direct electrisch en ook manueel,1 a 2 kicks and start your engine ,and GO ! Zuinig en gebruiksvriendelijk,robuust (maar dit is al bekend van dit Sloveens supermerk) Mogelijkheid tot upgraden en uitbreiding sportieve kenmerken,onderdelen te verkrijgen in Nederland! Kortom zeer tevreden klant,geen klachten. Top product !!!!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter