Ecruiser Coopop Cox

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 550,00
Adviesprijs: 2.699,95
Onze prijs: 2.149,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.924,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 796,05 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Coopop

  Ga je met de trein of neem je de scooter? Waarom niet beide? Met de Coopop e-scooter van Ecruiser kom je overal dankzij het inklapbare design en sportieve rij prestaties. Is een Coopop kopen de beste keuze voor jou? Lees snel verder en ontdek waarom deze elektrische scooter zo ‘fun’ is. Je kunt uiteraard ook een Coopop leasen en we leggen uit hoe je zonder rente in 3 termijnen jouw e-scooter kunt betalen.

  Wat is de Ecruiser Coopop?

  Het merk Ecruiser is gespecialiseerd in e-scooters met uitstekende prestaties voor een scherpe prijs. Toch is het vooral hun design dat direct opvalt. Ze hadden al eerder chopper modellen op de markt gebracht die nostalgie combineren met innovatief design. De Coopop e-scooter is een heel ander beest. Of beter gezegd ‘beestje’ want met slechts 46 kilo is dit een kleine krachtpatser geworden die trouw voor je klaar staat en overal met je mee naartoe gaat.

  Kenmerken van de Coopop e-scooter

  Laten we even de voornaamste kenmerken van de Coopop opsommen:

  • 46 kilo gewicht
  • 150 kilo belastbaar
  • 50 kilometer actieradius
  • Automatische versnelling
  • LED verlichting
  • Schijfrem voor en achter
  • Laden in 3 tot 5 uur
  • 800 of 1200 Watt motor

  Er zijn enkele kenmerken die je niet vaak samen ziet. Met een minimum gewicht en een krachtige elektromotor kun je flinke afstanden afleggen op één lading. Door gebruik te maken van licht maar robuust aluminum is het gewicht beperkt gebleven. Het frame is inklapbaar zodat je de e-scooter kunt meenemen in de trein. Je kunt dus een Coopop kopen voor het woon- en werkverkeer. Of ga er lekker mee rijden in het weekend en geniet van het buitenleven met deze betaalbare ‘fun’ scooter.

  Welke Coopop kopen?

  De grootste uitdaging bij een Ecruiser Coopop kopen of leasen is het maken van een keuze. Er zijn namelijk meerdere uitvoeringen met afwijkende kenmerken. Dit zijn de voornaamste drie opties:

  1. Snorfiets of bromfiets

  Je kunt de Coopop kopen in snorfiets (25 km/u) of bromfiets (45 km/u) model. Naast sneller rijden heeft deze keuze ook invloed op waar je mag rijden. Als je liever op de fietspaden rijdt dan ligt de snorfiets versie voor de hand, voor grotere afstanden via de rijbaan kun je de snellere bromfiets uitvoering bestellen. Houd ook rekening met de helmplicht als je kiest voor een geel kenteken.

  2. 800 Watt of 1200 Watt

  Klein van formaat, groots in prestaties. Vanwege het geringe gewicht loopt de Coopop met 800 Watt motor als een trein. Wil je meer power? Met de 1200 Watt uitvoering laat je grote scooters ver achter je bij het verkeerslicht. In beide gevallen betreft het een Bosch elektromotor, dé standaard in e-scooter aandrijving.

  3. Cox of Rugged

  De Coopop Cox is de standaard uitvoering, hoewel er weinig ‘standaard’ is aan dit innovatieve model elektrische scooter. Naast de Cox uitvoering is er de Rugged versie die zich wat beter leent voor off-road rijden. De banden hebben meer profiel en de LED verlichting is beschermd met een rooster. Het geheel oogt wat stoerder, de prestaties zijn verder gelijk.

  Coopop leasen of IN3 kopen

  We blijven ons verbazen over de prijzen die Ecruiser hanteert voor hun modellen. We klagen niet want je krijgt een hoogwaardige bouwkwaliteit met innovatief design voor opvallend lage prijs. De Coopop is goedkoop maar zeker niet ‘budget’. Je kunt bij Fast & Furious de Ecruiser Coopop kopen, leasen of in 3 termijnen betalen. Bij een Coopop e-scooter kopen voldoe je direct het volledige bedrag. Bij een Coopop leasen betaal je in maandelijkse termijnen voor een looptijd naar keuze. Langer aflossen betekent minder kosten per maand maar wel een hogere totale som. Daarnaast bieden we een tussenvorm genaamd IN3 wat staat voor in 3 termijnen betalen. Dan heb je enkele maanden extra om de betaling te voldoen zonder rente of BKR toetsing. Je hoeft dan niet eerst het volledige bedrag te sparen waardoor je sneller de weg op kunt gaan. Lees de voorwaarden of neem even contact op met onze helpdesk.

  Fun rijden met de Ecruiser Coopop

  Dit is een elektrische scooter die ervaren rijders gewoon leuk vinden vanwege het innovatieve design en nieuwkomers zullen dit model waarderen vanwege het compacte formaat. De hoogte is 105 centimeter totaal en met gedemonteerd stuur slechts 75 centimeter. Zo hoef je niet meer na te denken waar jouw scooter buiten te stallen. Die gaat gewoon mee naar binnen toe! De uitneembare lithium accu is snel op te laden, de actieradius van 50 kilometer is meer dan voldoende voor de meeste ritten. De bediening is zeer eenvoudig dankzij het digitale paneel en met de 10 inch banden ben je wendbaar binnen of buiten de bebouwde kom. Ga je de Coopop kopen? Bekijk direct alle opties en stel jouw e-scooter samen in de Fast & Furious webshop.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Ecruiser Coopop Cox

  Gewicht: 46 KG
  Maximaal Laadgewicht: 150 KG
  Actieradius: * 50km
  Gewicht Batterij: 9,4 KG
  Type Battery: Lithium Battery 48v/26A
  Accu Uitneembaar: JA
  Transmissie: Automaat alleen gas geven
  Verlichting: Led
  Dagrijverlichting: ja
  Cruise Control: nee
  Dashboard: Digitaal
  Wielmaat voor: 120/70 x 10"
  Wielmaat achter: 120/70 x 10"
  Remmen: Schijfrem voor, Schijf achter

  * Actieradius is afhankelijk van snelheid, gewicht, remmen en andere factoren

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Ecruiser Coopop Cox heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter