IVA GTE - sportieve injectie scooter

De IVA GTE is erg sportief en modern, en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het 4-takt motorblok is voorzien van injectie technologie waardoor je zelfs bij lage toeren over veel kracht beschikt. Bovendien is hij een stuk zuiniger dan andere scooters uit deze prijsklasse. Een goede deal dus!

Super sportief

Het valt meteen op..., zijn sportieve vormgeving. De IVA GTE windt er geen doekjes omheen. Deze scooter straalt aan alle kanten ‘racing’ uit. De grote sportvelgen, het gestroomlijnde karakter, de rode accenten, de achterspoiler, en zelfs de vorm van het zadel kun je sportief noemen. Aan de voorzijde zit een geventileerde schijfrem welke voor optimale remprestaties zorgt. Ook dit benadrukt het snelle karakter van de scooter.

Als een blok op de weg

Qua prestaties doet de IVA GTE het ook erg goed. De 12 inch wielen zorgen voor een goed contact met de weg, en de vering doet uitstekend haar werk. Snelle bochten, en drukke straatjes zijn geen enkel probleem voor hem, omdat hij qua wendbaarheid erg goed scoort.

Erg goede prijs/kwaliteitverhouding

De IVA GTE is een zeer gunstig geprijsde scooter en je krijgt absoluut waar voor je geld. Veel scooter dus voor weinig geld. Wat het design betreft krijg je een erg mooie en sportieve scooter die er verzorgd uitziet. Qua techniek loop je zeker niet achter de feiten aan want het motorblok is zelfs uitgerust met injectie!

4-takt Injectie motorblok

Het 4-takt injectie motorblok is zuinig, krachtig, en erg efficiënt. Zelfs bij lage toeren kun je volop genieten van het vermogen. Voorheen gebruikte IVA, net zoals een paar andere merken, het GY6 motorblok. IVA is daar nu vanaf gestapt en heeft gekozen voor de GY11 opvolger. Het nieuwe blok is op een aantal vlakken een stuk beter waardoor hij ook minder slijtagegevoelig is.

Veel opties beschikbaar

In onze optielijst tref je een groot aantal mogelijkheden waarmee je de GTE van IVA kunt uitbreiden. Denk aan handvatverwarming, winterbanden, een USB aansluiting, een topkoffer, en ga zo maar door. Opties monteren wij gratis voor je!

IVA GTE kopen

Wil je de IVA GTE scooter kopen, dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres! Wij hebben de kortste levertijden en de beste service. Service kun je bovendien op meerdere plaatsen in Nederland krijgen want wij hebben meer dan 10 servicepunten!

Scooter kopen op afbetaling

Liever het bedrag in termijnen betalen, ook dat is mogelijk. Kopen op afbetaling (leasen) is zeer populair, en geeft je veel financiële vrijheid. Leasen kan in 12, 24, 36, 48, 60, en zelfs 72 maanden. Hiermee bepaal je zelf eenvoudig het maandbedrag.

Ophalen of bezorgen

Thuisbezorgen is mogelijk, maar afhalen ook. Net wat je zelf makkelijk vind. Kies je voor afhalen, dan heb je keuze uit meer dan 10 servicepunten waar je tevens terecht kunt voor garantie en onderhoud. Kies je voor thuisbezorgen, dan leveren wij de scooter rijklaar voor je deur af!