Tomos Luxe EX EURO4

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 199,05
Adviesprijs: 1.899,00
Onze prijs: 1.699,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.474,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 580,82 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Tomos Luxe EX 25 EURO4

  De Tomos Luxe EX 25 is een luxe snorfiets welke compleet is uitgerust en bovendien is voorzien van een handig bagagemandje voorop. Hier kun je bijvoorbeeld je rugtas of boodschappen in doen. Met een maximum snelheid van 25 kilometer per uur ben je de koning op de weg. Ben je op zoek naar een voordelig geprijsde brommer die niet alleen zuinig is maar ook erg comfortabel, dan is de Luxe EX 25 beslist een aanrader.

  Lekker toeren met de Tomos Luxe EX 25

  Dat de Tomos Luxe Ex 25 een lekker rijdende snorfiets is, is een ding dat zeker is. De soepele vering zorgt voor veel plezier en comfort. Er is zowel aan de voor- als achterzijde een goede vering aanwezig en zelfs het zadel veert. Hobbels en drempels zijn daarmee kinderspel. De grote 16 inch wielen die deze snorfiets van Tomos heeft zorgen voor een goede en stabiele wegligging.

  Comfort en gemak

  Naast een kickstart is ook een elektrische start aanwezig. Het motorblok is dus te starten met een druk op de knop. Aantrappen hoeft dus niet meer bij deze uitvoering.

  Bij elke benzinepomp kun je met de Luxe brommer van Tomos terecht. Er is namelijk een oliepomp aanwezig waardoor je gewoon normale autobenzine (euro95) kunt tanken. Dit scheelt in de kosten en geeft je extra vrijheid. Een volle tank kost je een goede 5 euro en daarmee kun je ongeveer 140 km afleggen.

  Duidelijke snelheidsmeter

  Op de snelheidsmeter kun je nauwkeurig aflezen wat de huidige rijsnelheid is. Zo voorkom je dat je ergens te hard rijdt. De snelheidsmeter is mede voorzien van een kilometerteller. Hiermee kun je extra makkelijk inschatten hoe ver je nog kunt rijden en wanneer de brommer weer toe is aan een onderhoudsbeurt.

  Tomos Luxe EX 25 kopen of leasen

  De Tomos Luxe EX25 kopen kan voor minder dan 1599 euro en dat is niet veel geld voor zo’n complete snorfiets die je overal naar toe brengt waar je maar wilt. Je kunt bij Fast&Furious ook de Tomos Luxe leasen. De brommer krijg je meteen mee of thuisbezorgd en je betaald dan maandelijks de Tomos in termijn af. Per maand ben je slechts 34 euro kwijt en daar kun je zelfs meteen een goed slot bijdoen!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Tomos Luxe EX  25 km/h snorfiets EURO4

  Motor - 50cc 2-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 16 inch
  Achterband - 16 inch
  Voorrem - Trommelrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood + 2-takt olie
  verbruik - 1L : 35 km
  Tankinhoud - 4 Liters
  Gewicht - 54 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken Pas op Tomos leverd erg slecht op moment, soms lopen levertijden op tot wel 4 maanden!

  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • extra info

  Tomos Luxe

  De Tomos Luxe is een bromfiets welke 25 km per uur gaat. In de volksmond ook wel snorfiets genoemd. De Luxe uitvoering houdt in dat er een elektrische starter aanwezig is, een oliepomp en een boodschappenmandje voorop. Hij is geschikt voor jong en oud en laat zich gemakkelijk besturen. De grote wielen verhogen de veiligheid en comfort. De soepele vering zorgt ervoor dat de oneffenheden in het wegdek nog nauwelijks waarneembaar zijn. Heerlijk rondtoeren op deze luxe Tomos is gegarandeerd. Zoek je een zuinige en betrouwbare snorfiets welke het meeste comfort biedt dan kunnen wij je beslist dit model van Tomos aanraden.

  Luxe

  De Tomos Luxe is het luxe model onder de Tomos modellen en biedt een aantal extra’s ten opzichte van de standaard uitvoering. Dit zijn de oliepomp, de elektrische starter en het boodschappenmandje. Bovendien kun je de Tomos Luxe kiezen in 2 kleuren: zwart (black) en rood (copper).

  Elektrische starter

  De elektrische starter zorgt voor meer gemak en comfort. Bij de Standaard uitvoering heb je slechts beschikking over een kickstarter. De Luxe uitvoering biedt een elektrische starter. Dit betekent dat je slechts op de startknop hoeft te drukken om de motor te starten.

  Oliepomp

  De oliepomp maakt het mogelijk dat je gewoon Euro95 benzine kunt tanken. Het gemak is dat je dus bij elk tankstation je brandstof kunt bijtanken. Er is een apart oliereservoir aanwezig voor de olie. De oliepomp zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid olie aan de benzine wordt toegevoegd voor een optimale smering.

  Boodschappenmandje

  De Tomos Luxe is het enige Tomos model welke standaard beschikt over een boodschappenmandje. Hierdoor kun je de bromfiets inzetten als pakezel en extra bagage meenemen. Heel praktisch dus.

  Tomos kopen of leasen

  De Tomos Luxe kun je kopen in onze webshop. Met een paar eenvoudige klikken heb je hem zo afgerekend. Indien je de Tomos in termijnen wilt afbetalen dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben een goede leaseconstructie waardoor heel veel mogelijk is en je slechts 21 Euro per maand betaald. Een bijkomend voordeel van onze brommer lease is dat je ook extra’s eenvoudig kunt mee leasen zoals bijvoorbeeld een goed slot.

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  Tomos Luxe EX EURO4
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: maandag, 31 oktober 2016
  Bromfiets op zich is erg goed.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter