Turbho RB-50

Klik hier voor productbeschrijving

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
1.499,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 512,16 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  Turbho RB-50 kopen

  De Turbho RB-50 is een volledig nieuwe trend als het gaat om het rijden op een retro scooter. Bij veel mensen zijn de verschillende modellen van Vespa erg bekend. Maar omdat dit juist scooters zijn die vaak een erg hoge aanschafprijs hebben, hebben wij daar bij Fast & Furious nu een oplossing voor. Het is helemaal niet nodig om veel geld uit te geven voor een retro scooter. Tegenwoordig zijn er ook andere fabrikanten die voor een zeer scherpe prijs dergelijke scooters aanbieden. Daardoor zijn deze scooters nu toegankelijk geworden voor een veel groter publiek! De Turbho RB-50 is hier een perfect voorbeeld van. Deze retro scooter heeft een adviesprijs van €1499,- maar wij bieden deze scooter nu tijdelijk aan voor slechts €1274,-! Dat is dus een flinke korting van maar liefst €225,-! Natuurlijk is het ook mogelijk de Turbho RB-50 te leasen. Een Turbho RB-50 leasen kan al vanaf €29,- per maand. Daarnaast kunnen wij deze scooter al thuis bezorgen vanaf €49,95. Het transport van je nieuwe retro scooter is ook verzekerd, waardoor eventuele schade tijdens het transport altijd netjes gedekt wordt.  

  Kenmerken van de Turbho RB-50

  Deze retro scooter van Turbho is verkrijgbaar in drieverschillende kleuren. De RB-50 is verkrijgbaar in blauw, grijs en zwart. Omdat de RB-50 voorzien is van mooie 12 inch wielen en slechts 89 kilo weegt, ligt deze fijn op de weg. Vanwege de zuinige luchtgekoelde 50cc 4 takt motor is het verbruik slechts 1:40 waardoor je heel veel kilometers kunt afleggen met een volle tank benzine. Aan de voorkant is de scooter voorzien van een stevige schrijfrem, terwijl aan de achterkant een trommelrem zit. Bij Fast & Furious is de Turbho RB-50 binnen ongeveer 1-2 weken leverbaar. Natuurlijk wordt de scooter geleverd met 2 jaar garantie zodat je verzekerd bent van veel rijplezier.  

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Turbho RB-50

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 12 inch
  Achterband - 12 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 40 km
  Tankinhoud - 4,5 Liters
  Gewicht - 89 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 3 jaar

  Terug naar de scooter
 • extra info

  Turbho RB-50 kopen

  De Turbho RB-50 is een volledig nieuwe trend als het gaat om het rijden op een retro scooter. Bij veel mensen zijn de verschillende modellen van Vespa erg bekend. Maar omdat dit scooters zijn die vaak een erg hoge aanschafprijs hebben, hebben wij daar bij Fast & Furious nu een oplossing voor. Het is helemaal niet nodig om veel geld uit te geven aan een retro scooter. Tegenwoordig zijn er ook andere fabrikanten die voor een zeer scherpe prijs dergelijke scooters aanbieden. Daardoor zijn deze scooters nu toegankelijk geworden voor een veel groter publiek! De Turbho RB-50 is hier een perfect voorbeeld van.

   
  Deze retro scooter heeft een adviesprijs van €1499,- maar wij bieden deze scooter nu tijdelijk aan voor slechts €1274,-! Dat is dus een flinke korting van maar liefst €225,-! Natuurlijk is het ook mogelijk de Turbho RB-50 te leasen. Een Turbho RB-50 leasen kan al vanaf €29,- per maand. Daar naast kunnen wij de scooter al thuis bezorgen vanaf €49,95. Het transport is daarnaast verzekerd, waardoor eventuele schade tijdens het transport altijd netjes gedekt wordt.

  Kenmerken van de Turbho RB-50

  Deze retro scooter van Turbho is verkrijgbaar in drie mooie verschillende kleuren. De RB-50 is verkrijgbaar in blauw, grijs en zwart. Omdat de RB-50 voorzien is van mooie 12 inch wielen en slechts 89 kilo weegt, ligt deze fijn op de weg. Vanwege de zuinige luchtgekoelde 50cc 4 takt motor is het verbruik slechts 1:40 waardoor je meer dan genoeg kilometers kunt afleggen met een volle tank benzine. Aan de voorkant is de scooter voorzien van een stevige schrijfrem, terwijl aan de achterkant een trommelrem zit. Bij Fast & Furious is de Turbho RB-50 binnen ongeveer 2 weken leverbaar. Natuurlijk wordt de scooter geleverd met 2 jaar garantie zodat je verzekerd bent van veel rijplez

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (1)
  Turbho RB-50
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: donderdag, 18 februari 2016
  gewoon goed, fijne retro scooter die ik altijd even snel kan pakken om door de stad te rijden en geen laatste te hebben van eenrichtingsverkeer.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter