Scooter kopen Tilburg

Tilburg is een drukke stad in de provincie Noord-Brabant. Het straatbeeld wordt grotendeels bepaald door fietsen en brommers. Vanwege het drukke verkeer is een scooter erg handig om te hebben. Dit bespaart je namelijk veel tijd en geld. Een scooter kopen is daarom een slimme zet. Wil je niet teveel betalen dan moet je zeker je scooter kopen bij Fast&Furious.

Service en afhalen

Ook in buurt van Tilburg heeft Fast&Furious een service- en afhaalpunt zitten. Ga je een scooter kopen dan kun je deze dus zelf in de buurt ophalen. Laat je de scooter liever thuisbezorgen dan behoort dat ook tot een van de mogelijkheden. Hiervoor rekenen wij slechts 49,95 euro. De transport is verzekerd en spaart daarmee een hoop tijd uit.

VEEN

Lage Uitakker 14, 4264 AG*

►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

Openingstijden 

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - 9:00 - 17:00
  • Dinsdag - 9:00 - 17:00
  • Woensdag - 9:00 - 17:00
  • Donderdag - 9:00 - 17:00
  • Vrijdag - Enkel op afspraak
  • Zaterdag - Enkel op afspraak

*Prijzen in de showroom van het afhaal / service punt Veen zijn de verkoopadvies prijzen en niet de aanbiedings prijzen van de webshop

Klein budget scooter kopen, geen probleem

Woon je in Tilburg of omgeving, en wil je een scooter kopen, dan moet je zeker bij Fast&Furious zijn. Wij hebben namelijk heel veel keuze, ook voor een klein budget. Bij ons kun je al een tweedehands merkscooter kopen met garantie en onderhoudsbeurt vanaf 500,- euro. Ga je liever voor een nieuwe scooter dan kun je bij ons al terecht vanaf 700,- euro.

Scooter kopen op afbetaling

Ook wanneer je in Tilburg woont kun je profiteren van onze voordelen. Een scooter kopen op afbetaling kan bij ons ook namelijk. Alle scooters boven de 500,- euro kunnen in termijnen worden betaald, ook wanneer deze 2de hands zijn. Een scooter van 500,- euro kost je slechts 10,- euro per maand wanneer je deze in termijnen betaald.

Merkscooters

Wij verkopen alle merken, van bekend tot minder bekend. Zoek je een scooter voor dagelijks gebruik dan raden we je een scooter aan van een bekend merk. De kwaliteit daarvan is vaak een stuk beter en ze zijn betrouwbaarder. A-merken zijn o.a. Kymco, Piaggio, Peugeot, Sym, Vespa en Yamaha. Naast scooters hebben wij ook brommers in diverse modellen, van automaat tot schakel.

Scooter service Tilburg

Heeft je scooter service nodig of is er een defect? Geen probleem, wij halen hem op, repareren hem voor je en brengen hem ook weer terug. Ook de transport is bij ons verzekerd dus je loopt geen risico.

Besteladvies

Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze of wil je nog iets weten wat je niet snel terugvindt op de website? Bel of mail ons dan. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar!

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: