Scooter (Vespa) kopen in Amsterdam

In Amsterdam zijn scooters, en andere tweewielers, een zeer populair vervoermiddel. Amsterdam wordt een steeds drukkere stad, en een scooter, brommer, of andere tweewieler biedt daarbij veel uitkomst. Door de toenemende verkeersdrukte ben je met een scooter in Amsterdam een stuk sneller dan met de auto. Bij ons kun je een Vespa kopen, maar ook een ander merk of type brommer, scooter, tweewieler, of zelfs driewieler! Ons aanbod in escooters is ook riant. Kijk maar eens rond in onze online scooterwinkel. Alles wat je ziet kun je ook in Amsterdam kopen. Wij leveren namelijk door heel Nederland!
 • Scooterwinkel Amsterdam

  Welke scooter moet ik kopen?

  Het is vaak lastig om een goede keuze te maken uit het ruime aanbod. Aangezien Alphen aan den Rijn niet heel ver van Amsterdam ligt, zou je eens langs kunnen komen om te kijken. De meest gewilde scooters staan al rijklaar in onze showroom. Hierdoor is het altijd mogelijk om ook een testrit te maken! Ons assortiment is zeer breed. Bij ons kun je niet alleen een normale Vespa kopen, maar ook een custom Vespa, of retro scooter van een ander merk. Naast retro scooters kun je ook kiezen voor een stadsscooter of sportieve scooter. Wij hebben zo’n 100 modellen in ons assortiment zitten waarbij we de custom scooters nog niet eens hebben meegeteld!
   

  Ruim assortiment aan escooters

  Bij ons kun je een escooter kopen in alle soorten en maten, van groot tot klein, en van sportief tot retro. Vooral in Amsterdam is de escooter erg populair. Er zijn namelijk milieuzones waar je niet meer met een oude scooter mag komen. De elektrische opvolger is daarbij ideaal, want wanneer Amsterdam de zone uitbreid zit je met een escooter gegarandeerd safe!
   
  Escooters hebben bovendien nog veel meer voordelen. Ze rijden goedkoper per kilometer, en de onderhoudskosten zijn ook stukken lager. De gemiddelde bestuurder is op jaarbasis 8 keer goedkoper uit! Met een elektrische scooter heb je tevens in de koude maanden geen last van startproblemen want die kent een e-scooter niet! Aangezien een elektrisch vervoersmiddel ook fluisterstil is maak je je buren in Amsterdam op 2 hoog ook niet wakker vanwege geluidsoverlast.
   

  Custom scooters van Vespa en Piaggio Zip

  Wij bouwen custom scooters en escooters. Dat betekent dat jij een uniek vervoersmiddel kunt rijden. In Amsterdam rijden er veel scooters rond en soms komt het voor dat iemand precies dezelfde heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat iemand anders die van jouw van het slot probeert te halen, en dat wil je liever niet. Door hem te customizen kun je het qua uiterlijk aanpassen zodat iemand anders niet die vergissing maakt. Natuurlijk is het ook veel leuker om iets unieks te rijden, en geen 13 in een dozijn model. Wanneer je een scootermodel uitzoekt, dan kun je online al meteen alle mogelijke opties bekijken en selecteren. Hiermee maak je zelf je eigen custom model. De montage is gratis dus je betaalt alleen voor het onderdeel.
   
  Wij hebben ook kant-en-klare custom scooters die al gecustomized zijn. De Vespa custom en de Piaggio Zip custom zijn hier voorbeelden van. Deze zitten BOMVOL met opties en gadgets. Custom is soms ook iets duurder, maar daar hebben we ook een oplossing voor. Je kunt namelijk ook een custom scooter leasen en hem per maand betalen!
   

  Scooter accessoires

  Ook voor accessoires kun je bij ons prima terecht. Heb je nog een helm, scooter kleding, slot of windscherm nodig? Dan zit je bij onze scooterwinkel ook goed. Een nieuwe helm hoeft helemaal niet zo duur te zijn want wij hebben ze al op voorraad vanaf €49,95! Ook voor accessoires zoals handschoenen, jassen, overalls, regenkleding, broeken, crossbrillen, of een speciale waterproof telefoonhoesje kun je bij Fast & Furious terecht.

  scooter-kopen-amsterdam

 • Scooter kopen of leasen?

  Een scooter kopen of leasen?

  scooter-leasen-amsterdamVoor een scooter leasen Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Voor veel mensen, en vooral jongeren, is het niet altijd even makkelijk om het hele aankoopbedrag in een keer op tafel te leggen. Hiervoor hebben wij 2 betaalmogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van de IN3 betaalregeling waarbij je in 3 termijnen zonder lening/rente kunt betalen. De voorwaarde hierbij is dat het totale aankoopbedrag niet hoger dan 4000,- euro mag zijn.
   
  Scooter leasen Amsterdam is een afbetaalplan waarbij je op afbetaling je scooter kunt kopen. Deze financiering is heel flexibel en daarbij hoef je niet over spaargeld te beschikken. De flexibiliteit zit hem in het feit dat je jouw vervoersmiddel kunt aankleden met opties, en er tevens accessoires bij kunt bestellen zoals een goed slot of een mooie helm. Afbetalen oftewel leasen kan in 12, 24, 36, 48, 60, of zelfs 72 maanden. Hoe langer de lease periode is, hoe lager de maandkosten zijn. Zo kun je al voor 19,- euro per maand een mooie scooter leasen in Amsterdam. Leasen kun je zowel in onze online scooterwinkel als in onze fysieke winkel regelen.
   
  Bekijk hier alle informatie over het leasen van een scooter.
 • Vespa scooter Amsterdam

  Goedkoop scooter kopen Amsterdam

  Wij hebben een zeer breed aanbod en dat betekent dat je voor ieder budget kunt slagen. Je kunt goedkoop een scooter kopen in Amsterdam en hebt met een budget van rond de 1000,- euro al een ruime keuze. Voor dit bedrag kom je uit bij de merken AGM, BTC, IVA, of Killerbee. Heb je een iets ruimer budget? Kijk dan zeker even naar onze Piaggio, Kymco, Sym, en Peugeot modellen. Heb je nog meer te besteden, of ga je leasen in Amsterdam (kopen op afbetaling), dan is de Vespa of custom Vespa scooter wellicht een van de mooiste modellen waaruit je kunt kiezen.
   

  vespa-kopen-amsterdam

   

  Een scooter laten thuisbezorgen in Amsterdam

  In Amsterdam kun je vanuit je luie stoel een escooter of normale scooter kopen en eenvoudig thuis laten bezorgen. De bezorgkosten voor Amsterdam en omgeving zijn slechts 49,95 euro. Je nieuwe vervoermiddel wordt verzekerd getransporteerd en rijklaar afgeleverd. Zelfs een verzekering kunnen we voor je regelen zodat je echt in 1x klaar bent. De thuisbezorg kosten kun je ook in de lease meenemen.

   

  straatbeeld-amsterdam-vespa

   

  Kwaliteit van de echte Piaggio

  De echte Piaggio Vespa onderscheidt zich van de rest door zijn verfijnde afwerking en hoge kwaliteit. Een echte Vespa zoals de Primavera of Sprint, beschikt niet over losse kunststof kappen, maar over een metalen body welke niet uit losse delen bestaat. Hierdoor wordt het een solide geheel. De nieuwe Primavera en Sprint hebben bovendien een vernieuwde voorwielophanging waardoor het wiel eenvoudig te verwisselen is. Bovendien veert de nieuwe ophanging ook stukken beter, en dat komt de wegligging weer ten goede. De scooters zorgen voor een ongekend hoog rijgenot en staan garant voor een langdurige relatie.

   

  vespa-scooter

 • Scooterwinkels