Scooter kopen Eindhoven

Een brommer of scooter kopen in de buurt Eindhoven? Dan ben je bij Fast&Furious scooters aan het juiste adres. Wij hebben het grootste aanbod van heel Nederland! Betalen kan bij ons in termijnen zonder rente, maar een scooter leasen is ook mogelijk. Bij ons kun je een nieuwe brommer of scooter afhalen of gewoon laten thuisbezorgen!

 • Hoe je jouw brommer of scooter kunt betalen

  Brommer of scooter kopen? Betalen kan op allerlei manieren!

  Woon je in Eindhoven, Son, Batadorp, Geldrop, Veldhoven, Oerle, Meerhoven, Best, Wintelre, Mierlo, Brandevoort, Nuenen, of een plaats in de buurt? Dan kun je heel gemakkelijk een brommer of scooter kopen in onze online scooterwinkel. Bestellen kan vanuit je luie stoel! Wij bezorgen door heel Nederland, dus ook in Eindhoven of een omliggende plaats.

  Betalen kan in onze shop op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor betalen met IDeal, IN3, en leasen. De betaalmogelijkheid IN3 en leasen zullen we hieronder even toelichten.

  Betalen met IN3

  Het komt vaak voor dat je een mooie bromfiets of scooter ziet staan, maar je net nog iets te kort komt. Je moet dan wachten totdat je het bedrag bij elkaar hebt gespaard, of toch uitwijken naar een goedkope scooter wanneer je toch snel een vervoermiddel nodig hebt. Met de betaalmogelijkheid IN3 kun je nu je nieuwe scooter kopen zonder dat je het hele bedrag in 1x op tafel moet leggen. Met IN3 betaal je namelijk gespreid, in 3x, zonder rente of BKR check. Je betaalt dus in 3 termijnen, en dat gaat als volgt:

  • 1e termijn betaal je tijdens de bestelling
  • 2e termijn betaal je binnen de 30 dagen
  • 3e termijn betaal je binnen de 60 dagen

  (Betalen kan met IN3 tot een bedrag van 5000,- euro.)

  Brommer / Scooter leasen

  Wel eens van brommer leasen of scooter leasen gehoord? Een scooter leasen wil eigenlijk zeggen dat je hem gaat kopen op afbetaling. Je betaalt dus per maand, en hoeft vooraf niet te sparen. Je kunt dus nu direct een scooter kopen in onze online scooterwinkel!

  Leasen kan al vanaf 20 euro per maand. De looptijd van de lease bepaal je helemaal zelf. Je kunt kort leasen, maar ook lang leasen. Het grote voordeel van een scooter leasen is dat je ook alle extra opties in de lease kunt meenemen. Zo kun je dus meteen een helm kopen, een slot kopen, en de scooter upgraden met mooie extra’s. Zelfs een onderhoudspakket kan in de lease meegenomen worden. Je betaalt 1 vast bedrag per maand en bent in 1x helemaal klaar!

  scooter kopen Eindhoven

 • Meest verkochte scooters rondom Eindhoven

  Meest verkochte scooters in omgeving Eindhoven

  De meest verkochte scooters rondom Eindhoven zijn de Piaggio Zip, de Riva scooter, en de Vespa (Primavera en Sprint). Waarom dat is lichten per model hieronder toe.

  Piaggio Zip

  De Piaggio Zip is in Eindhoven, Oerle, Veldhoven, en omliggende plaatsen een zeer veel verkochte scooter vanwege zijn uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Piaggio scooters zijn in het algemeen bijzonder betrouwbaar, en de Piaggio Zip is een heel gunstig geprijsd model. Je kunt hem inzetten voor de korte en lange afstanden.

  Naast de normale Zip scooter is er ook een Piaggio Zip SP. De SP uitvoering beschikt over een zeer sportieve voorkant waardoor hij er heel anders uitziet. Het leuke aan de Piaggio Zip scooter is dat er zeer veel opties voor te verkrijgen zijn. Deze modellen kun je namelijk helemaal naar wens aankleden in onze online scooterwinkel.

  Vespa Primavera en Vespa Sprint

  Het merk Vespa is bij iedereen wel bekend. Het merk is al sinds 1940 actief met het bouwen van scooters. Eindhoven was een van de eerste steden waar je Vespa’s rond zag rijden in die tijd. Vandaag de dag is dat eigenlijk niet echt veranderd.

  Een van de beste scooters die je maar kunt kopen is een Vespa scooter. Tegenwoordig kun je de Vespa Primavera kopen of de Vespa Sprint. Er zitten kleine verschillen tussen de Sprint en Primavera, maar het grootste verschil is de vorm van de koplamp. Bij de Vespa Sprint is de koplamp rechthoekig en bij de Primavera rond. De Sprint van Vespa wordt gezien als het sportieve model, en daar is tegenwoordig ook een S-uitvoering van verkrijgbaar. De Sprint-S is extra sportief. Wat de Vespa bijzonder maakt is zijn oerdegelijke karakter en ongeëvenaarde vormgeving. Bij ons kun je deze modellen tevens upgraden met allerlei prachtige opties en accessoires!

  Riva scooter

  De Riva scooter heeft qua design veel weg van de Vespa. De Riva is ook een echte retroscooter. Maar qua prijs is er een groot verschil. De Riva is namelijke een goedkope scooter met toch een verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding. Je krijgt dus veel scooter voor je geld. Weliswaar heeft dit model geen metalen kappen zoals een Vespa dat heeft, toch zijn er een aantal highlights die hem alsnog bijzonder maken. De Riva scooter kan net als de Vespa en de Piaggio Zip helemaal aangekleed worden met opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Audi LED knipperlichten, een smoked achterlicht, dagrijverlichting, sierbeugels, een laag of hoog windscherm (blank of smoked), een voor- of achterdrager, en nog zeker 20 andere opties! Je kunt ook direct de Full option Riva kopen.

 • Elektrische scooter kopen

  In Eindhoven een elektrische scooter kopen

  In of in de buurt van Eindhoven een elektrische scooter kopen? Dat kan bij ons! Je kunt hem namelijk eenvoudig bestellen in onze online webshop. Wij leveren hem rijklaar af bij jou voor de deur. Afhalen bij een van onze vestigen is uiteraard ook mogelijk.

  Een elektrische scooter heeft een aantal interessante voordelen, en om die reden kopen veel mensen een escooter. Om te beginnen kun je een stuk goedkoper uit zijn qua onderhoudskosten en verbruikskosten. Een e-scooter rijdt namelijk goedkoper dan een benzinescooter. Qua kosten wat de aanschaf betreft ontlopen ze elkaar maar heel weinig. Bij ons kun je al een escooter kopen vanaf 999,- euro!

  Elektrische scooters stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, en daarmee kunnen we de omgeving van Eindhoven beetje bij beetje weer schoner krijgen. Escooters zijn bovendien stil qua geluid, en altijd gebruiksklaar. De motor hoef je dus niet warm te laten lopen, en startproblemen horen echt tot de verleden tijd.

 • Scooter laten repareren of een onderhoudsbeurt

  Kapotte scooter laten repareren omgeving Eindhoven

  Wil je jouw kapotte scooter laten repareren in de omgeving van Eindhoven, of hem voorzien een onderhoudsbeurt? Dan kun je ons daarvoor inschakelen! Wij halen jouw kapotte brommer of scooter op, repareren hem, en brengen hem weer als nieuw terug. Je hoeft niet perse in Eindhoven te wonen, want ook wanneer je in Oerle, Veldhoven, Meerhoven, Geldrop, Batadorp, Son, Best, Nuenen, Brandevoort, Mierlo, Wintelre, of een andere plaats in Noord-Brabant woont kun je gebruik maken van onze scooter haal en brengservice. Ook voor een servicebeurt of garantie reparatie kun je gebruik maken van deze service!

 • Overige Scooterwinkels