Scooter kopen Eindhoven

Eindhoven is een drukke stad waar veel scooters rondrijden. Vanwege het drukke verkeer is dit niet zo verwonderlijk. Met een scooter ben je namelijk een stuk sneller. Een scooter kopen doe je het voordeligst bij Fast&Furious. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen en leveren ook in Eindhoven.

Met een scooter spaar je een hoop tijd uit om van A naar B te komen. Het is een efficiënt vervoersmiddel welke lage maandelijkse kosten met zich meebrengt en bovendien een laag brandstofverbruik heeft. De meeste scooters beschikken tegenwoordig over een 4-takt motorblok. Daarmee is een brandstofverbruik van 1 op 40 haalbaar! De gemiddelde auto verbruikt in de stad gemiddeld 1 op 10 dus met een scooter is dat 4x zuiniger.

Bezorgen en afhalen, ook in Eindhoven

Ook in de provincie Noord-Brabant, waar Eindhoven ook ligt, heeft Fast en Furious een afhaal- en servicepunt waar je terecht kunt. Wil je geen gebruik maken van onze thuisbezorgservice dan kun je de scooter ook afhalen.

Voor ieder budget een scooter

Wat je budget ook is, wij hebben een passende scooter, van nieuw tot tweedehands. Heb je een klein budget dan kun je ook voor een tweedehands scooter gaan. 2de hands scooter boven de 500,- euro worden bij ons altijd geleverd met 3 maanden garantie en een onderhoudsbeurt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en koop je altijd iets goeds.

Een nieuwe retro scooter hebben wij al vanaf 700,- euro. Naast minder bekende merken hebben wij ook de bekende merken waaronder Vespa, Tomos, Sym, Kymco, Aprillia, Piaggio, Peugeot en Yamaha.

 

Scooter kopen op afbetaling

Bij Fast&Furious kun je ook een scooter kopen op afbetaling. Je bepaald zelf de looptijd als deze maar tussen de 36 en 72 maanden ligt. Zo kun je dus alsnog voor weinig geld een mooie en goede scooter rijden. Ook onze 2dehands scooters vanaf 500,- euro kun je in termijnen betalen! Woon je dus in de omgeving van Eindhoven dan kun je ook profiteren van de voordelen die Fast&Furious te bieden heeft.

 

Scooter rijden vanaf 10,- euro per maand

Een 2de hands scooter kopen op afbetaling kan al vanaf 10,- euro per maand. Ook zijn alle accessoires en extra’s in de lease onder te brengen waardoor je veel geld overhoud. Naast helmen en sloten kun je bij ons ook terecht voor een scooterverzekering.

 

Reparatie en onderhoud

Is je scooter kapot en woon je in Eindhoven of omstreken dan halen wij de scooter bij jouw thuis op. De transport en reparatie nemen wij voor je uit handen. Ook wanneer je scooter een service- of onderhoudsbeurt nodig heeft kun je op ons rekenen.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: