Hanway

Hanway brommers en motoren

Het bromfietsen- en motoren merk Hanway is een van de eerste grote fabrikanten die de sprong heeft gewaagd naar retro bromfietsen en retro 125cc motoren met een jaren ‘70 uitstraling. Retro scooters zijn al jarenlang zeer populair maar het aanbod aan bromfietsen en met name schakelbrommers was zeer minimaal. Daar heeft Hanway verandering in gebracht en op een zeer positieve manier. Ze hebben namelijk zeer leuke modellen uitgebracht die niet te onderscheiden zijn van motoren, en echt de looks hebben van vroeger, maar qua techniek flink geüpdate zijn. Denk hierbij aan schijfremmen, een 4-tak euro4 motorblok, een LED achterlicht, een versnellingsindicator, een startmotor, en een bijzonder laag brandstofverbruik! Kortom ziet hij er niet alleen prachtig uit maar is het ook een moderne en betrouwbare bromfiets c.q. motorfiets.

BTC Raw Hanway 50 Caferacer EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.399,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Hanway Scrambler EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.999,00 2.699,95
Lease vanaf € 62,77 p/m
Betaal 3x € 922,48 via logo iDEAL IN3

Goedkope retro schakelbrommer of motor

Zoek je een goedkope retro schakelbrommer, of 125cc motor, dan ga je sowieso slagen bij het merk Hanway. Wij hebben drie modellen van dit merk waaronder:

Schakelbrommers gaan 45km per uur

De Hanway schakelbrommer modellen gaan allemaal 45km per uur. Een helm dragen is daarbij dus verplicht. Mocht je nog een helm moeten kopen dan raden wij je aan om een Jethelm te kopen. Jethelmen combineren namelijk zeer goed met retro brommers en scooters omdat ze ook de kenmerkende retro look hebben.

Zelf schakelen en koppelen

De schakelbrommers van Hanway hebben handmatige versnellingen. Dit betekent dat je zelf moet schakelen. Bij het wegrijden (optrekken) zet je de brommer dus in zijn eerste versnelling. Dit doe je door de koppeling in te knijpen (linker hendel op het stuur), en vervolgens met de linkervoet de versnellingspook te bedienen. Schakelen op een schakelbrommer is niet moeilijk en heb je binnen enkele minuten geleerd. Voor de 125cc uitvoering werkt het precies hetzelfde als voor alle 50cc brommers.

Zuinige rijden dankzij een modern motorblok

Het motorblok op de Hanway brommers en motoren is bijzonder zuinig. Dit is mede te danken aan het moderne 4-takt motorblok en de voetversnellingen. Doordat je zelf het schakelmoment kunt bepalen, kun je ook het toerental laag houden en dat spaart brandstof uit. Wie zijn best doet haalt zeker een verbruik van 1 op 40! Dat is een stuk zuiniger dan de meeste scooters of andere tweewielers. Bovendien zijn de schakel brommers en motoren uitgerust met een elektrische startmotor, en dat is iets wat de meeste vroeger ook niet hadden.

Wegligging en veiligheid

Wij krijgen veel positieve reacties over de wegligging van de Hanway retro schakelbrommers. Ze rijden en sturen namelijk bijzonder aangenaam en bieden een hoog comfort. De vering en het remgedrag is erg goed en ze liggen door de slimme constructie ook als een blok op de weg. De 50cc modellen en de 125cc modellen verschillen overigens bijzonder weinig van elkaar want het enige verschil is het motorblok. Dat betekent dat brommers even stevig zijn als de 125cc motoren! Een degelijke machine dus!

Hanway kopen

Wil je een Hanway kopen en genieten van een tweewieler met het uiterlijk van een echte jaren ‘70 motorfiets? Dan ben je bij ons aan het juiste adres want wij hebben 3 modellen uit de 50cc klasse en 1 model uit de 125cc klasse waarvoor een motorrijbewijs nodig is.

Bezorgen doen wij graag en tegen een vast tarief, ongeacht waar je in Nederland woont! Afhalen is uiteraard ook mogelijk, en daarbij kun je kiezen uit meer dan 10 service locaties. Grote kans dat er bij jou ook een in de buurt zit. Bij deze service locaties kun je tevens terecht voor de garantie en de onderhoudsbeurten! Wat het onderhoud betreft kun je ook kiezen voor een onderhoudspakket waarbij we zelfs de brommer (of motor) bij je thuis komen ophalen, een servicebeurt geven, en weer netjes terugbrengen.

Veel opties verkrijgbaar

Bij ons een Hanway scooter kopen betekent ook dat je meteen uit heel veel opties en accessoires kunt kiezen waarbij de montage gratis is! Denk aan een LED koplamp, handvatverwarming, een USB aansluiting, een slot, een peilzender, en ga zo maar door. Dit allemaal kan ook op afbetaling!

Hanway op afbetaling kopen, oftewel leasen

Bij ons kun je alle kanten uit als het gaat om betalen en betaalmogelijkheden. Je kunt het bedrag in 1x voldoen, in 3x voldoen, en zelfs kiezen voor geheel op afbetaling waarbij je een paar tientjes per maand betaald. Kopen op afbetaling noemen wij in de shop leasen. Het leasen wil niet zeggen dat hij terug moet wanneer de lease periode voorbij is want je bent vanaf dag 1 meteen de volle eigenaar!