Kymco VP50

Wil je een mooie en goede scooter rijden, dan kunnen wij je de Kymco VP50 van harte aanbevelen. Zijn sportieve looks, goede rijeigenschappen en lage opstap, maken deze scooter zeer aantrekkelijk. Het brandstofverbruik is laag en zelfs een passagier achterop meenemen is geen enkel probleem. Bovendien kun je bij ons deze scooter kopen op afbetaling!

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Een sportieve en praktische scooter

Dat de Kymco VP50 een mooie en sportieve scooter is, dat zie je meteen. Vanuit elke hoek is de VP50 schitterend om te zien. Bijzondere kenmerken van de VP50 zijn de grote koplamp in de neus, het sportieve stuur, het uitgebreide dashboard welke zelfs over een toerenteller beschikt, en de sportieve achtergreep die tegelijkertijd erg praktisch is. De treeplank is vlak waardoor boodschappen vervoeren kinderspel is. Aan bagageruimte heb je ook meer dan voldoende. Onder het zadel bevindt zich namelijk een groot opbergvak waar je bijvoorbeeld een helm in kunt opbergen. Ook aan een eventuele passagier is gedacht. Het grote zadel biedt namelijk veel ruimte en er zijn uitklapbare voetsteps waardoor de passagier goed kan zitten. De sportieve achtergreep heeft een dubbele functie. Hieraan kan de passagier zich goed vasthouden en tegelijkertijd heb je een goede houvast wanneer je de scooter op de standaard wilt zetten.

Van hoog niveau

De prijs/kwaliteitverhouding is van hoog niveau. Gezien de lage prijs en de hoge kwaliteit van de onderdelen, doe je een goede koop met de Kymco VP50. Het zuinige en oersterke 4-takt motorblok is krachtig, stil en kent een verbruik van slechts 1 op 40! Met een volle tank kun je eenvoudig 200 kilometer zorgeloos rijden. Naast een kickstart beschikt deze Kymco ook over een elektrische start welke vanaf het stuur te bedienen is.

Uitstekende wegligging

Het rijden op de Kymco VP50 gaat verrassend soepel en eenvoudig. Dit komt mede door zijn compacte design en lage opstap. De scooter laat zich moeiteloos door het drukke verkeer heen sturen en is zowel binnen als buiten de stad een plezierige kameraad. De vering heeft weinig moeite met een hobbelig wegdek en maakt het de bestuurder zo aangenaam mogelijk. De krachtige schijfrem voorop brengt de VP50 moeiteloos tot stilstand.

Luxe dashboard

Het luxe dashboard beschikt over veel meters en indicatoren. Er is een toerenteller aanwezig en de snelheid, kilometerstand en tijd worden digitaal weergegeven. Met een druk op de knop kun je ook een tripmeter tevoorschijn toveren.

De VP50 nog luxer te maken

Er zijn veel verschillende accessoires verkrijgbaar voor de Kymco VP50 om hem nog luxer te maken. De koplamp kan namelijk uitgerust worden met LED verlichting waardoor je nog beter zichtbaar bent in het verkeer. Een windscherm voorop houdt naast de rijwind en kou ook vliegende insecten, zand en regen uit je gezicht. Een topkoffer achterop zorgt voor veel extra bagageruimte zodat je ook eenvoudig een 2de helm of regenkleding mee kunt nemen. Zelfs een usb aansluiting op de VP50 laten monteren is geen probleem. Zodoende kun je een navigatiesysteem gebruiken of je telefoon opladen terwijl je rijdt.

Met en zonder helm beschikbaar

Je kunt de Kymco VP50 kopen als bromscooter en als snorscooter. De bromscooter rijdt maximaal 45km per uur en de snorscooter 25km per uur. Een snorscooter heeft een blauwe plaat achterop en een helm dragen is niet verplicht. Ideaal wanneer je geen haast hebt en van je omgeving wilt genieten. Bovendien kun je de Kymco VP50 kopen in 3 prachtige kleuren waaronder bruin, zwart en oak metallic.

Kymco VP50 kopen

Zoek je een stevige scooter die er bovendien prachtig uitziet, dan kun je de Kymco VP50 kopen. Bij Fast en Furious scooters kun je bovendien een scooter kopen op afbetaling. Het leasen van een scooter kan in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Meer termijnen betekent een lager maandbedrag. Zo kun je voor een kleiner budget toch een nieuwe scooter rijden!

                                                              

Fast en Furious heeft meer dan 10 service locaties waar je terecht kunt voor het afhalen van je scooter, de service, het onderhoud en de garantie. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je Kymco VP50 thuis te laten bezorgen voor een vast laag bedrag, waar je ook in Nederland woont.