Piaggio Zip SP Mat Cameleon Akrapovic look

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 400,00
(Nog 2 dagen en 8 uur)
Adviesprijs: 3.595,95
Onze prijs: 3.195,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.205,25
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 830,66 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Piaggio Zip SP Mat Cameleon Akrapovic Look

  De Piaggio Zip SP mat Cameleon met Akrapovic look uitlaat is een van de meest speciale, en tegelijkertijd betaalbare scooters van dit moment. Hij is zeer betrouwbaar, sportief, en een echte eyecatcher. De speciale LED koplamp en smoked richtingaanwijzers maken hem nog bijzonderder!

  Extra sportief door de SP kappen

  De SP kappen maken de Zip nog veel sportiever. De grote roosters aan de voorzijde winden er geen doekjes omheen. Brutaliteit en kracht voeren de boventoon. Dit in combinatie met alle gave opties, zoals de uitlaat, de smoked verlichting, en de speciale cameleon kleur, maken deze scooter een BEEST!

  Speciale Mat Cameleon kleur

  Deze Piaggio Zip SP is uitgerust met een mat Cameleon kleur. De kleur verandert wanneer de lichtinval verandert. Hierdoor lijkt je scooter het ene moment blauw, en het andere moment groen of paars. In de video is dit goed terug te zien. Vooral de zwarte details, van windscherm tot aan de speciale smoked knipperlichten, brengen het cameleon effect nog meer naar voren.

  Scooter uit de video

  Op deze pagina kun je precies de Zip SP mat Cameleon scooter kopen zoals uit het filmpje. In de optielijst kun je het model ook nog aanpassen of opties toevoegen. Wil je bijvoorbeeld geen weglopende Audi LED knipperlichten maar LED tube met een vaste streep licht, dan kun je dit in de optielijst veranderen. Op die manier kun je jouw eigen custom Piaggio Zip SP scooter samenstellen en finetunen.

  Let op: het alarmsysteem zoals in de video is niet bij de prijs inbegrepen. Dit is een optie. In de video laten we de Piaggio E-lux alarm zien. Je kunt ook voor een goedkoper alternatief kiezen.

  Wat dit model extra heeft t.o.v. de normale Zip SP

  De Piaggio Zip SP kun je bij ons in verschillende uitvoeringen kopen. De Cameleon uitvoering hebben wij in 2 varianten op de site staan, waarbij de standaard Camaleon uitvoering (welke ook up te graden is), en dit model, die al helemaal aangekleed is.

  Dit model is voorzien van de volgende extra opties:

  • Zwarte valbeugels
  • Smoked LED knipperlichten met dagrijverlichting
  • Smoked LED achterlicht
  • Zwart windscherm - laag en extra sportief
  • LED koplamp met LED dagrijverlichting
  • Akrapovic look uitlaat

  Zwarte valbeugels voor de looks en extra bescherming

  De zwarte valbeugels maken de Zip SP scooter niet alleen sportiever en exclusiever, maar ze dragen ook zeker bij aan de bescherming van je scooter. Wanneer iemand een fiets of brommer naast die van jou parkeert, dan bieden de beschermbeugels ook een extra stukje veiligheid.

  Smoked LED knipperlichten

  De Cameleon Zip SP met Akrapovic look uitlaat is bij deze uitvoering uitgerust met smoked LED knipperlichten welke weglopend branden. Dit is de zogeheten Audi stijl. In de optielijst kun je ook een ander type kiezen, bijvoorbeeld de LED tube. Het verschil is bij de LED tube dat je een vast streep licht krijgt, welke oranje knippert.

  Je kunt bij de knipperlichten in de optielijst tevens kiezen tussen zwart en smoked. Smoked is vergelijkbaar met het glas van de gemiddelde zonnebril. Zwart is nog donkerder. In de video heeft de scooter smoked verlichtingsglas voor de richtingaanwijzers en het achterlicht.

  Smoked LED achterlicht

  Je krijgt bij dit model ook een smoked LED achterlicht. Het remlicht is tevens uitgevoerd met LED’s. In tegenstelling tot de knipperlichten, is het LED achterlicht alleen in smoked te verkrijgen en niet in zwart.

  Zwart sportief windscherm

  Het zwarte windscherm maakt de SP Zip Cameleon nog sportiever dan hij al is. Standaard monteren wij een mat-zwart windscherm, maar wil je liever een glans-zwart windscherm, dan is dat ook mogelijk. In de optielijst kun je dit eenvoudig aanpassen.

  LED koplamp met dagrijverlichting

  Een van de bijzondere details aan deze prachtige scooter is de koplamp. Deze heeft namelijk 2 ogen welke licht geven. Daarnaast is er LED dagrijverlichting aanwezig met LED tube effect. Dit maakt het model nog exclusiever dan hij al is.

  Akrapovic look uitlaat

  Een van de highlights aan de Piaggio Zip SP Cameleon is de Akrapovic look uitlaat. Deze uitlaat is een slag groter dan de originele uitlaat, en straatlegaal. Dat betekent dat je geen problemen krijgt met de politie. De uitlaat zet extra kracht bij als het gaat om de sportieve looks. Het geluid is ook sportiever en zwaarder, zonder dat hij herrie maakt. De demper is eenvoudig uit de uitlaat te verwijderen waardoor hij een stuk meer geluid maakt (niet straatlegaal). Mocht dit je teveel zijn, dan plaats je simpelweg de demper weer terug.

  Comfortabele en praktische scooter

  Piaggio, de maker van zowel de Zip als de Vespa, heeft comfort altijd hoog in het vaandel staan. Ook de Piaggio Zip SP is een zeer comfortabele scooter. Het rijgedrag is van hoog niveau, wat hem tevens zo populair maakt. De scooter rijdt echt fantastisch, zowel binnen als buiten de stad.

  De Zip SP heeft ook een zeer praktische kant, en dat maakt hem breed inzetbaar in het dagelijks leven. Zo is er een tassenhaak aanwezig, een dashboardkastje, en een mooie bergruimte onder het zadel voor een helm. Een passagier achterop meenemen is geen enkel probleem. Het zadel is groot genoeg voor 2 waardoor je niet snel ruimte tekort komt.

  Injectie motorblok welke moeiteloos start

  Lange afstanden zijn voor deze cameleon Zip scooter geen enkel probleem. Hij is namelijk uiterst betrouwbaar, mede dankzij zijn moderne 4-takt injectiemotor. Zelfs in de winter start de motor moeiteloos, wat te danken is aan de injectie technologie.

  Piaggio Zip SP Cameleon Akrapovic kopen

  Wil je deze overcomplete Piaggio Zip SP Cameleon Akrapovic kopen, dan hoef je alleen maar op de bestelknop te drukken. Wil je nog iets aanpassen, of er nog een paar opties bij hebben zoals een alarmsysteem, een onderhoudspakket, een handvatslot, of iets anders, dan vind je dit allemaal terug in de optielijst. Bij ons kun je namelijk moeiteloos zelf je eigen scooter samenstellen!

  Niet in 1x maar in 3x betalen

  Kom je iets aan geld te kort, en spreid je het bedrag liever? Kies dan voor onze IN3 betaaloptie. Nog een beetje bijsparen is wellicht niet nodig met onze IN3 betaalmethode. Je kunt namelijk nu de Zip SP Cameleon met Akrapovic look uitlaat kopen, en hem in 3 termijnen betalen zonder rente. Tijdens het afrekenen betaal je het eerste deel. De overige twee delen betaal je binnen 30 en 60 dagen.

  Geheel kopen op afbetaling = leasen

  Wil je deze bijzondere Zip SP mat Cameleon bromscooter met Akrapovic look uitlaat en alle andere extra’s in termijnen betalen? Kies dan voor onze scooter lease. Door hem te leasen kun je het aankoopbedrag verspreiden over 12, 18, 24, 36, 48, 60, of 72 maanden. Vooraf sparen is dus niet nodig. Zodoende kun je ook meteen voor extra opties kiezen waaronder een onderhoudspakket. Met een onderhoudspakket ben je voordeliger uit, en wordt je niet achteraf geconfronteerd met onderhoudskosten. Zelfs het ophalen en terugbrengen kunnen wij voor je regelen!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Piaggio Zip SP Mat Cameleon Akrapovic

  Motor - 50cc 4-takt
  Koeling - Luchtgekoeld
  Voorband - 10 inch
  Achterband - 10 inch
  Voorrem - Schijfrem
  Achterrem - Trommelrem
  Brandstof - 95 ongelood
  verbruik - 1L : 50 km
  Tankinhoud - 7,5 Liters
  Gewicht - 86 Kilo
  Elektrische start
  Levertijd - +/- 2 weken
  Garantie - 2 jaar

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Piaggio Zip SP Mat Cameleon Akrapovic look heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters