For Motion Fast DUO scootmobiel

 beoordeeld
Voordeel: 300,00
(Nog 0 dag en 17 uur)
Adviesprijs: 3.949,95
Onze prijs: 3.649,95
(incl opties en BTW)
Bekijk de scootmobiel informatie

Kies uw custom scootmobiel opties

Kleur
Kies de gewenste kleur.
Rijklaarmaken
Rijklaarmaak kosten zijn de afleverkosten van de scooter.
Accu
De genoemde afstanden zijn indicatief en verkregen door testen onder ideale omstandigheden. Er zijn verschillende factoren van invloed die het bereik (actieradius) beïnvloeden zoals buitentemperatuur, bandenspanning, tegenwind, lichaamsgewicht, etc.
Acculader
Comfort stoel
Comfortstoel
De normale stoel zit al bijzonder prettig maar de comfortstoel doet daar nog een flinke schep bovenop! De comfort stoel heeft een hoge rugleuning, en heeft veel meer verstelmogelijkheden. Zo kan de hellingshoek van de rugleuning worden aangepast, de hoogte van de armsteunen worden aangepast, en kan de stoel verder naar voor of achter worden versteld. Tevens heeft de comfortstoel ook een lendesteun (steun in de rug holling). Hierdoor krijg je minder snel last van vermoeidheid of pijn. De comfortstoel zit 3cm hoger dan de normale stoel. Hierdoor kom je op een zithoogte van 78cm.
Kettingslot
scooter artVoor een diefstal verzekering heeft u ART goed gekeurd slot nodig.  
Windscherm
scooter windschermBied bescherming tegen o.a regen, wind, zand en vliegjes  
Alarm
scooter alarmvoorbeeld, selecteer uw gewenste model 
Verzekering
scooterverzerkering Prijs kunt u hier uitrekenen (prijs is afhankelijk van plaats en leeftijd)Wij kunnen u scooter WA, Diefstal en Casco verzekeren.
Onderhoudspakket
Zorg en zekerheid pakketten voor het onderhoud van je sooter, klik hier om meer te lezen.
Accu uitneembaar
Accu uitneembaar laten maken (optie)
Is er geen stopcontact in de buurt waar je de scootmobiel straks wilt gaan parkeren, dan kun je de accu’s ook uitneembaar laten maken. Dit is een optie waar je dus voor kunt kiezen. Wanneer de accu’s uitneembaar zijn dan kun je ze dus uit de scootmobiel tillen en meenemen naar een plek waar je ze vervolgens oplaadt. Een 60 volt 24Ah accu weegt 8kg en een 60 volt 32Ah accu weegt 10kg.
Duimgas
Duimgas
Als extra optie kunnen wij duimgas monteren, en dit kan zowel links als rechts op het stuur. Met duimgas hoef je geen draaiende polsbeweging te maken met de rechterhand want het induwen van de gasknop vervangt de gashendel. Kies hiervoor de optie “duimgas links” of “duimgas rechts”.
Stokhouder
Stokhouder
Ook een stokhouder laten monteren kan zodat een wandelstok eenvoudig is mee te nemen. Kies hiervoor de optie “stokhouder”.
Voetgas
Voetgas
Gas geven kan ook door middel van een gaspedaal zodat je met een van de voeten gas kunt geven. Het voet-gaspedaal kan zowel links als rechts geplaatst worden. Kies hiervoor de optie “voetgas links” of “voetgas rechts”.
Voetrem
Voetrem
Weinig kracht in de vingers of handen? Geen probleem! Wij kunnen een extra voetrem monteren (zowel links als rechts) zodat je met de voet kunt remmen. Kies hiervoor de optie “voetrem links” of “voetrem rechts”. Bij de standaard uitvoering rem je met behulp van de remhendels die zowel links als rechts aan het stuur gemonteerd zijn.
Koffer
topkofferVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Muuranker ART4
Word geleverd incl bevestigingsmateriaal (bouten)muuranker-abus-art4
GPS Tracker
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDe inbouwkosten zijn eenmalig en maandelijks betaal je € 9,95 inclusief BTW. De betaling gaat uitsluitend per automatische incasso.Na de inbouw kun je online volgen waar je tweewieler is. Als je het wilt, dan kunnen je vrienden je volgen op Facebook en Twitter.Bij diefstal bel je met onze meldkamer, waarna zij de opsporing zullen verzorgen. Eventueel wordt er een”scoot alert” op social media gezet.Lees hier snel meer
Peil zender
Korting op diefstal verzerkering en geen eigen risco bij unigarant met deze GPS tracker van ScootsecureDit signaal is niet te blokkeren, is overal makkelijk te plaatsen, werkt middels een ping functie zodat u de scooter altijd weer terug kan vinden.Abonnementskosten voor de dienstverlening van Loqater zender bedraagt ongeveer de helft van dat van een gecertificeerde GPS zender
Scooterhoes
Beschermt de hele scooter tegen het weer als deze buiten staan.scooterhoes
Windschermhoes
- GEEN SMELTENDE KM-TELLERS.
- BEHOUD VAN UW WINDSCHERM.winschermhoes
Beenkleed
beenkleedVoorbeeld, selecteer uw gewenste model.
Handmofset
handmofsetuniverseel bescherming van u handen tegen rijd wind en regen.
USB aansluiting
scooter-12-volt-sigaretten-aansluiting12-volt sigaretten / usb aansluiting. Voor het op laden van o.a telefoons en TomToms
Telefoon houder
scooter-telefoon-navigatie-houderWaterdichte telefoon of navigatie houder, selecteer het gewenste formaat.
LED koplamp
halogeen-scooter-lampEen halogeen koplamp geeft wit licht i.v.p. van geel licht en geeft je een beter zicht in het donker.
Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.649,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Aantal
Of betaal 3x 1.247,07 via logo IN3 capayable
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scootmobielen

 • (scootmobiel) omschrijving

  For Motion Fast DUO scootmobiel

  Deze unieke tandem scootmobiel biedt ruimte aan 2 personen! Dat betekent dat je met 2 personen, ieder zijn eigen stoel, van A naar B kunt komen op een snelle en goedkope manier, en heerlijk comfortabel kunt reizen. De For Motion Fast DUO is daarmee een uniek vervoersmiddel. Ervaar een enorm gevoel van vrijheid en geniet weer van het leven!

  Snel en comfortabel 2 persoons scootmobiel

  De For Motion Fast DUO is een snel en goedkoop 2-persoons scootmobiel die bijna 25 kilometer per uur kan halen! Dat betekent dat langere afstanden snel te overbruggen zijn, en je makkelijk mee kunt komen met het overige verkeer. Je voelt je dus beslist veilig op deze zeer stabiele driewiel scootmobiel.

  De wegligging is erg goed, en de stoelen en zithouding zijn daarnaast ook zeer comfortabel. Je kunt heerlijk genieten van de omgeving want doordat de driewiel twee persoons scootmobiel elektrisch is, maakt hij ook nagenoeg geen geluid tijdens het rijden. Hij heeft zelfs de mogelijkheid om achteruit te rijden! Hierdoor kun je makkelijk manoeuvreren, inparkeren, en uitparkeren.

  Mocht je alleen op pad gaan, dus zonder passagier, dan is de For Motion Fast DUO een waar pakezel. Je kunt makkelijk dozen en tassen met boodschappen vervoeren als je dat zou willen op deze tandem driewieler.

  Scootmobiel waarbij verschillende aanpassingen mogelijk zijn

  Bij deze 2-persoons scootmobiel met 3 wielen zijn verschillende aanpassingen mogelijk. In de optielijst vind je alle mogelijkheden terug. Een greep uit de aanpassingsmogelijkheden zijn een aangepaste manier van gasgeven en remmen. Maak je geen keuze, dan krijg je het standaard model, en dat betekent dat je links en rechts op het stuur een handgreep hebt om mee te remmen. Niet iedereen heeft voldoende kracht in de handen, en daarom kan er ook gekozen worden voor een extra voetrem.

  Voor het gasgeven geldt hetzelfde. Standaard is er een draaihendel (draaibare handgreep) rechts op het stuur waarmee je het gas uitstekend kunt doseren die vervolgens de snelheid bepaald. Er kan hier als extra optie gekozen worden voor duimgas of voetgas. Duimgas wil zeggen dat er op het stuur een extra hendel gemonteerd wordt welke je met de duim kunt induwen terwijl je het stuur vast hebt. Dit kost zeer weinig kracht. Ook daarmee is de snelheid uitstekend te regelen. Kies je voor voetgas, dan krijg je een gaspedaal. Hiermee kan dus met de voet de snelheid geregeld worden.

  Wat de stoel(en) betreft kun je kiezen uit een standaard stoel, een comfortstoel (hoge rugleuning en iets meer verstelmogelijkheden, en de stoel draaibaar maken. De draaibare stoel heeft als extra dat deze naar de zijkant gedraaid kan worden. Dit maakt het instappen/opstappen nog gemakkelijker omdat er dan vanaf de zijkant ingestapt of uitgestapt kan worden. Dit type stoel wordt ook wel een captainchair genoemd.

  *Alleen de achterstoel kan worden geüpgrade naar een comfortstoel

  ** Beide stoelen kunnen draaibaar gemaakt worden

  200 kilometer rijden met een scootmobiel is ook een optie

  Als een van de weinige elektrische scootmobielen is de For Motion Fast DUO qua accu uit te breiden tot een pakket waarmee je tot 200 kilometer kunt rijden. Dat betekent dat je zorgeloos veel kilometers kunt maken zonder dat je regelmatig de fraaie scootmobiel moet opladen. Dat is ook de reden waarom verhuurbedrijven en vakantieparken dit vervoersmiddel graag in hun collectie willen hebben. Met de standaard accu kan 50 kilometer worden gereden. In de optielijst zijn alle accu opties te bekijken, inclusief wat de kosten daarvan zijn. Kies je voor scootmobiel lease, dan betaal je de meerprijs ook in maandelijkse termijnen wat de kosten mooi spreidt.

  Krachtige 1000 Watt onderhoudsvriendelijke motor

  De elektromotor van 1000 Watt is krachtig en tegelijkertijd onderhoudsvriendelijk. Er wordt geen gebruik gemaakt van koolborstels in de motor waardoor de motor zelf geen onderhoud meer nodig heeft. Dat vergroot tegelijkertijd zijn betrouwbaarheid en kun je onbezorgt veel kilometers gaan maken. Het klimvermogen ligt op ongeveer 12% en dat betekent dat je ook moeiteloos een fietsbrug of helling op kunt rijden. Je hoeft dus geen alternatieve route te kiezen of dergelijke obstakels te omzeilen!

  De driewiel scooter is zeer fraai om te zien

  For Motion is een zeer degelijk merk die kwaliteit op de eerste plaats zet. Toch besteden ze ook veel aandacht aan het uiterlijk. De For Motion modellen zien er altijd fris en fraai uit waarbij je ook een luxe gevoel ervaart. De kwaliteit is dus ook terug te vinden in het design! De mooie ronde vormgeving is tijdloos en daardoor tegelijkertijd breed inzetbaar in alle leeftijdsgroepen.

  Ook de snelheid kan worden begrensd

  Naast een voortreffelijke snelheidsregeling (gedoseerd gas geven) kan er ook gebruikt worden gemaakt van een snelheidsbeperking op het voertuig. De 2 persoons scootmobiel is uitgerust met een 3-standen schakelaar waarbij je de volgende maximumsnelheden kunt instellen:

  • Stand 1 = maximaal 6km per uur (voor op de stoep/woonerf)
  • Stand 2 = maximaal 15km per uur
  • Stand 3 = maximaal 25km per uur

  Daarmee kun je dus eenvoudig voorkomen dat je te snel rijdt in gebieden waar dat niet wenselijk is.

  Veel opbergmogelijkheden

  Op het gebied van comfort is deze tweepersoons scootmobiel (limousine) van topklasse. Van vering tot aan rijgedrag en zitcomfort scoort de For Motion Fast DUO veel punten. En op het gebied van opbergruimte mag je ook niet klagen. Naast een luxe bagagemand achterop, en een bagageruimte onder de stoel, is er ook een groot opbergvak onder het stuur aanwezig voor de kleine spulletjes zoals een flesje water, een paar handschoenen voor in de winter, en een telefoon. Als extra uitbreiding kan er gekozen worden voor een USB aansluiting. Met de USB aansluiting kan een telefoon moeiteloos onderweg opgeladen worden. Zo heb je altijd een volle telefoon.

  Scootmobiel subsidie ook mogelijk voor dit model!

  Ook voor dit model is een scootmobiel subsidie mogelijk, afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij de gemeente zijn er 2 verschillende subsidies (PGB/WMO) waarop je aanspraak kunt maken. Tegenwoordig kun je dit online zelfs op de website van de gemeente aanvragen. Mocht de gemeente een offerte willen hebben, dan kan er een scootmobiel offerte met 1 druk op de knop worden gegenereerd bij dit model. Klik hiervoor op de knop “Offerte aanvragen voor WMO/PGB”.

  For Motion Fast One DUO kopen

  Vanaf nu kun je de For Motion Fast DUO kopen! Er is geen handiger gehandicaptenvoertuig/invalidenvoertuig te vinden die geschikt is voor 2 personen, dan de For Motion Fast DUO scootmobiel. Met z’n tweeën op pad zonder problemen. Dat is toch ook veel leuker en gezelliger! En bovendien hoef je niet alle 2 een lichamelijke beperking te hebben. Ervaar een enorm gevoel van vrijheid en geniet weer van alle mogelijkheden die dit voertuig te bieden heeft.

  Betaal de scootmobiel zonder rente in 3 termijnen

  Wij kunnen een scootmobiel kopen nog leuker en makkelijk maken doordat hij ook in 3 termijnen betaald kan worden zonder rente! Tijdens het bestellen betaal je het eerste termijn. In de 30 en 60 dagen die daarop volgen betaal je het 2e en 3e termijnen. Wil je dit? Kies dan voor IN3.

  Tweepersoons scootmobiel leasen

  Een tweepersoons scootmobiel leasen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Door de For Motion Fast DUO te leasen kun je tegen aantrekkelijke maandelijkse kosten dit prachtige voertuig rijden. Leasen is een kopen op afbetaling methode. Maandelijks vaste kosten zodat je weet waar je aan toe bent. Spaargeld is niet nodig. Extra opties zoals een accu upgrade, een draaibare stoel, of andere opties/aanpassingen kunnen ook per maand. Hierdoor kunnen de kosten flink worden verspreid zodat je er maandelijks weinig van merkt, en toch iedere dag veel plezier van hebt. 

  Terug naar de scootmobiel
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  For Motion Fast DUO scootmobiel 3 wiel 2 persoon gehandicaptenvoertuig

  - Motorvermogen: 1000 W.
  - Achteruit.
  - Accucapaciteit: 60 V, 20 Ah loodgelbatterijen.
  - Bandenmaat: 3,0-10.
  - Maximumsnelheid: 25 km/u.
  - Bereik: ca. 50 km.
  - Oplaadtijd: 6-8 uur.
  - Nettogewicht: ca. 114 kg.
  - Klimvermogen: 12-14%.
  - Toelaatbaar totaalgewicht: 264 kg.
  - Snelheidsweergave.
  - Laadtoestandindicator.
  - Velgen: 10 inch
  - Verlichting: dimlicht/groot licht en rem-/achterlicht.
  - Inclusief mand.
  - claxon en knippersysteem.
  - Opbergruimte onder de stoel.
  - Goedgekeurd ja (EEC-goedkeuring).
  - Afmetingen (l x b x h): 1960/690/1060 mm.
  - 3 versnellingen: 1. versnelling: snelheid 6 km/h, 2. versnelling: snelheid 15 km/h, 3. versnelling: snelheid 25 km/h (schakel je de versnellingen met de rode knop).

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (5)
  For Motion Fast DUO scootmobiel
  Recensie 1 tot en met 5 (van de 5 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 24 augustus 2022
  Je hoeft toch geen 65 te zijn om hem te berijden..wil hem nu..ben 25 jaar Antwoord: dit mag vanaf 16 jaar zonder rijbewijs of helm.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 13 mei 2022
  Heerlijk eindelijk samen weer op veilige weer op. het met rijden wel even wennen omdat hij echt een stukje langere is. Vooral nu mooi weer is veel plezier van om samen weer buiten te komen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 25 maart 2022
  nu 62 jaar, kijk er naar uit hem te kopen als ik oud genoeg ben, lekker tukken door de stad. Lijkt me heerlijk, in de zon vertoeven, geef hem 4 sterren.(niks is perfect.)
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 01 oktober 2021
  al veel ritten gemaakt en zonder problemen.wij zijn alle bij 84 jaar en komen overal de scootmobiel is prima afgeleverd.prima mensen
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 25 september 2021
  prima vervoer middel .al veel riten mee gereden ook veel bekijks
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 60 -----,--
  -----,-- -----,-- 14% 14% -----,-- 72 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Lease bedrag voor bromfiets, scooter, scootmobiel of e-bike
  Met slot
  Met helm
  Overige Accesoires
  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel