Sym Jet14 Euro4 (50cc)

Een stoere, sportieve, en grote scooter! Dat is de nieuwe Jet14 van Sym. Het design doet eigenlijk het verkoopwerk. Voor deze scooter geldt: Zien is Kopen! Van dit soort scooters rijden er maar weinig rond, en wanneer je iets zoekt dat echt body heeft, dan moet je de Sym Jet14 kopen! Naast zijn geweldige uiterlijk rijdt de scooter ook als geen ander. Hij is comfortabel, eenvoudig te besturen en ligt geweldig op de weg.

Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Sym Jet14 EURO5

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
2.899,95 2.699,95
Lease vanaf 49,41 p/m
Betaal 3x 922,48 via logo IN3 capayable
93284 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1).  Pagina:  1 

Bromscooter of motorscooter?

Het eerste wat opvalt aan de Sym Jet14 zijn zijn afmetingen. De Jet14 heeft namelijk het formaat van een forse motorscooter. Grote wielen, en een flink grote en brede voorkant kenmerken de scooter. Oorspronkelijk was het model ook bedoeld voor de motormarkt, maar toen bedacht Sym dat het model ook wel eens interessant zou kunnen zijn voor de bromfietsmarkt. Uiteindelijk is er dus een 125cc motorscooter en een 50cc bromscooter uitgebracht van dit model. Wil je een bromscooter hebben met het uiterlijk van een stoere en robuuste motorscooter, dan moet je de Sym Jet14 kopen!

Het verschil tussen de 125cc versie en de 50cc versie is erg klein. Uiteraard is het motorblok iets anders, en heeft de bromscooter een telescopische voorvering in plaats van een hydraulische. Verder is de scooter nagenoeg gelijk. Dat maakt de 50cc versie ook extra robuust, want feitelijk is hij gebouwd voor hogere snelheden en daardoor sterker dan de meeste andere scooters.

Zijn unieke uiterlijk

Een grotere scooter dan de Sym Jet14 ga je waarschijnlijk niet vinden in de categorie bromfietsen. De Jet14 is qua lengte niet bijzonder, maar wel qua breedte. Zijn neus is stukken groter dan menig andere scooter. Daardoor heb je het idee dat je eerder te maken hebt met een motorscooter, dan met een 50cc bromscooter.

Niet alleen is de neus van riante afmeting, maar beschikt deze Sym scooter ook over flinke wielen. De 14 inch sportwielen maken het plaatje compleet. De afmeting van de wielen dragen tevens bij aan de veiligheid! Grotere wielen hebben namelijk meer contactoppervlak met het wegdek en daardoor ook meer grip. De wielen zijn exact hetzelfde als bij de motorscooter uitvoering welke gebouwd is voor snelheden boven de 100km per uur. Ook de voorrem is identiek. Je bent dus verzekerd van optimale prestaties.

Aan de voorkant van de Sym Jet14 zie je een sportief gevormde neus met een dubbele koplamp en ingebouwd windscherm, welke het sportieve karakter nogmaals benadrukken. De scooter bevat deze sportieve lijnen van het begin tot het eind. Over de veiligheid is goed nagedacht want zo zijn de richtingaanwijzers als voorbeeld genomen erg goed zichtbaar van zowel de voor- als zijkant. Dat maakt jou beter zichtbaar in het verkeer en dat is een extra pluspunt.

Comfort ook hoog in het vaandel

Op het gebied van comfort is de Sym Jet14 50cc Euro4 ook een goed doorontwikkeld product. Het begint al met het ergonomische zadel welke voor een ontspannen rug en zithouding zorgt. De treeplank is extra groot waardoor je ook veel ruimte voor de voeten hebt. Bij het ontwerp is veel rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid. De Jet14 moest vooral een erg prettige scooter worden wat de besturing betreft, en dat is zeker goed gelukt. Ondanks zijn riante afmeting, voelt de Sym zich helemaal thuis in het drukke stadsverkeer, en neemt een kleine bocht net zo gemakkelijk als een kleine scooter.

Op het gebied van bergruimte scoort de Sym Jet14 ook wat extra punten. Er is namelijk meer ruimte onder het zadel dan bij menig andere scooter. Ideaal wanneer je meer dan alleen een helm wilt opbergen. Tevens is er een tassenhaak aanwezig, en is de Sym nog met vele extra opties en accessoires uit te breiden waaronder bijvoorbeeld een topkoffer, een usb aansluiting, of handvat verwarming.

50cc Euro4 motorblok

De Sym Jet14 is voorzien van een 50cc 4-takt motorblok welke aan de strenge Euro4 eis voldoet. Euro4 wil zeggen dat de verbranding en uitstoot minder schadelijk is dan Euro3 of Euro2 scooters, en dat betekent dat je ook alle milieuzones mag betreden. Op dit moment heeft alleen Amsterdam een milieuzone, maar daar kan in de toekomst verandering in komen.

Sym Jet14 Euro4 kopen

Bij Fast en Furious kun je de Sym Jet14 Euro4 kopen. Deze kun je via onze webshop online bestellen, maar ook in de winkel kopen. Zowel afhalen bij een van onze service vestigingen, als thuisbezorgen is mogelijk. Bezorgen kost slechts 49,95 voor heel Nederland. Het maakt dus niet uit of je in Utrecht woont, Amsterdam, of op Texel.

Gespreid betalen

Wil je liever gespreid betalen, dan kun je ook de Sym Jet14 leasen. Met leasen betaal je het bedrag in 12, 24, 36, 48, 60, of 72 maanden af. De voorwaarde is dat je minimaal 18 jaar bent, en over een inkomen beschikt van meer dan 1000,- euro per maand.