opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

Klantenbeoordelingen

1468 Beoordelingen

Mina gaf gemiddeld een 6

14-01-2020 meer...

ysbrand van der gaf gemiddeld een 4

09-01-2020 meer...

Mo gaf gemiddeld een 6

06-01-2020 meer...

Marjan gaf gemiddeld een 8

04-01-2020 meer...

Ams gaf gemiddeld een 8

29-12-2019 meer...

Onze voordelen

Sym Jet 4

De Sym Jet 4 scooter is een stoer model dat zowel privé als zakelijk gebruikt kan worden. De scooter is verkrijgbaar als 2-takt en 4-takt uitvoering. Bij de 2-takt versie kan je kiezen uit moderne dynamische kleuren zoals zwart, rood en blauw. Kies je toch voor een 4-takt scooter? Je krijgt dan echt een sportieve uitvoering van de scooter. Je kan dan voor een witte kleurstelling kiezen of een grijze kleurstelling.

Sym Jet 4 scooter

Met de Sym Jet 4 scooter is echt iedere weg begaanbaar! Deze stoere scooter zorgt voor veel stabiliteit tijdens het rijden op de weg. Het extra grote 13 inch voorwiel is speciaal gemaakt om zelfs op oneffen wegen te rijden zonder dat de scooter uit balans raakt. Je kan zo veilig blijven rijden.

Je snelheid bekijken? Het is nooit meer een probleem met de Sym jet 4 scooter. Op het verlichte dashboard krijg je altijd direct de juiste informatie onderweg. Je kunt precies aflezen welke snelheid je rijdt en wanneer het weer tijd is om te gaan tanken.

Op het voorwiel van de stoere Sym Jet 4 scooter zit een speciale Wave remschijf. Deze remschijf zorgt ervoor dat je altijd veilig kan remmen zelfs als je een noodstop moet maken. Veiligheid is tenslotte het belangrijkste met je nieuwe scooter.
Onder het zadel van de scooter zit afsluitbare bergruimte. Er is in deze bergruimte voldoende plek voor een helm, boodschappen en eventueel het slot. Je hebt zo altijd een praktische bergruimte bij de hand als je op stap gaat met je nieuwe scooter.
 

Sym Jet 4 scooter kopen

De Sym Jet 4 scooter is bij ons al te bestellen voor een zeer lage prijs. Wij bieden deze aan voor een bedrag van enkele honderden euro’s onder de adviesprijs. De Sym jet 4 scooter is verkrijgbaar met een 2 en 4 takt motor. De maximale snelheid van de 2-takt is 25 kilometer per uur en de 4-takt 45 kilometer per uur. Van een Sym jet4 scooter kopen zal u zeker geen spijt krijgen.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2020 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page