Horwin SK1

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 1.000,00
(Nog 3 dagen en 23 uur)
Adviesprijs: 3.499,95
Onze prijs: 2.499,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.274,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 854,15 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Horwin SK1

  Zoek je een elektrische woon/werkverkeer scooter met verbluffende rijeigenschappen en een groot bereik met de accu, dan moet je beslist de Horwin SK1 kopen. Deze escooter tovert eenvoudig een dikke glimlach op je gezicht want de Horwin SK1 is onze Nummer 1 als het gaat om meest lekker rijdende scooter!

  Fantastische wegligging - Puur rijgenot

  De makers van de Horwin SK1 hebben een ware prestatie geleverd want er rijdt geen scooter zo lekker als de deze elektrische tweewieler. De SK1 heeft om te beginnen een bijzonder prettig zitcomfort en zithouding, zowel voor korte als lange bestuurders. Het zadel zit zeer ruim en prettig wat fijn is voor de lange afstanden, de scooter is niet te zwaar, slechts 89kg waardoor hij lekker wendbaar is, en hij zweeft als het ware over de weg vanwege zijn fantastische vering. De schokbrekers aan de achterkant kun je zelf nog verstellen in 5 verschillende posities waarmee je de soepelheid zelf kunt regelen. Dit maakt de escooter nog dynamischer en voor een breder publiek geschikt.

  Het design van de SK1

  De SK1 is voorzien van een imposante voorkant met een strak lijnenspel naar achter toe. Het design is opvallend te noemen van de SK1 Horwin en zeker geen 13 in een dozijn model. Je kunt je met deze tweewieler dus echt onderscheiden. De SK1 lijkt nog het meest op de Aprilia SXR 50 en enigszins op de Sym Jet 14 welke beide benzinescooters zijn en je het gevoel te geven dat het om een motorscooter gaat. Motorscooters zijn in de regel meer ontworpen om comfortabel veel kilometers te maken, en dat geldt dus zeker ook voor de Horwin.

  Royaal zitten, zelfs met 2 personen

  De Horwin model SK1 is echt ontworpen voor 2 personen en dat betekent dat zowel de bestuurder als de passagier beide heerlijk kunnen zitten, zonder compromissen. Het zadel is lekker groot waardoor je geen ruimte te kort komt. De totale lengte van het zadel is +/- 76 cm en de breedte 34 cm. Royaal bemeten dus wanneer we dit met andere scooters vergelijken.

  Bij een 2-persoons scooter is het ook van belang voor de passagier om niet alleen royaal te zitten, en een goede handgreep achterop te hebben om zich aan vast te houden, maar ook om de voeten goed kwijt te kunnen. Ook op dit punt scoort de Horwin SK1 bijzonder goed. Er zijn namelijk uitklapbare voetsteps aanwezig voor een verhoogd zitcomfort. De passagier heeft dus niets te klagen achterop.

  De voorkant van het zitvlak ligt wat lager en de achterkant wat hoger. Vooraan komt hij op een hoogte van zo’n 78 cm uit. De verhoging aan de achterkant is prettig voor een eventuele passagier. Deze heeft daardoor meer overzicht over de weg en hoeft minder te hangen naar links of rechts om mee te kijken wat er op de weg gebeurt.

  Echte woon/werkverkeer scooter die elektrisch is

  Veel mensen kopen een scooter voor het woon-werkverkeer omdat dit vaak een snelle manier is van verplaatsen en goedkoop rijdt. Je hebt met een tweewieler geen last van files, kunt binnendoor wegen pakken, en hoeft geen parkeerplaats te zoeken. Daarnaast betaal je geen wegenbelasting zoals met de auto of motor, en hoef je de scooter ook niet jaarlijks te laten keuren. Alleen het onderhoud blijft, ook met een elektrische scooter. En aangezien je op elektriciteit rijdt, zijn je woon/werkverkeer kilometers lekker goedkoop. Elektrisch rijden is zo’n 6x goedkoper dan rijden op benzine, en mocht je de scooter op je werk mogen opladen, dan rijd je helemaal gratis!

  Voor het woon-werkverkeer is de Horwin SK1 bijzonder goed geschikt, en dat heeft te maken met meerdere factoren. Bij een woon/werkverkeer scooter zijn er een paar zaken belangrijk en dat zijn met name het bereik (actieradius), en het comfort.

  Aangezien je gemiddeld 5 dagen per week heen en terug moet naar je werk, is het rijbereik van een groter belang dan dat je de scooter gewoon voor korte plezierritten gaat gebruiken, tenzij je iedere dag opladen geen probleem vindt. De Horwin SK1 kan een bereik halen met het grootste accupakket van 250 kilometer bij 25 km p/u en 150 kilometer bij 45 km p/u, maar daar komen we straks uitgebreid op terug.

  Het comfort is belangrijk voor woon/werk verkeer omdat de meeste mensen snel een 15 minuten of langer op de scooter zitten, en dan is het wel zo prettig dat je een scooter hebt die lekker zit, prettig stuurt, goed in de bochten ligt, wendbaar is, goed remt, en betrouwbaar is. De Horwin scooter scoort op al deze punten voortreffelijk! Vandaar dat we de Horwin SK1 een AANRADER noemen.

  Het bereik op de accu, hoeveel kilometer kun je rijden?

  Je kunt de Horwin SK1 kopen met 1 accu of met 2 accu’s. Daarnaast zijn er 2 type accu’s waaruit je kunt kiezen; de 26Ah of de 36Ah. De 36Ah versie heeft ruim 38% meer capaciteit en dat verschil merk je aanzienlijk.

  De opties waaruit je kunt kiezen en het bijbehorende rijbereik:

  25km p/u 34km p/u 45km p/u 54km p/u
  1x 26Ah 100 km 71 km 60 km 48 km
  1x 36Ah 130 km 92 km 78 km 63 km
  2x 26Ah 200 km 142 km 120 km 96 km
  2x 36Ah 250 km 178 km 150 km 120 km

  Opvoeren kost meer energie en gaat ten koste van je actieradius

  Bij ons kun je ervoor kiezen om de Horwin SK1 escooter op te laten voeren. De 25 km p/u snorscooter (blauwe plaat) kun je laten opvoeren naar 34 km p/u en de 45 km p/u bromscooter (gele plaat) kun je laten opvoeren naar 54 km p/u.

  Opvoeren gaat wel ten koste van je actieradius. Hoe sneller je rijdt, hoe meer energie dat kost. Met andere woorden is de accu sneller leeg wanneer je 45 kilometer per uur rijdt, dan wanneer je 25 kilometer per uur rijdt. Bij een lagere snelheid kun je dus in totaal meer kilometers afleggen.

  Opvoeren van 25km naar 34km is een toename van 35% in snelheid, en van 45km naar 54km is een toename van 20%. Dat percentage kost het ongeveer ook aan actieradius. Deze cijfers kun je ook in het bovenstaande tabel aflezen om een beter overzicht te krijgen.

  Onder het zadel zit het accupakket

  De Horwin SK1 heeft een heleboel pluspunten, maar we konden ook een klein minpuntje vinden. Er is namelijk maar 1 accukabel dus als je met 2 accu’s rijdt dan kun je er maar 1 tegelijkertijd gebruiken. Wanneer de 1e accu leeg is dan moet je zelf de kabel loshalen en aan de 2de accu koppelen, wat eigenlijk kinderspel is. Wat dan wel weer een heel dik pluspunt is, is de connector die op de accu gaat. De connector is namelijk van een veel zwaardere/sterkere kwaliteit dan wat gebruikelijk is bij elektrische scooters. Horwin heeft hierbij duidelijk ingezet op kwaliteit en duurzaamheid.

  Veel ruimte onder het zadel

  Tegenwoordig kopen de meeste mensen een bromscooter (45) met gele plaat omdat je toch een helm op moet. Veel mensen willen dan ook de helm opbergen in de scooter. Een van de nadelen van een escooter is dat de accu’s onder het zadel zitten en dat er geen ruimte overblijft voor een helm. Er is maar een enkel model waarbij dat wel kan. Bij de Horwin SK1 kun je wel een helm onder het zadel kwijt en dat hem wederom zeer aantrekkelijk en bijna uniek. De ruimte onder het zadel is in veel gevallen zelfs ruim genoeg voor een systeemhelm, en die is vaak een slag groter dan een integraalhelm of jethelm.

  Maar let op, wanneer je kiest voor een dubbele accu, en dan maakt het niet uit of je de 26Ah of 36Ah neemt, dan wordt de ruimte onder het zadel te klein voor een helm. Mocht je toch de Horwin kopen met een dubbele accu, dan kun je altijd nog een achterdrager laten monteren met een koffer. Koffers kun je in allerlei afmetingen kopen. Een 29 liter koffer is wat je minimaal nodig hebt om een helm op te bergen, en kies je voor een 45 liter koffer, dan passen daar 2 helmen in.

  De SK1 scooter is geschikt voor lange mensen

  De Horwin SK1 is een elektrische scooter die ook voor lange mensen zeer goed geschikt is. Dit komt omdat de ruimte tussen de onderkant van het stuur en het voetplateau groter is dan gemiddeld. De ruimte tussen de bovenkant van voetenplateau en de onderkant van het stuur is +/- 75,5 cm en daardoor is de kans heel klein dat je met de bovenkant van de knieën de onderkant van het stuur raakt, tenzij je langer bent dan 2 meter.

  Nu moet je niet denken dat de SK1 niet geschikt is voor mensen met kortere benen want dat is niet zo. De scooter is gewoon veelzijdiger omdat het stuur niet recht loopt maar bij de handvaten een knik maakt en daardoor iets hoger uitkomt.

  Ondanks zijn ruime en royale afmetingen is de Horwin toch niet te groot. De totale lengte komt op ongeveer 198 cm, gemeten van voorband tot achterspatbord welke nog een kleine 10 cm voorbij de achterband steekt, en het breedste punt welke het stuur is, komt op 76 cm.

  De Horwin SK1 heeft een super sterke elektromotor

  De elektrische Horwin scooter is voorzien van een 2000 Watt sterke motor met een piekvermogen van 2.8kW (2800W). De elektromotor zorgt voor indrukwekkende prestaties en laat zelfs andere scooters met een 3000W motor ver achter zich. De Horwin accelereert supervlot en is binnen no-time op topsnelheid. Daarnaast kun je het gas heel goed doseren, wat zorgt voor een prettige rijbeleving.

  De kracht die de motor kan leveren is ruim boven gemiddeld. In de regel is het Wattage de factor die de kracht van de motor bepaalt. Op lange rechte stukken merk je het verschil tussen een 2000W en 3000W nauwelijks, maar wanneer je een passagier achterop meeneemt, of een helling omhoog moet, dan zijn de verschillen wel een stuk beter merkbaar. Bij de Horwin is goed merkbaar dat dan zijn piekvermogen aangesproken wordt wanneer hij harder moet werken en daardoor doet hij het ook uitstekend wanneer er wat extra’s gevraagd wordt van hem.

  Scooter met 14 inch grote wielen

  Grote wielen hebben veel voordelen. Het verhoogt niet alleen het rijcomfort maar ook de wegligging en de remweg. De grote wielen zijn voorzien van 14 inch banden welke meer contact met het wegdek dan dat kleinere wielen zoals 12 inch hebben en dat verschil merk je. De remschijven (voor en achter) zijn bovendien van een grotere afmeting zodat je altijd over veel remkracht beschikt, ongeacht je snelheid.

  Keyless rijden en alarm

  Standaard krijg je 2 afstandsbedieningen en 2 sleutels meegeleverd bij de SK1 escooter. Met de afstandsbediening kun je niet alleen de scooter op alarm zetten maar ook de keyless driving activeren. Door 2x op de powerbutton te klik gaat de scooter vanzelf aan en kun je scooter rijden zonder een sleutel in het contact te doen. De sleutels kun je dus gewoon in je zak laten zitten.

  Het contactslot is overigens ook uitgerust met een anti-diefstal lock. Hiermee kun je met een druk op de knop de opening blokkeren zodat het saboteren van het contactslot erg moeilijk wordt gemaakt. Hij is dus tot in de kleinste puntjes doordacht.

  Dashboardvakje met USB aansluiting

  Links onder het stuur vind je een ruim dashboardvakje welke afsluitbaar is. Hier kun je kleine spullen kwijt zoals een telefoon of een paar handschoenen. In het dashboardvakje tref je tevens een USB aansluiting en daarmee kun je bijvoorbeeld je telefoon opladen tijdens het rijden. Optioneel kun je ook een telefoonhouder meebestellen om je telefoon in te zetten als navigatiesysteem. Zeker voor het woon-werkverkeer kan dit handig zijn want via de navigatie zie je niet alleen hoe laat je aankomt, maar ook een nieuwe route wanneer je te maken krijgt met een omleiding in de stad.

  Rondom LED verlichting

  Het zou natuurlijk raar zijn als zo’n supermoderne elektrische scooter als deze nog uitgerust zou worden met gloeilampjes, en dat is natuurlijk niet het geval. De Horwin SK1 is daarom ook rondom voorzien van LED verlichting. De richtingaanwijzers steken iets uit aan de achterzijde voor de zichtbaarheid en zijn bovendien voorzien van rubber armen. Hierdoor breken ze niet af mochten ze per ongeluk iets raken.

  Achteruit rijden kan ook met de Horwin SK1

  Je kunt de Horwin SK1 ook zeker een luxe elektrische scooter noemen want achteruit rijden behoort ook tot de mogelijkheden. Rechts op het stuur vind je de groene R knop van Reverse. Door de knop ingedrukt te houden en gas te geven rol je rustig achteruit. Dit is handig wanneer je even een straatje wilt keren of de scooter op zijn plek wilt zetten.

  Horwin SK1 kopen

  Zoek je een betrouwbare elektrische scooter die verrassend lekker rijdt, een groot bereik heeft, snel is, ruimte biedt aan 2 personen, en ideaal is voor woon-werkverkeer, dan kun je bij ons de Horwin SK1 kopen. Met deze scooter ervaar je puur rijgenot in een gestroomlijnd jasje. Moeiteloos laat hij zich door het verkeer heen sturen zowel binnen als buiten de stad.

  Betalen in 3x met IN3

  In onze handige online scooterwinkel kun je ook betalen in 3 gelijke delen. Mocht je het aankoopbedrag nog niet helemaal op de bank hebben staan, of het gewoon prettiger vinden om de kosten wat te spreiden, dan kun je gebruik maken van de IN3 betaalmethode.

  IN3 is een financiële tussenpartij welke het mogelijk maakt om aankopen in 3 gelijke delen te betalen. Hierbij screent IN3 online of je kredietwaardig bent voor deze betaalmethode. Soms is het bedrag net wat te hoog en lukt IN3 niet. In dat geval kun je de IN3 app downloaden op je telefoon en je gegevens invullen om te zien voor welk bedrag je wel in aanmerking komt. Soms betekent dat een optie weglaten en dat het wel lukt.

  Lukt het toch niet met IN3 en beschik dan kun je hem proberen te leasen (hieronder beschreven) of een aanbetaling te doen van bijvoorbeeld een derde deel. Aangezien er nog een levertijd op de scooter zit, kun je die tijd gebruiken om de rest van het bedrag bij elkaar te krijgen en het restant op die manier te betalen.

  SK1 leasen van Horwin

  De Horwin escooter betalen in termijnen, oftewel leasen (kopen op afbetaling) is bij ons ook mogelijk. Je betaalt de scooter per maand waardoor je niet je spaargeld hoeft aan te spreken. Wanneer je de scooter gaat leasen hoef je vooraf dus ook niet eerst te sparen, en daardoor kun je hem vandaag nog bestellen! Bovendien kun je allerlei extra’s in de lease onderbrengen waarvoor je ook maandelijks betaalt. Denk hierbij aan een extra accu, een zwaarder accu pakket, een topkoffer, of wellicht wel een onderhoudspakket waarbij transport is inbegrepen.

  Extra voordelig onderhoud

  Door te kiezen voor ons onderhoudspakket ben je ervan verzekerd dat je altijd op tijd je onderhoudsbeurt kunt laten uitvoeren, ook wanneer je wat krap bij kas zit. Met een onderhoudspakket koop je namelijk vooraf je beurten in en dat is onderaan de streep ook nog een keer voordeliger. Bovendien kun je kiezen uit een pakket met of zonder transport. Transport wil zeggen dat wij de scooter bij je thuis komen ophalen en meenemen voor een servicebeurt, en op afspraak weer bij je terugbrengen. Zo verlies je geen tijd aan het brengen en ophalen van je scooter.

  Vergeet niet bij de extra opties te kijken wat er allemaal mogelijk is aan accessoires bij deze scooter!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Horwin SK1 e-scooter

  Afmetingen    1900mm x 690mm x 1130mm
  Zithoogte    780mm
  Wielbasis    1320mm
  Gewicht leeg    89kg
  Maximum totaal gewicht    281kg
  Type motor    Rub motor
  Batterij    72V 36Ah (Beschikbaar met 72 Ah als 2de batterij)
  Voorwiel    110/70-14
  Achterwiel    120/70-14
  Maximaal Vermogen    2.8Kw
  Actieradius 25km/h*    26Ah:100km 36Ah:130km
  Actieradius 45km/h*    26Ah:60km 36Ah:90km
  Laadcycli    >1000
  Oplaadtijd    4,5 uur
  Prijs SK1 standard range (26ah)    € 3199,- excl. rijklaar maken
  Prijs SK1 extra 26 ah accu    € 1199,-
  Prijs SK1 comfort range (36ah)    € 3599,- excl. rijklaar maken
  Prijs SK1 extra 36 ah accu    € 1599,-
  * Getest op vlak terrein met een bestuurder van 80 kg, in perfecte weersomstandigheden.

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (8)
  Horwin SK1
  Recensie 1 tot en met 8 (van de 8 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 15 mei 2024
  Ik heb een scooter gekocht en binnen 6 weken geleverd. Goede service. Aanrader.👌👌👍
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 15 december 2023
  Super bedankt, ✌️ik ben heel erg blij mee en ook met de services. Ik kan iedereen aan raden !!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 06 december 2023
  Deze e-scooter is precies waar ik al een tijdje naar opzoek was. Een electrische scooter voor volwassenen met een groot en sterk frame voorzien van moderne hydraulische schijfremmen en vering met keuze uit verschillende accu paketten met een uitstekende actieradius. De scooter bevalt goed trekt lekker snel op, rijd echt heel lekker en trekt vanwege het design en de afmetingen veel aandacht. Echt een aanrader voor iedereen die een moderne e-scooter zoekt die goed presteert en waarmee je zeker opvalt.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 16 oktober 2023
  Super scooter!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 18 september 2023
  Op 7 augustus heeft de chauffeur de Horwin sk1 na goed te hebben nagekeken heeft de chauffeur aan mij overgedragen.Top Ik heb daarna meegereden en tot heden ben ik zeer tevreden over de Horwin sk1
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 03 september 2023
  Zeer prettig rijdende scooter Tot nu toe presteert hij naar verwachting Alleen de blauwe kleur op de website was totaal niet wat er geleverd is. Deze kleur is grijs met een blauwe gloed. Maar het is voor mij geen probleem.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 31 augustus 2023
  We zijn eerst in de winkel geweest en hebben samen een proefritje gemaakt.De electrische scooter trekt snel op en is snel.De uitleg en service in de winkel was erg goed.De Horwin SK1 heeft een stoer uiterlijk en zit erg fijn.De scooter geeft mijn man extra ruimte met rijden voor zijn benen hij is 1.97 dus goed geschikt voor lange mensen.De levertijd was ongeveer 8 weken maar dat werd ons netjes medegedeeld.Wij hebben de scooter online besteld bij Fast and the Furious.Toen de scooter binnen kwam netjes gebeld en werd kosteloos thuis geleverd.Dit ging ook zeer netjes goede uitleg hoe alles werkt.Wij hebben 200 euro aan betaald.We hebben er alweer 300 kilometer mee gereden.Opladen duurt ongeveer 4 uur.Wij rijden op een accu 60 kilometer samen.Misschien gaan wij later er nog een extra accu bij laten plaatsen.De scooter wilde een keer niet starten bleek een uitgeklapt zijstandaard te zijn opgezocht op Google.Wij zijn een erg blije klant.Mocht mijn zoon een scooter nodig hebben komen we zeke
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 25 augustus 2023
  Heerlijk fijne e-scooter. Helaas wat lange levertijd maar het wachten meer dan waard.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters