Gilera

Gilera Scooter

Gilera is een Italiaans scooter merk dat al vele jaren zeer goed bekend staat bij de scooterliefhebbers. Wil je een sportieve scooter kopenGilera staat vooral bekend om zijn sportieve designs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Gilera Runner. Deze scooter is ontzettend populair bij de jongere doelgroep door zijn stoere en snelle uitstraling. Deze scooter is een van de meest verkochte modellen van Gilera en zal dat ook zeker blijven de komende jaren. Wij van fast en furious scooters hebben de Gilera runner ook in ons assortiment. Wij hebben de Gilera Runner 50 SP. Deze scooter is een ware krachtpatser met een ontzettend goede wegligging. Deze scooter heeft een groot vermogen en zal vele andere scooters met gemak voorbij rijden. De Gilera runner 50 SP is bij ons al te bestellen voor een bedrag van slechts 2674 euro. Bij de meeste andere scooter webwinkels kost deze al snel een bedrag van 2999 euro. Dat scheelt toch al snel een paar honderd euro!

Gilera scooter onderdelen

Naast de nieuwe complete Gilera scooters hebben wij ook een groot assortiment aan Gilera scooter onderdelen. Wij hebben een grote webwinkel met daarin de beste Gilera scooteronderdelen voor de laagste prijs. Een veel besteld Gilera onderdeel is bijvoorbeeld een powerfilter. Een powerfilter is een verbetering ten opzichte van de standaard fabrieksfilter. Deze powerfilter geeft je Gilera scooter net dat beetje extra vermogen dat je scooter helemaal afmaakt. Een accessoire die vaak wordt besteld in combinatie met een Gilera scooter is een Scooteralarm. Een Gilera scooter is erg populair en dus ook onder dieven. Het is dan ook zeker aan te raden om een extra alarm te laten inbouwen door ons die scooterdieven tegengaat. U kunt tijdens het bestelproces uw scooteralarm er bij bestellen. Wij monteren dan geheel gratis het alarm op uw scooter. Zo kunt u met een gerust hart uw scooter parkeren.

Gilera scooter leasen

Een Gilera scooter is niet de goedkoopste scooter in zijn segment. Dat komt vooral door het gebruik van hoogwaardige materialen in het frame en in het motorblok. Dit is natuurlijk ontzettend goed voor de duurzaamheid van de scooter en daarom zal deze ook jaren mee gaan. Het nadeel is dan natuurlijk wel dat de aanschafprijs van deze scooter wat hoger is dan normaal. Daarom is het bij ons ook mogelijk om de aanschafprijs te verdelen over enkele maanden in plaats van in een keer. Wij noemen dit een leaseplan. Bij een leaseplan betaald u elke maand een bepaald bedrag om op uw scooter te kunnen rijden. In het geval van een Gilera scooter ligt dit bedrag meestal rond de 70 euro. Dit bedrag betaald u over een bepaalde looptijd. Deze looptijd kunt u met ons bespreken onder het genot van een kopje koffie of via de telefoon. De maximale looptijd van een leaseplan bedraagt bij ons 72 maanden. Nadat uw lease contract is afgelopen heeft u de mogelijkheid om de scooter voor een kleine restwaarde over te nemen of deze weer terug te brengen naar ons. Dit kunt u op uw gemak beslissen. Als u vragen heeft over een Gilera scooter kunt u altijd contact met ons opnemen per mail of per telefoon. Of kom even langs in de showroom!